Nieuwe artikelen:

 • In The Mix | Drunk Elephant Skincare

  In The Mix | Drunk Elephant Skincare
 • Love on the Brain – Ali Hazelwood

  Love on the Brain – Ali Hazelwood
 • Mijn favoriete hydraterende gezichtsproducten (van dit moment)

  Mijn favoriete hydraterende gezichtsproducten (van dit moment)
 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online

WAAROM IK GRAAG BIJ NOTINO.NL BESTEL

WAAROM IK GRAAG BIJ NOTINO.NL BESTEL

De vaste lezeressen van Pinkit.nl is het vast en zeker al opgevallen, dat ik regelmatig shop bij Notino.nl. In dit artikel deel ik mijn #ShoppingExpierenceWithNotino. Ik deel wat leuke en handige tips, waar mede beautyaddicts misschien ook wel iets aan hebben…

De lagere prijzen

Bijna alle producten die te koop zijn bij Notino.nl, zijn goedkoper dan andere beauty webshops. Mocht je net zoals mij regelmatig make-up, huidverzorging en parfum kopen, dan is het ook wel fijn om prijzen te vergelijken. Op deze manier “bespaar” ik weer een paar euro en die kan ik dan weer ergens anders aan uitgeven.

Goede klantenservice

Na het plaatsen van een bestelling, krijg je per mail alle informatie en ook qua verzending word je goed op de hoogte gehouden. Binnen enkele dagen is het pakket in huis en alles zit goed beschermd ingepakt. Je kan er ook voor kiezen om producten in een cadeau doos te verpakken. Mocht er toch iets zijn met je bestellen, dan kan je heel gemakkelijk contact opnemen. Dit heb ik zelf 1x gedaan (ging iets mis met mijn betaling dat was de schuld van mijn bank) en binnen enkele minuten was alles netjes geregeld.

Als eerste online…

En dan denk ik één van de belangrijkste reden, waarom ik regelmatig producten bestel bij Notino.nl. Sommige make-up producten, huidverzorging enzovoort…is eerder verkrijgbaar bij Notino.nl dan bij andere webshops. Zo schreef ik als één van de eerste beautybloggers van Nederland over o.a. Shiseido Rising Sun. En zo ben ik regelmatig snel bij diverse lanceringen en beauty nieuwtjes #tip.

Nog meer voordelen?

Jazeker! Het grooste assortiment, dagelijks nieuwe producten en regelmatig diverse kortingen (en dan zijn de producten vaak al goedkoper). Dan zijn er nog de extra’s zoals het laten graveren van een parfum flacon.

Voor mij als beautyblogger is het belangrijk om dagelijks op de hoogte te blijven van lanceringen en ook om diverse reviews te schrijven. Ik koop daarom regelmatig zelf producten bij Notino.nl en ben altijd super enthousiast als mijn pakketje bezorg wordt (dat is vooral op Instastories te zie haha).

Volg:

4 Reacties

 1. oktober 9, 2019 / 7:56 am

  Haha, ja, je liefde voor Notino was mij natuurlijk ook niet ontgaan;-) Ik heb tijdens onze vakantie in Parijs heel veel beauty geshopt, dus voorlopig ben ik wel weer even voorzien, maar ik houd de website natuurlijk wel in de gaten!
  bychristiana onlangs geplaatst…Zó upgrade je je kledingkast (voor de herfst)My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge