Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY

  IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY
 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
 • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

  NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
 • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

  CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
 • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

  PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE
 • VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR

  VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR
 • MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE

  MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE
 • ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

  ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

TIP | SOAP FOUNDATION – DONEER JE ONGEOPENDE BEAUTYPRODUCT(EN)

TIP | SOAP FOUNDATION – DONEER JE ONGEOPENDE BEAUTYPRODUCT(EN)

Persbericht – Kerst is een tijd van cadeautjes, gezelligheid met vrienden en familie, jezelf opdoffen, lekker naar de kapper, een manicure, facial en mooie make-up. Toch is dat niet voor iedereen normaal. Nederland telt duizenden vrouwen, mannen en kinderen die hier vanwege hun situatie niet mee bezig zijn en/of zich dit niet kunnen veroorloven. Maar dat wel net zo graag zouden willen… 
Soap foundation
Daarom is het SOAP FOUNDATION’s allergrootste kerstwens om nóg meer ongebruikte (of nauwelijks gebruikte) beauty producten in te zamelen. Zodat er voor Kerst wederom een heleboel mensen blij gemaakt kunnen worden. Dat geeft hen niet alleen een goed gevoel, maar ons en jouzelf ook!

‘Mensen zoeken warmte en delen intieme momenten met elkaar tijdens de feestdagen. De vrouwen en hun kinderen uit de vrouwenopvang zijn daarvoor in de decembermaand op elkaar aangewezen. De steun die SOAP FOUNDATION deze vrouwen geeft is enorm belangrijk. Het is echt een lichtpuntje en de persoonlijke aandacht die de vrouwen daardoor krijgen helpt ze om weer een beetje te stralen in hun eigen omgeving. Essentieel in het proces naar een zelfstandig bestaan!’, aldus Johan Gortworst (Federatie Opvang).

In het eerste half jaar sinds de oprichting heeft SOAP FOUNDATION onder het motto ‘beauty should not be a luxury’ een overweldigend aantal donaties mogen ontvangen én kunnen verspreiden. Het streven om beauty toegankelijk te maken voor iedereen blijkt groot draagvlak te hebben. En dat kan alleen nog maar meer worden, zeker met Kerst in aantocht!

Hoe het werkt
Verzamel de ongeopende beautyproduct(en) in de speciale SOAP FOUNDATION beautybag of neem ze zelf mee en lever ze in bij één van de verschillende inzamelingspunten – o.a. bij de SOAP TREATMENT STORES. Vervolgens worden alle gedoneerde beautybags door de SOAP FOUNDATION verzameld en persoonlijk gedoneerd aan lokale opvanginstellingen, instanties en goede doelen. Zo komt al het moois uit jouw overvolle beautystash alsnog goed terecht.

Over SOAP FOUNDATION
SOAP FOUNDATION is een initiatief van SOAP TREATMENT STORE en DOCTORS AT SOAP. De stichting zet zich in om ongebruikte (of nauwelijks gebruikte) beauty producten in te zamelen en te doneren aan opvanginstellingen, instanties en goede doelen die vrouwen, mannen en kinderen in kwetsbare situaties helpen en opvangen (denk aan asielzoekers centra, alleenstaande tienermoeders, slachtoffers van huiselijk geweld, begeleid wonen, gezinnen die leven onder de armoede grens). Zodat ook zij kunnen genieten van dat beetje luxe.

Check de website van Soaptreatmentstore.com voor meer informatie en jouw dichtstbijzijnde inzamelingspunt.

Volg:

3 Reacties

 1. Loes
  december 1, 2018 / 4:12 pm

  Had ik dit maar eerder geweten, wat een geweldig initiatief. Net een opruimronde achter de rug met nieuwe of zo goed als nieuwe beauty spullen.Merendeel is naar vriendinnen gegaan. Gun ik ze van harte maar ze verkeren allemaal in de gelukkige positie het ook zelf te kunnen kopen. Voortaan gaan deze dingen dus naar de soapfoundation!!!!!

 2. chucky1012
  december 3, 2018 / 11:31 am

  Goed initiatief 👌🏻
  Pas alles opgeruimd.

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Deborah Milano Formula Pura BB Cream
Beauty | Deborah Milano Formula Pura BB Cream

Tijdens het online shoppen kom ik soms producten tegen waar van ik gelijk denk dat wil ik eens proberen en...

Close