Nieuwe artikelen:

 • In The Mix | Drunk Elephant Skincare

  In The Mix | Drunk Elephant Skincare
 • Love on the Brain – Ali Hazelwood

  Love on the Brain – Ali Hazelwood
 • Mijn favoriete hydraterende gezichtsproducten (van dit moment)

  Mijn favoriete hydraterende gezichtsproducten (van dit moment)
 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online

SKINCARE | INDEED LABS SQUALANE & HYDRALURON INTENSE MOISTURE LOTION

SKINCARE | INDEED LABS SQUALANE & HYDRALURON INTENSE MOISTURE LOTION

Begin dit jaar deelde ik al een review over de Indeed Laboratories Hydraluron Jelly, dit is nog steeds een favoriet van mij. Inmiddels heb ik nog twee producten van dit mooie merk getest en daar vertel ik in dit artikel wat meer over. Ik heb de Squalane Lightweight Facial Oil & Hydraluron Intense Moisture Lotion eerst een paar weken goed getest, aangezien ik voor huidverzorging altijd graag even goed de tijd neem.

Indeed Labs skincare

Indeed Labs Squalane – Lightweight Facial Oil €29,95 o.a. verkrijgbaar bij Douglas.nl

“De ongeëvenaard krachtige eenvoud van de zuiverste squalaanolie hydrateert direct en houdt essentieel vocht vast in de huid. Deze zeer stabiele en duurzame squalaanolie is 100% verkregen uit suikerriet. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat het fijne lijntjes en rimpeltjes doet vervagen en de vochtbalans van de huid verbetert. De olie is licht, niet-comedogeen en geschikt voor alle huidtypes. Het irriteert de huid niet en is ideaal als je wilt profiteren van de goede eigenschappen van een olie maar de textuur en vettigheid van de meeste oliën niet prettig vindt. Deze zachte olie zorgt dat de huid minder vocht verliest, heeft een intens hydraterende kracht, houdt vocht uit de omgeving vast en stimuleert de cel vernieuwing.”

Indeed Labs skincare

Zoals de naam het al verklapt is dit een hele fijne olie, die eigenlijk bijna direct intrekt. Als je net zoals mij nog al last heb van een drogere huid, dan is dit product zeker een aanrader. Ik snap waarom zoveel mensen enthousiast zijn, inmiddels gebruik in de Indeed Labs Squalane elke ochtend en avond…gewoon een geniet momentje voor mijn huid. Na het aanbrengen merk en zie ik gelijk verschil, mijn doffe huid heeft een gezonde glow en voelt lekker zacht aan. Per keer heb je maar 1 á 2 druppeltjes nodig en deze olie is geschikt voor alle huidtypes. Normaal plaats ik ook een ingrediëntenlijst, maar voor dit product zou die vrij kort zijn aangezien het alleen 100% Squalane bevat.

Indeed Labs Hydraluron Intense Moisture Lotion €32,50 o.a. verkrijgbaar bij Douglas.nl

“Drievoudige actieve hydratatie en bescherming van de huid door een unieke mix van hydraluronzuurmoleculen met een hoog gewicht, een medium gewicht en een laag gewicht. Tevens zijn drie onmisbare ingrediënten toegevoegd: Koper, Magnesium en Zink. Hydraluron intense moisture lotion beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en door de actieve, drievoudige hydraterende elementen zorgt het vor een intense hydratatie van de huid, zodat een uitgedroogde huid er glad, gehydrateerd en gevuld uitziet. “

Indeed Labs Skincare

De Intense Moisture Lotion komt uit de Hydraluron lijn, dat is dezelfde lijn als mijn favoriete Hydraluron Jelly. Deze moisturiser is het grovere geschut in vergelijking met de jelly, de Intense Moisture Lotion zorgt voor nog meer verzorging en hydratatie…tenminste dat is wel hoe mijn huid er op reageert. De crème is wat voller en heeft ook iets langer de tijd nodig om in te trekken. In de ochtend gebruik ik zelf het liefste de jelly en in de avond ga ik voor de Intense Moisture Lotion. En voor het aanbrengen gebruik ik 2 druppeltjes van de heerlijke Squalane Facial Oil.

De komende weken geniet mijn huid nog even verder van deze fijne producten, wat een mooi merk is Indeeds Laboratories. Dit merk verdient veel meer aandacht op Nederlandse blogs en website’s, mochten jullie nog aanraders hebben van dit merk laat die dan zeker even achter in een reactie.

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.
Volg:

4 Reacties

 1. Tonnia
  maart 8, 2019 / 11:00 am

  dit merk ken ik nog niet wil het wel een keer proberen

 2. chucky1012
  maart 9, 2019 / 6:43 am

  Klinkt erg goed en ben er zo benieuwd naar….
  Voor mijn een tot nog toe onbekend merk.
  Maar daar zal verandering in komen…..

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge