Nieuwe artikelen:

  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen
  • Clarins Adventskalender 2021

    Clarins Adventskalender 2021
  • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

    Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
  • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

    L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
  • Weekly Diary Week 40 2021

    Weekly Diary Week 40 2021
  • Tips voor zachte en verzorgde handen

    Tips voor zachte en verzorgde handen
  • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

    Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
  • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

    Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
  • Weekly Diary week 39 2021

    Weekly Diary week 39 2021

REVIEW: CENZAA VELVET CREAMY MILK & VELVET MIST

REVIEW:  CENZAA VELVET CREAMY MILK & VELVET MIST
Een paar weken geleden heb ik bij de jubileum editie van de I Love Myself box twee producten ontvangen van het merk Cenzaa. Alleen daarom was ik al blij met deze box, want ik vind Cenzaa een heel mooi merk en wil graag wat meer daar van uit proberen… dit is dan natuurlijk de perfecte kans!

Het gaat om de Velvet Creamy Milk en de Velvet Mist beide zitten in een probeer verpakking van 50ml. De verpakkingen zien er het zelfde uit qua design en het oogt erg netjes.
Wat zegt Cenzaa over de Velvet Creamy Milk:
“De velvet creamy milk is een 3 in 1 formule: cleanser, make-up en eye make-up remover. De zachte romige emulsie geeft een heerlijke geur sensatie en smelt langzaam op uw huid. De Velvet Creamy Milk is rijk aan voedende anti-oxidatieve, huid verbeterende en beschermende ingrediënten. Geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.”
Zelf heb ik de Velvet Creamy Milk nu bijna drie weken geprobeerd en dan alleen in de avond (in de ochtend heb ik niet zo’n uitgebreide ochtend routine). Wat mij opvalt is de zachte en totaal niet overheersende geur en dat dit echt een cleanser is die heel zacht en vooral goed is voor mijn huid. Ik krijg er geen onzuiverheden of andere irritatie’s door, plus het haalt zelfs mijn waterproof mascara er af. Vooral omdat ik een gevoelige huid heb vind ik dit een heerlijk product om te gebruiken.
De hoofd ingrediënten:
Avocado olie, zoete amandel olie, goudsbloem, valkruid, sint janskruid en jeneverbes.
Wat zegt Cenzaa over de Velvet Mist
“De Velvet Mist is een 2 in 1 formule van revitaliserende, verzachtende en verzorgende lotion die tevens zorgt voor transport van werkstoffen in de huid. De verfrissende Velvet Mist met anti-oxidanten, hydraterende en huidverbeterende eigenschappen werkt verkwikkend en vochtherstellend.”
Voor mij is de Velvet Mist echt een favoriet product geworden, mijn droge huid (die inmiddels goed is opgeknapt) geniet gewoon als ik dit heb aangebracht. Ik merk echt verschil en als ik het heb aangebracht (ook vaak in de avond na dat ik de Velvet Creamy Milk heb gebruikt) heb ik het idee dat mijn huid goed tot rust komt en een flinke hydratatie boost krijgt. Mocht je zelf ook last hebben van een droge huid dan raad ik je de Velvet Mist zeker aan om eens te proberen.
De hoofd ingrediënten:
Hyaluronzuur, melkzuur, kamille, goudsbloem.
Ook met deze producten ben ik weer helemaal blij vooral ook omdat ik ze nu heb kunnen uit proberen en daar door weet of ik het vaker ga kopen als ze op zijn. De producten zijn misschien wat duurder, maar omdat ze goed en fijn werken zijn ze dat ook echt waard.
De Cenzaa Velvet Creamy Milk kost (fullsize 200ml) €26,95,- en de Velvet Mist kost (fullsize 200ml) €24,95,- beide producten zijn o.a. te koop bij Huidverzorging Mireille.
Heb jij wel eens producten gebruikt van het merk Cenzaa?

post signature

Volg:
Share:

18 Reacties

  1. december 17, 2014 / 12:02 pm

    Ik heb deze producten ook nog liggen om te testen. Leuk om al even jouw mening te horen! X

  2. Infinity
    december 17, 2014 / 1:23 pm

    Ik had nog nooit van dit merk gehoord. Maar het klinkt goed!

  3. december 17, 2014 / 12:59 pm

    Fijn review! Knap werk dat het ook waterproof mascara eraf haalt.

  4. december 17, 2014 / 1:27 pm

    Die mist lijkt me wel erg fijn 🙂 Mooie verpakkingen ook

  5. Inge | blogboutique
    december 17, 2014 / 3:33 pm

    Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt echt mega goed!

  6. december 17, 2014 / 2:59 pm

    Ik kende het merk nog niet, maar dit klinkt wel echt supergoed! 🙂

  7. december 17, 2014 / 4:14 pm

    Die klinken echt heel fijn!
    En die verpakking is super mooi en praktisch! Pompflacons heb ik het liefst.

  8. Sas
    december 17, 2014 / 7:57 pm

    Fijne review heb je erover geschreven. Zelf ken ik de lijn en dit product nog niet.. De verkapping ziet er iniedergeval erg leuk uit!

  9. december 17, 2014 / 8:41 pm

    Het lijken me echt fijne producten, ik kende het nog niet, maar ik ben er wel heel nieuwschierig naar!

  10. december 18, 2014 / 2:42 pm

    Wat ontzettend fijn dat je echt merkt dat je huid het fijn vindt om deze producten te gebruiken. (: Ik ken het merk niet maar het klinken als fijne producten.

  11. shoppingsarah.com
    december 18, 2014 / 3:46 pm

    Wat een fijne producten lijken me dit. Erg fijn voor de gevoelige huid ook door de kamille. Het merk ken ik nog niet, maar trekt wel mijn aandacht.

  12. Miss Sentinelli
    december 18, 2014 / 9:22 pm

    Lijken me zeer fijne producten! Vooral de creamy milk lijkt me top, ook omdat hij de waterproof mascara eraf haalt en dat draag ik altijd :D. Ik kende het merk nog niet, dus ik ben zeker benieuwd hiernaar!

  13. Jouvence
    december 18, 2014 / 9:55 pm

    fijne review heb je geschreven ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge