Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

LUSH KARMA PARFUM

LUSH KARMA PARFUM

Als groot liefhebster van parfum, wilde ik ook graag een Lush parfum aan mijn collectie toevoegen. Vorige maand was ik bij een Lush winkel en daar kon ik de verleiding niet meer weerstaan. Er was een ruime selectie en na alles getest te hebben, was de keuze redelijk snel gemaakt…Karma!

Lush Karma Parfum €40 (inhoud 30ml) & €80 (inhoud 100ml)

“Onze beroemde, verslavend lekkere Karma-geur bestaat noten van sinaasappel, kruiden en patchouli. Reis terug naar het Londen van de jaren 60 waar de geur van groovy patchouli, zoete sinaasappel en opwekkende den in de lucht hangt. Een uniek parfum voor vrije geesten.”

Tijdens het testen in de winkel had ik bijna de hoop opgegeven om dé perfecte match te vinden. De Lush parfums zijn namelijk best heftig aanwezig en niet vergelijkbaar met parfums die ik ooit getest of gebruikt heb. Maar toen zag ik Karma staan en na één keer sprayen was de keuze gelijk gemaakt. Lush heeft ook andere producten met dezelfde Karma-geur zoals een zeep & body lotion.

De flacon heeft een robuuste uitstraling en ziet er verder vrij basic uit, maar de geur is alles behalve basic. Karma heeft een warme, zoete en kruidige geur. Omdat de geuren van Lush zó intens zijn is 1á2 keer sprayen meer dan voldoende. Sterker nog aan het einde van de dag ruik ik de geur nog steeds (terwijl ik bij andere parfums zelf de geur al vrij snel niet meer ruik), daarom is het belangrijk om niet té enthousiast aan de slag te gaan 😉

Ik moet eerlijk zeggen dat de parfums die ik in de Lush winkel heb geprobeerd, niet zo mijn ding zijn…maar Karma is liefde! Ben je nog niet bekend met de parfums van Lush? Dan raad ik je sowieso aan om eerst in de winkel zelf te gaan ruiken. Van deze flacon ga ik lekker genieten, maar ik denk dat ik voortaan toch bij de Lush Body Sprays ga kijken.

Misschien ook interessant om te lezen:
Sisley Masque de Nuit Velours aux Fleurs
philosophy renewed hope in a jar water cream
Mesauda Milano Velvet Kiss

Volg:

3 Reacties

 1. februari 15, 2020 / 7:31 am

  Grappig wat je schrijft, dat je bijna de hoop op een perfecte match in de winkel had opgegeven. Ik ervaar dat zelf namelijk ook vaak zo als ik op zoek ben naar een nieuw parfum. Waar je tegenwoordig ook heen gaat, de keus is gigantisch! Ik koop eigenlijk nooit meer ‘zomaar’ een parfum. Ik vraag altijd testers en die ga ik dan eerst op mijn gemak uitproberen. Ik ben nu trouwens wel benieuwd geworden naar de parfums van Lush. Toch eens een keertje enkele varianten ruiken in de winkel.
  bychristiana onlangs geplaatst…Zó blijven je bloemen langer mooiMy Profile

 2. Lorraine
  februari 16, 2020 / 10:01 am

  Ik had exact hetzelfde met de geuren van lush. Ze zijn anders. Als vanille fan en jasmijn als een van mijn favoriete bloem, koos ik voor vanillary. Dat was wel even wennen, maar de kwaliteit is super. En 1 van de weinige geuren die je zelf echt ruikt de hele dag door. Ik krijg vaak complimenten wanneer ik deze draag. Goedkoop was ie niet, maar wel ontzettend zuinig in gebruik . ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge