Nieuwe artikelen:

 • Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation & Finish Powder

  Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation & Finish Powder
 • Vier tips voor een plasticvrije badkamer met de nieuwe NIVEA Naturally Clean …

  Vier tips voor een plasticvrije badkamer met de nieuwe NIVEA Naturally Clean Reinigingsbars
 • Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat

  Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat
 • IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY

  IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY
 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
 • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

  NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
 • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

  CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
 • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

  PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

KLAAR VOOR HET ZONNETJE DANKZIJ LOUIS WIDMER!

KLAAR VOOR HET ZONNETJE DANKZIJ LOUIS WIDMER!

Vorige week zijn de eerste zonnestralen gespot, helaas is het terwijl ik dit artikel schrijf een sombere regenachtige dag. Toch zijn diverse beauty merken helemaal klaar voor de zomer, diverse zonproducten druppelen weer binnen om getest te worden. Van Louis Widmer heb ik diverse producten ontvangen en daar vertel ik in dit artikel wat meer over…

Laat ik eerst begonnen met dat ik dit artikel meer schrijf als informatie over de producten en het merk, niet als een review. Voor een review heb ik de producten nog te kort kunnen testen (zon waar blijf je?!). Louis Widmer is een bekend merk en goede kwaliteit. Het is wel belangrijk om het insmeren meerdere keren per dag te doen en niet te lang in de zon te zitten.

Louis Widmer Sun

Zonnebescherming én anti-ageing dagverzorging in één met de Sun Protection Face 30 €20,20 (inhoud 50ml)

Speciaal ontwikkeld voor het gezicht, is de Sun Protection Face 30 van Louis Widmer, een zonnebescherming én dagverzorging in één handige tube. De formule bevat een combinatie van doeltreffende UVA- en UVB-filters. Het toegevoegde RonaCare®AP (Advanced Photoprotection) biedt een geavanceerde bescherming voor de lipiden in de epidermis, waardooruitdroging van de huid onder invloed van UV-licht wordt voorkomen. Dit geavanceerde ingrediënt zorgt er tevens voor, datde UV-filters onder invloed van (zon)licht toch stabiel blijven en gedurende een lange periode optimaal hun beschermendewerking behouden. Het anti-ageing ingrediënt Matrixyl®3000 op basis van o.a. peptiden heeft een krachtige anti-rimpelwerking. Het stimuleert de productie van collageen in de huid en remt veranderingen in het afweersysteem die als gevolgvan veroudering plaatsvinden. Panthenol en het aminozuur L-Arginine verzachten de geïrriteerde huid en optimaliseren dehydratatie van de huid. Met deze slimme 2-in-1 musthave voor de zomer creëer je een sublieme bruin teint op je gezichtén behoud je een gezonde, mooie én langdurig jeugdige huid!

All Day 50+, de doeltreffende bescherming voor de extreem zongevoelige huid €22,30 (inhoud 100ml)

Louis Widmer All Day 50+ is ideaal voor zelfs de meest gevoelige huidtypes, maar is ook perfect geschikt voor een hogebescherming van alle overige huidtypes. Deze zonnebescherming met SPF 50+ bevat kwalitatief hoogwaardige fotostabiele,breedspectrum UVA- en UVB-filters. Deze bieden een zeer hoge en betrouwbare bescherming tegen UV-stralen. De ultralichtetextuur voelt niet vet aan en dringt onmiddellijk diep in de huid, dankzij de unieke liposomale technologie. Dit maakt dezezonnebescherming bijzonder aangenaam om te smeren. Liposomen zijn microscopische kegelvormige bolletjes, waarvande structuur op die van onze eigen huidcellen lijkt. Ze zijn perfect om actieve bestanddelen (zoals de UV-filters) tot diep inde hoornlaag te brengen, waar ze zich gemakkelijk en gelijkmatig verspreiden. De liposomale technologie versterkt de waterbestendigheid van de All Day 50+ aanzienlijk en zorgt voor een betere en extra langdurige bescherming van de huid inde zon. De toegevoegde Panthenol en het aminozuur L-Arginine verzachten huidirritaties én zorgen ervoor dat de huid betervocht kan vasthouden. Vitamine E werkt als krachtige antioxidant tegen vrije radicalen en helpt een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling voorkomen.

Voor de kleintjes én de allerkleinsten: Kids Skin Protection Cream 25 €18,20 (inhoud 100ml)

De tere en gevoelige huid van kleine kinderen en baby’s vraagt om een UV-bescherming die heel mild, maar weliswaar100% veilig en effectief is. De Kids Skin Protection Cream 25 van Louis Widmer bevat uitsluitend minerale UV-filters die UV-stralen reflecteren. Deze waterbestendige zonnebescherming bevat tevens vitamine E die de huid tegen de schadelijke gevolgen van vrije radicalen beschermt. De toegevoegde Panthenol helpt huidirritaties voorkomen en verzacht de huid. Dezemilde en zeer huidtolerante formule is 100% vrij van parfum en kleurstoffen en is daarmee ideaal voor de gevoelige huidvan zowel kinderen als baby’s.

Kalmering, verzachting en hydratatie na het zonnen met Louis Widmer After Sun €16,20 (inhoud 150ml)

Louis Widmer After Sun is een rijk verzorgende after sun lotion met daarin intensief hydraterende aminozuren en Allantoïne.De toegevoegde Aloë Vera en Panthenol verfrissen en verzachten de huid na een lange dag in de zon. De antioxidant vitamines A en E helpen een vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Deze intensieve vochthersteller voor zelfs de meest extreem droge huid sluit het vocht als het ware in en houdt dit langdurig vast in de huid. De hoogwaardige samenstellingkalmeert, voedt en regenereert de geïrriteerde, door de zon verhitte huid. De formule zorgt voor een veerkrachtige, optimaalgevoede en gehydrateerde huid die extra lang én vooral opvallend mooi bruin blijft!

Ook al laat het zonnetje nog even op zich wachten, breng ik wel elke dag een SPF aan op mijn gezicht. Ik heb de Sun Protection Face 30 dus al wel wat beter kunnen testen en deze trekt redelijk snel in, zonder een al te vettig laagje achter te laten. Eenmaal aangebracht, breng ik mijn make-up aan en ben ik good to go! Zodra het iets zonniger weer is, gaan Sterre en ik de andere producten ook wat vaker gebruiken…wij zijn klaar voor het zonnetje 😉

Zijn jullie al bekend met de zonproducten van Louis Widmer?

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf


Volg:

4 Reacties

  • Sonja
   maart 6, 2019 / 6:59 pm

   Ik… Sonja 😂

 1. chucky1012
  maart 9, 2019 / 7:16 am

  Dit ziet er zo goed uit.
  Men kan maar beter te vroeg dan te laat zijn om zonnebrandcrème s te kopen voordat het op is.
  Dit merk ken ik niet…

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Hema B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick
PERSONAL | EVEN GEZELLIG KLETSEN #2

Het is alweer even geleden dat ik een klets artikel online heb geplaatst en ik had weer even zin om...

Close