Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

Het is weer tijd om je goed in te smeren

Het is weer tijd om je goed in te smeren

De afgelopen dagen was bij ons de zon weer goed aanwezig en hebben wij als gezin ook veel tijd buiten doorgebracht. Met als resultaat dat vooral mijn vriend zich op meerdere plekken verbrand heeft. Ook zag ik dit op social media bij meerdere mensen langskomen, dus ik dacht het is weer even tijd voor een reminder hier op Pinkit.nl. Niet alleen is het belangrijk om je armen/benen in te smeren, maar ook om bijvoorbeeld een gezichtscrème met SPF te gebruiken. In dit artikel deel ik ook gelijk een aantal van mijn favorieten en nieuwe ontdekkingen.

Het hele jaar door bescherming gebruiken

Heel veel mensen denken nog steeds dat je alleen op zonnige dagen een SPF hoort aan te brengen, maar het is allang bewezen dat dit het beste het hele jaar door gebruikt kan worden. Ook zonder zon kan je huid namelijk beschadigd raken, ook als je al wat bruiner bent geworden door de zon (deze discussie had ik dus een paar dagen terug met mijn vriend). In mijn ochtend skincare routine zit ook standaard zonbescherming voor het gezicht. Een aantal favorieten en nieuwe ontdekkingen zijn: La Roche-Posay Anthelios SPF 50, Lancaster Sun Sensitive Tinted Mattifying Fluid SPF 50 & Collistar Active Protection Sun Cream Face-Body SPF 50+. Ook gebruik ik regelmatig een lippenbalsem met SPF, al moet ik eerlijk toegeven dat ik deze stap soms zelf ook wel eens vergeet…

Producten voor het lichaam

Zodra ik met mijn lichaam wat meer in de zon ben (kortere broeken draag of t-shirts) dan gebruik ik daar ook producten voor. Deze staan door meerdere plekken in onze woning, zodat mijn tienerdochter ook niet vergeet om zich regelmatig in te smeren 😉 Dit is een combinatie van bovenstaande producten, maar ook merken die ik op dat moment test of heb ontvangen als PR (denk aan NIVEA, Eucerin & Garnier). Voor elk budget zijn er wel goede en fijne zonbescherming te verkrijgen, maar mijn favoriete merk qua zonbescherming blijft denk ik toch wel Lancaster.

Dus bij deze de reminder dat het weer tijd is om je in te smeren met een SPF en dit niet alleen tijdens de zomerse dagen, maar eigenlijk het gehele jaar door. Ik wens iedereen alvast een hele mooie zomer en vergeet ook niet om jouw favoriete zonbescherming hier te delen in een reactie (zo help je elkaar weer qua tips).

Lees ook: Still Beating by Jennifer Hartmann

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge