Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

FOREO LUNA 4 Body

FOREO LUNA 4 Body

Al jaren gebruik ik de producten van FOREO bijna dagelijks en er staan hier op Pinkit.nl ook al diverse reviews online over dit toffe, mooie merk. Ik mocht één van de nieuwste lanceringen proberen, namelijk de FOREO LUNA 4 Body. Deze beauty tool is voor je lichaam en in dit artikel vertel ik daar uiteraard wat meer over…

FOREO Luna 4 Body €159 o.a. te koop bij FOREO.com & Bol.com

“Verwen jezelf met een grondig zuiverende LUNA™ 4 body-ervaring en verwijder 99,5% van alle onzuiverheden door zachtjes te scrubben. Geniet van een milde spa voor het hele lichaam en voel je elke dag fris en vlekkeloos, met 8 handmatig instelbare T-Sonic™ pulsatie-intensiteiten voor een perfect op maat gemaakte reiniging in enkele seconden. De aanpasbare, ultrahygiënische siliconen borstelkop houdt rekening met individuele rondingen – naar binnen buigend als een spons – om de verschillende lichaamscontouren te volgen. De ultrahygiënische, pluchen siliconen glijden moeiteloos over de huid zonder eraan te trekken. Geen beschadiging, alleen direct een zachtere, gladdere en stevigere huid.”

De FOREO LUNA 4 Body is verkrijgbaar in drie kleuren: Evergreen, Lavender (deze kleur laat ik in dit artikel zien) & Peach Perfect. De siliconen haartjes zijn zo’n 35 keer hygiënischer dan borstels met nylonharen, er zijn maar liefst 8 verschillende sterktes en geeft zo’n 8.000 pulsaties per minuut.

Inmiddels heb ik de FOREO LUNA 4 Body al een aantal weken in gebruik, voor mij is dit vooral een beauty tool die bij onder me-time valt. Je hebt namelijk tijdens het douchen een soort massage-effect en dit is vooral fijn als je bijvoorbeeld pijnlijke benen heb, last van je schouders/nek of eigenlijk gewoon voor je hele lichaam. Ik gebruik dan in plaats van een washandje deze tool en qua tijd scheelt dat ook maar een paar minuten.

Verbetert het uiterlijk van cellulitis

LUNA 4 Body verbetert het uiterlijk van cellulitis omdat het kan helpen bij de afvoer van opgehoopt vocht als gevolg van verschillende factoren. Het stimuleert de microcirculatie dankzij T-Sonic Pulsations en bevordert een betere verdeling van lymfe en voedingsstoffen. En daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen. 

Voorkomt keratose en ingegroeide haren

Ingegroeide haren en de daaruit voortvloeiende puistjes zijn grotendeels te wijten aan het feit dat de haar niet sterk genoeg is om door de laag dode huidcellen heen te breken. De LUNA 4 Body kan tot 99% van dit vuil verwijderen, waardoor het haar gemakkelijker naar buiten komt.

Bovendien kunnen de T-Sonic Pulsations de bloedsomloop tot 400% stimuleren, zodat lichaam cosmetica beter wordt opgenomen. Dat is pas effectief en efficiënt teamwork

Hoe werkt de FOREO LUNA 4 Body

 • Stap 1: Breng een reiniger, douchegel of zeep aan op een vochtige huid.
 • Stap 2: Maak de FOREO LUNA 4 Body nat en druk op de aan/uit-knop. Gebruik de toetsen + en – om de intensiteit van de T-Sonic slagen aan te passen. Reinig de huid zachtjes en masseer met ronddraaiende bewegingen. 
 • Stap 3: Zodra de lichaamsbehandeling is voltooid, drukt u op dezelfde aan/uit-knop (of het apparaat schakelt automatisch uit na 3 minuten). Spoel de huid af met water, maak het apparaat schoon en laat het drogen.

Lees ook: Vianek Gentle Scalp Scrub

Volg:

1 Reactie

 1. mei 1, 2023 / 10:10 pm

  Een beetje jammer van de prijs, maar dit is echt iets voor mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge