Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

BEAUTY| THE BEST SKIN OF YOUR LIFE STARTS HERE

BEAUTY| THE BEST SKIN OF YOUR LIFE STARTS HERE

Beauty draait natuurlijk niet alleen maar om make-up, maar juist voor een groot deel om huidverzorging. Door het bloggen heb ik inmiddels wat meer geleerd over huidverzorging, maar enorm veel weet ik er nog niet vanaf. Gelukkig heb ik nu een boek in huis die mij op weg helpt en mij dingen leert over huidverzorging. Namelijk het boek The best skin of your life starts here van Paula Begoun (Paula’s Choice).

paulaboek2
“Zijn serums de sleutel tot eeuwige jeugd? Is exfoliëren een noodzakelijke stap in de avondroutine? Is een huidverzorgingsroutine überhaupt nodig en wat is hier dan het nut van? Het antwoord op deze en vele andere vragen over huidverzorging worden uitvoerig behandeld in The Best Skin of Your Life Starts Here. Dit boek, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, onderscheidt hypes van feiten en biedt concrete handvatten aan iedereen die wil weten wat dé manier is om de beste huid te krijgen en te behouden. Samen met co-auteurs Bryan Barron en Desiree Stordahl legt Paula Begoun de waarheid op tafel. Huidtype, huidproblemen, cosmetische behandelingen en tientallen hardnekkige mythes over cosmetica van de moderne tijd worden uiteen gezet. Daarnaast delen de auteurs de meest verrassende make-uptips die de experts tijdens hun carrière ontdekten.”
paulaboek3
Ik heb The best skin of your life starts here al even in huis, maar omdat het een Engelstalig boek is duurde het iets langer voordat ik het helemaal uit had gelezen. Het boek bevat 16 hoofdstukken en in elk hoofdstuk word er weer iets anders qua huidverzorging verteld. Vooral hoofdstuk 16 vind ik mega handig, dit hoofdstuk bestaat namelijk uit een ingrediëntenlijst met heel veel nuttige informatie.

paulaboek4
“Naast een gedetailleerd advies voor een persoonlijke huidverzorgingsroutine beschrijven Paula, Bryan en Desiree in dit boek ook de misvattingen over huidverzorgingsproducten en geven zij antwoord op de brandende vraag waarom zoveel producten de beloften niet waarmaken. 300 van de meest voorkomende, effectieve en controversiële ingrediënten in huidverzorgingsproducten komen uitvoerig aan bod in een feitelijke analyse.”

De The best skin of your life starts here is echt een huidverzorgingsbijbel voor elke skincare-junkie en beautyblogger. Er staat zoveel bruikbare informatie in dit boek! Het enige minpuntje wat ik kan verzinnen is dat het een Engelstalig boek is, wat voor mijzelf geen probleem is maar er zijn genoeg mensen die daar gewoon niet zo goed in zijn.

The best skin of your life starts here van Paula Begoun kost €19,90,- en is verkrijgbaar bij Paula’s Choice.


post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

7 Reacties

 1. maart 12, 2016 / 7:04 am

  Zo een handig boek!
  De taal is voor mij geen enkel probleem.

 2. maart 12, 2016 / 8:37 am

  Okay… Ik weet niet of ik het zou kopen, maar handig lijkt het mij wel om 1 keer wat in op te zoeken.
  Ik kan mij helaas niet concentreren op te veel lezen.

 3. maart 12, 2016 / 9:23 am

  Zo een boek is altijd super interessant. Ik lees op dit moment “Skin” en leer er al veel bij. Dit boek lijkt mij zeker wat!

 4. maart 12, 2016 / 4:03 pm

  Dat boek lijkt mij zo interessant! Ik twijfel alleen of ik goed genoeg in engels ben daarvoor, zoveel engels heb ik op school namelijk niet gehad haha. Hij staat wel op mijn wishlist!

 5. Nikita
  maart 12, 2016 / 6:03 pm

  Dat boek moet ik echt eens lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge