Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

BEAUTY | LOTTIE LONDON SELFIE READY MEDIUM COVERAGE MATTE FOUNDATION

BEAUTY | LOTTIE LONDON SELFIE READY MEDIUM COVERAGE MATTE FOUNDATION

Een paar weken geleden was ik aanwezig bij een Kruidvat event en daar heb ik wat producten van Lottie London kunnen swatchen. Ik was vooral onder de indruk van de Selfie Ready Medium Coverage Matte Foundation, dus die heb ik de volgende dag gelijk in mijn online winkelmandje gegooid. Ik heb inmiddels deze foundation een aantal keer goed kunnen testen en vandaag kan ik er eindelijk wat meer over vertellen.
Lottie London Selfie Ready Medium Coverage Matte Foundation

Lottie London Selfie Ready Medium Coverage Matte Foundation €6,99 (inhoud 28ml) verkrijgbaar bij Kruidvat.nl

“Always be Selfie Ready with Lottie London’s Matte Finish medium coverage foundation. This water based foundation enriched with Vitamin C is perfect for covering blemishes and evening skin tones whilst feeling lightweight – leaving skin looking naturally flawless.”

De Lottie London Selfie Ready Medium Coverage Matte Foundation is verkrijgbaar in tien verschillende tinten. Omdat er hier in de omgeving geen Kruidvat filiaal is met Lottie London producten, heb ik de foundation online op de gok qua kleur uitgekozen. Of ik de juiste kleur heb uitgezocht…dat zien jullie zo 😉 Tijdens het event heb ik deze foundation op mijn hand geswatched en ik was eigenlijk gelijk onder de indruk van de dekking, leuk om op deze manier in contact te komen met nieuwe producten!

Lottie London Selfie Ready Medium Coverage Matte Foundation
Omdat ik een droge huid heb, koop ik eigenlijk (bijna) nooit een foundation met een matte finish. Een matte finish benadrukt namelijk 9 van de 10 keer de droogte velletjes en dat is natuurlijk iets wat niemand wilt. Voor dat ik deze foundation aanbreng zorg ik eerst dat ik mijn huid goed prep en hydrateer, dan heb ik gelijk een goede basis voor mijn foundation en ook geen last van droge velletjes.

Lottie London Selfie Ready Medium Coverage Matte Foundation

Het online uitzoeken van een foundation zal toch altijd wel een dingetje blijven. Ik heb diverse swatches opgezocht en uiteindelijk ben ik gegaan voor de kleur Light Beige. Zoals te zien is op bovenstaande foto, is deze tint net een tikkeltje te donker voor mijn huid…maar hopelijk kan ik er toch nog wat van maken.

Lottie London Selfie Ready Medium Coverage Matte FoundationLinks geen make-up / midden één laagje foundation / rechts het eindresultaat

Ik heb vooral op mijn wangen last van roodheden en de meeste foundations hebben daar zonder (groene) primer moeite mee omdat goed te bedekken. Op de middelste foto is te zien dat bijna alle roodheden niet meer te zien zijn en dat met slechts één laagje foundation. Voor nog meer dekking zou je nog een een laagje kunnen aanbrengen, maar ik vind dit resultaat mooier/natuurlijker staan.Voor het aanbrengen van de Lottie London Selfie Ready Medium Coverage Matte Foundation gebruik ik het liefst een spons. Als je de linker en rechter foto met elkaar vergelijkt…dan is het resultaat heel goed te zien. Ook al is de tint die ik heb gekozen en tikkeltje te donker (voor de zomer perfect), de dekking en finish is super! Niet alleen de dekking en finish vind ik super, maar aan het einde van de dag doet deze foundation nog goed zijn werk (ik set de foundation wel met een transparante poeder en met een fixing spray).

*De producten van Lottie London zijn dierproefvrij.

Zijn jullie al bekend met de Lottie London Selfie Ready Medium Coverage Matte Foundation?

post signature

Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  april 16, 2018 / 7:51 am

  daar ga ik eens na kijken

 2. chucky1012
  april 17, 2018 / 1:18 pm

  Wat een prachtig resultaat!
  Het staat je mooi.

  Xoxo

 3. chucky1012
  april 19, 2018 / 7:20 am

  Prachtige dekking geeft deze foundation!
  Mooie verpakkng.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge