Follow:
Beauty, Reviews

HAIRCARE | AQUARIUS TURBAN DARK GREY

Aquarius Haircare Turban Dark Grey

Een paar maanden geleden was ik aanwezig bij een beauty speeddate en daar heb ik Aquarius Haircare leren kennen. In de goodiebag zat een Turban Dark Grey en die ben ik gaan testen. Ik had nog nooit eerder van dit merk gehoord dus dat maakt het extra leuk om ermee kennis te maken!
Aquarius Haircare Turban Dark Grey

Aquarius Haircare Turban Dark Grey €24,95 verkrijgbaar bij diverse verkooppunten

“De manier waarop je je haar droogt is erg belangrijk voor mooi en gezond haar. Je haar is namelijk op zijn kwetsbaarst als het nat is. Dit komt doordat bij nat haar de minuscule schubbetjes in het haar open gaan staan. Het is dan erg belangrijk om je haar niet te droog te wrijven met een handdoek. Ook het onnodig lang föhnen van haar dat nog erg nat is, is schadelijk voor je haar. Daarom is de Aquarius Hair Turban ontwikkeld. De Aquarius Hair Turban is gemaakt van een speciale microvezel die een zeer snelle opname en verspreiding van water combineert met een heerlijke zachtheid. De fijne wafel structuur geeft een heerlijk luxe gevoel.”

Tijdens de beauty speeddate werd er in een hele korte tijd wat meer verteld over Aquarius Haircare en hoe slecht het eigenlijk voor je haar is om een gewone handdoek te gebruiken (vanwege o.a. het droog wringen en wrijven). Ik was meerdere keren per week mijn haar en ging dus blijkbaar altijd met de foute manier aan de slag…dat doe ik vanaf nu niet meer!

Aquarius Haircare Turban Dark Grey
De Aquarius Turban is verkrijgbaar in twee tinten wit en grijs (deze kleur is speciaal bedoeld voor geverfd haar), maar hopelijk komen er nog andere kleuren in het assortiment…ik stem voor roze 😉 Het handige aan de Aquarius Turban is dat je het vast kan zetten met een lusje, zo kan je ondertussen van alles doen zonder dat het los laat.

Als ik een gewone handdoek gebruik en ik ga dan een maskertje nemen, de was opruimen…in een mum van tijd zakt de handdoek dan uit mijn haar. Dat vind ik al een groot pluspunt van de Aquarius Turban, die blijft goed op zijn plek zitten en na paar keer gebruiken kan die gewoon de wasmachine in!

Aquarius Haircare Turban Dark Grey
Aquarius Haircare Turban Dark Grey
Er staat op het kaartje precies afgebeeld hoe je de Aquarius Turban moet gebruiken, maar eigenlijk spreekt dat helemaal voor zich.

Een aantal voordelen:

– Voor mooi en gezond haar
– Droogt je haar snel en voorzichtig
– Minder pluizend haar
– Makkelijke knoopsluiting
Aquarius Haircare Turban Dark Grey
De Aquarius Turban is vooral bekend bij diverse salons, maar ik vind dit ook ideaal voor thuis! Ik vind het wel een luxe product voor je haar en soms mag jezelf ook wel eens verwennen toch?

Zijn jullie al bekend met de Aquarius Turban?

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

5 Comments

 • Reply bychristiana

  Ik heb hem ook. Wat ik vooral super vind is dat hij zo goed blijft zetten. Als je met een gewone handdoek een tulband maakt, is hij vaak te hoog en valt hij binnen een halve minuut van je hoofd af.
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Simple skincare | Cleansers & make-up removersMy Profile

  april 15, 2018 at 6:54 am
 • Reply Carolien

  Kende het merk nog niet, maar ziet er goed uit! De grijze kleur vind ik ook erg mooi.

  april 15, 2018 at 8:53 am
 • Reply Natasja

  Ik heb al jaren een soortgelijke variant van Action, werkt inderdaad super!
  Natasja onlangs geplaatst…Tante Betsy Dress Lynn Navy: alleen maar liefde!My Profile

  april 15, 2018 at 9:11 am
 • Reply chucky1012

  Dit is handig!
  Mijn kapsel laat ik tegenwoordig aan de lucht drogen.
  Als ik een lang kapsel heb dan dep ik het met een baddoek.

  Xoxo

  april 15, 2018 at 4:24 pm
 • Reply Tonnia

  zoiets zoek ik nog

  april 16, 2018 at 7:51 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  BEAUTY | BYTE-X ANTI-NAGELBIJT PEN

  Al vanaf jongere leeftijd bijt ik mijn nagels, vooral in periodes van stress/verdriet en tsja soms ook verveling. Nagelbijten is...

  Sluiten