Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

BEAUTY | BYTE-X ANTI-NAGELBIJT PEN

BEAUTY | BYTE-X ANTI-NAGELBIJT PEN

Al vanaf jongere leeftijd bijt ik mijn nagels, vooral in periodes van stress/verdriet en tsja soms ook verveling. Nagelbijten is niet alleen een vieze gewoonte, maar het is ook slecht voor je gebit. Het is ook één van de redenen dat ik op Pinkit.nl geen nagellak review, het ziet er op mijn nagels toch niet uit. Op 22 maart ben ik begonnen met het testen van de nieuwe Byte-X Anti-Nagelbijt Pen en vandaag ga ik het resultaat laten zien.
Byte-X Anti-Nagelbijt Pen

Byte-X Anti-Nagelbijt Pen €10,99 (inhoud 4ml) o.a. verkrijgbaar bij Etos

“Nieuw is de Byte-X Pen, de ‘bodyguard’ die het nagelbijten vanaf nu voorgoed helpt voorkomen. Deze pen bevat Denatoniumbenzoaat, de meest bittere stof op aarde. Wie de smaak hiervan eenmaal heeft geproefd, zal een volgende keer wel drie keer nadenken om weer op de nagels te gaan bijten! De formule van de Byte-X Pen ondersteunt de groei van de nagels en helpt ze gezond te houden, doordat er niet meer op de nagels gebeten wordt.”

Ongeveer 20 jaar geleden – pfff wat vliegen de jaren voorbij –  heeft mijn moeder wel eens een doorzichtige nagellak gebruikt met een hele vieze smaak of dat ook van Byte-X was weet ik niet…maar ik denk dat veel mensen deze nagellak nog wel kennen. Voor mij werkte die methode niet, maar nu ben ik wat ouder en ben ik deze pen serieus gaan testen. Ik heb via social media diverse reactie’s gehad als “je kan de formule er zo af bijten enzovoort”…tsja dat vind ik een beetje valsspelen, dan werkt er toch niks om het nagelbijten tegen te gaan?

Byte-X Anti-Nagelbijt Pen
De nieuwe Byte-X Anti-Nagelbijt Pen is makkelijk in gebruik, je draait aan het einde en dan komt er vloeistof bij het kwastje, dit breng je dan aan op je nagels. Ga niet gelijk te enthousiast draaien, want dan krijg je te veel vloeistof en is je pen ook sneller leeg.

De Byte-X Pen is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Door de matte finish is de pen ook perfect te gebruiken door mannen. Ook duimzuigers met een leeftijd vanaf 3 jaar kunnen veilig met de Byte-X Pen worden behandeld. De formule hoeft slechts éénmaal per dag te worden aangebracht op de nagels en geeft na een week al een zichtbaar resultaat.

Op 22 maart (ik heb toen een foto geplaatst op de Facebookpagina van Pinkit.nl) ben ik begonnen met het testen en inmiddels zijn we 2,5 week verder. Is er al een verschil te zien? Kijk zelf maar naar onderstaande foto’s.

Byte-X Anti-Nagelbijt PenDeze foto is gemaakt op 22 maart 2018

Byte-X Anti-Nagelbijt PenDeze foto is gemaakt op 10 april 2018

Let niet op mijn nagelriemen, die kunnen nog steeds wat extra aandacht en liefde gebruiken. Mijn nagels zijn langer en hebben zelfs een mooi wit randje! Dit komt niet heel vaak bij mij voor, ik ben erg blij met het resultaat. Ik moet wel zeggen dat de smaak van de Byte-X enorm vies en vooral bitter is. Natuurlijk is dit goed vanwege het nagels bijten, maar ik eet nog wel eens brood met pitjes en die haal ik nu ook niet heel graag meer bij mijn tanden weg 😉 Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enthousiast ben!

Bijten jullie wel eens je nagels?

post signature

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

4 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  april 14, 2018 / 9:57 am

  (✿◠‿◠) Wauw wat fijn dat dit je helpt! Mooi weekend, liefs H ღ

 2. chucky1012
  april 15, 2018 / 4:26 pm

  Wat zijn je nagels gegroeit ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge