Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY

  IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY
 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
 • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

  NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
 • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

  CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
 • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

  PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE
 • VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR

  VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR
 • MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE

  MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE
 • ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

  ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

BEAUTY | HOE ZIET MIJN ME-TIME ROUTINE ERUIT?

BEAUTY | HOE ZIET MIJN ME-TIME ROUTINE ERUIT?

Elke dag ben ik wel bezig met het testen en gebruiken van diverse beauty producten. Dat is niet alleen onderdeel van mijn werk, maar ook omdat ik graag mijn lichaam goed verwen en verzorg. Vandaag vertel ik wat meer over mijn me-time routine!

Regelmatig zie ik in een reactie voorbij komen, dat mensen eigenlijk geen tijd hebben om lekker even te ontspannen met bijvoorbeeld een maskertje. Zo was ik zelf ook, maar een paar minuten per dag (of bijvoorbeeld twee keer per week) heeft iedereen toch wel eens over? Ik sluit mezelf regelmatig even op in de badkamer, zodat ik ongestoord aan de slag kan gaan. Ik noem trouwens expres geen merken van producten, omdat die bijna elke dag eigenlijk wel anders zijn.

Vroeg in de ochtend:

In de ochtend reinig ik mijn gezicht, en spring ik meestal even kort onder de douche om mijn lichaam te wassen (dat vind ik na een nachtje slapen wel zo fris en ik ben gelijk goed wakker). Daarna gebruik ik een serum/dagcrème/oogcrème en een beetje lippenbalsem. Dit alles doe ik in ongeveer 10 minuten, en soms nog wel sneller als ik haast heb 🙂 Na dit alles breng ik ook vaak nog even wat make-up aan, of ik wacht hiermee tot ik een look wil maken met producten voor Pinkit.nl (ook zijn er genoeg dagen dat ik alleen mascara gebruik en verder niks).

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Middag make-up:

Als ik in de ochtend geen make-up heb aangebracht, doe ik dit doordeweeks meestal in de middag vanwege mijn werk. Dan wil ik wat producten uitproberen, of er een look mee fotograferen. Hier kan ik wel uren mee bezig zijn, maar dat is dan ook onderdeel van mijn werk…al zie ik dat ook wel een beetje als me-time.

Einde van de dag alles er weer af:

In de avond neem ik vaak wat meer tijd, dan is het echt even me-time! Het begint met het reinigen van mijn gezicht, langer douchen (haren wassen, scrubben, ontharen). En het nemen van een gezichtsmasker en ondertussen paar minuten ontspannen met een Youtube video en mijn lichaam insmeren met een body lotion of body butter. Natuurlijk gebruik ik na dit alles weer een hydraterende serum/oogcrème & nachtcrème. Ongeveer twee keer per week gebruik ik ook een voetenmasker, want ook je voeten verdienen soms wat extra aandacht en liefde (vooral in de zomer periode als je vaak slippers enzovoort draag).

Dus dames en heren je lichaam dagelijks wat extra verwennen en verzorgen hoeft echt geen uren te duren, maar het is wel belangrijk om te doen (sowieso het dagelijks reinigen van je huid en het verzorgen met diverse skincare producten). Gun jezelf af en toe eens heerlijk wat me-time! Mochten jullie trouwens een me-time routine willen, waarin ik ook diverse producten/merken laat zien laat dat dan even achter in de reacties, daar ga ik dan eventueel na de zomervakantie mee aan de slag.

Hoe ziet jullie me-time routine eruit?

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. september 3, 2017 / 9:41 am

  Ik moet zeggen dat ik in het weekend niet echt een andere routine heb, dan breng ik niet opeens uuuuuuren in de badkamer door. Ik verzorg mijn huid wel elke dag goed (reinigen en verzorgen) maar ik ben natuurlijk een stuk sneller klaar wanneer ik geen make-up draag. En dan automatisch ook in de avond, want dan hoeft het er niet eerst allemaal af;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…6 Goede beauty-gewoontesMy Profile

 2. september 3, 2017 / 6:59 pm

  In het weekend gebruik iets mee make-up dan anders maar soms ook helemaal niet.

  Xoxo

 3. september 3, 2017 / 10:34 pm

  Ik probeer elke avond vanaf 19 uur me-time in te lassen. Bewust tijd voor mezelf. Ik ga of lekker lezen in bad of op de bank of een film kijken. Gewoon bewust mezelf aandacht geven 😊
  Veronique onlangs geplaatst…Veronique Verwacht #1: september 2017My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Vitaminfood maaltijdshakes
SUIKERVRIJE MAALTIJDSHAKES VAN VITAMINFOOD [+WINACTIE]

Tegenwoordig let bijna iedereen op zijn/haar voeding, en ook ik probeer daar zo bewust mogelijk mee om te gaan (al...

Close