Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

BEAUTY | HOE ZIET MIJN ME-TIME ROUTINE ERUIT?

BEAUTY | HOE ZIET MIJN ME-TIME ROUTINE ERUIT?

Elke dag ben ik wel bezig met het testen en gebruiken van diverse beauty producten. Dat is niet alleen onderdeel van mijn werk, maar ook omdat ik graag mijn lichaam goed verwen en verzorg. Vandaag vertel ik wat meer over mijn me-time routine!

Regelmatig zie ik in een reactie voorbij komen, dat mensen eigenlijk geen tijd hebben om lekker even te ontspannen met bijvoorbeeld een maskertje. Zo was ik zelf ook, maar een paar minuten per dag (of bijvoorbeeld twee keer per week) heeft iedereen toch wel eens over? Ik sluit mezelf regelmatig even op in de badkamer, zodat ik ongestoord aan de slag kan gaan. Ik noem trouwens expres geen merken van producten, omdat die bijna elke dag eigenlijk wel anders zijn.

Vroeg in de ochtend:

In de ochtend reinig ik mijn gezicht, en spring ik meestal even kort onder de douche om mijn lichaam te wassen (dat vind ik na een nachtje slapen wel zo fris en ik ben gelijk goed wakker). Daarna gebruik ik een serum/dagcrème/oogcrème en een beetje lippenbalsem. Dit alles doe ik in ongeveer 10 minuten, en soms nog wel sneller als ik haast heb 🙂 Na dit alles breng ik ook vaak nog even wat make-up aan, of ik wacht hiermee tot ik een look wil maken met producten voor Pinkit.nl (ook zijn er genoeg dagen dat ik alleen mascara gebruik en verder niks).

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Middag make-up:

Als ik in de ochtend geen make-up heb aangebracht, doe ik dit doordeweeks meestal in de middag vanwege mijn werk. Dan wil ik wat producten uitproberen, of er een look mee fotograferen. Hier kan ik wel uren mee bezig zijn, maar dat is dan ook onderdeel van mijn werk…al zie ik dat ook wel een beetje als me-time.

Einde van de dag alles er weer af:

In de avond neem ik vaak wat meer tijd, dan is het echt even me-time! Het begint met het reinigen van mijn gezicht, langer douchen (haren wassen, scrubben, ontharen). En het nemen van een gezichtsmasker en ondertussen paar minuten ontspannen met een Youtube video en mijn lichaam insmeren met een body lotion of body butter. Natuurlijk gebruik ik na dit alles weer een hydraterende serum/oogcrème & nachtcrème. Ongeveer twee keer per week gebruik ik ook een voetenmasker, want ook je voeten verdienen soms wat extra aandacht en liefde (vooral in de zomer periode als je vaak slippers enzovoort draag).

Dus dames en heren je lichaam dagelijks wat extra verwennen en verzorgen hoeft echt geen uren te duren, maar het is wel belangrijk om te doen (sowieso het dagelijks reinigen van je huid en het verzorgen met diverse skincare producten). Gun jezelf af en toe eens heerlijk wat me-time! Mochten jullie trouwens een me-time routine willen, waarin ik ook diverse producten/merken laat zien laat dat dan even achter in de reacties, daar ga ik dan eventueel na de zomervakantie mee aan de slag.

Hoe ziet jullie me-time routine eruit?

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. september 3, 2017 / 9:41 am

  Ik moet zeggen dat ik in het weekend niet echt een andere routine heb, dan breng ik niet opeens uuuuuuren in de badkamer door. Ik verzorg mijn huid wel elke dag goed (reinigen en verzorgen) maar ik ben natuurlijk een stuk sneller klaar wanneer ik geen make-up draag. En dan automatisch ook in de avond, want dan hoeft het er niet eerst allemaal af;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…6 Goede beauty-gewoontesMy Profile

 2. september 3, 2017 / 6:59 pm

  In het weekend gebruik iets mee make-up dan anders maar soms ook helemaal niet.

  Xoxo

 3. september 3, 2017 / 10:34 pm

  Ik probeer elke avond vanaf 19 uur me-time in te lassen. Bewust tijd voor mezelf. Ik ga of lekker lezen in bad of op de bank of een film kijken. Gewoon bewust mezelf aandacht geven ?
  Veronique onlangs geplaatst…Veronique Verwacht #1: september 2017My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge