Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

BEAUTY | DE LIEFDE VOOR MAKE-UP MET DAPHNE

BEAUTY | DE LIEFDE VOOR MAKE-UP MET DAPHNE

De liefde voor make-up is een korte rubriek, die een aantal maanden geleden wekelijks op Pinkit.nl is verschenen. En vanaf vandaag begin ik met de derde versie, aangezien er heel leuk gereageerd is op deze rubriek! Zo leer je bloggers/Youtubers/Instagrammers nog beter kennen. Of ontdek je juist misschien wel nieuwe mensen om te volgen! Vandaag is Daphne van de website Verdraaidmooi.com aan het woord.

Daphne stel jezelf eens voor:

Ik ben Daphne, 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Goes. Mijn passie is make-up, maar een ander groot deel van mijn leven is mijn lijf en mijn gezondheid. Deze twee heb ik gecombineerd op de beauty & health blog verdraaidmooi.com. Een naam met een dubbele betekenis en met een dikke knipoog naar mezelf. Je bent mooi zoals je bent, hoe je ook bent en wat je ook hebt. 

Vanaf welke leeftijd was jij ongeveer al bezig met het dragen van make-up?

Volgens mij vanaf het begin van de middelbare school. Het begon met het dragen van doorzichtige lipgloss. Dat vond ik FANTASTISCH! Toen ik een stapje verder wilde gaan met zwarte oogpotlood in mijn waterlijn, ben ik regelmatig terug naar boven gestuurd door mijn moeder om het er terug af te halen haha. Ik hoopte dat zoiets niet op zou vallen, maar natuurlijk zie je dat erg goed.

Heb jij een voorkeur voor high-end of budget make-up producten?

Ik vind juist de combinatie van high-end en budget make-up heel leuk en interessant. Vooral omdat goedkoop of prijzig niets hoeft te zeggen over de kwaliteit.

Wat zijn jouw favoriete merken?

Dat is een lastige… Ik vind veel merken leuk door diverse productcategorieën. Ik vind de oogschaduwpaletten van Zoeva en Revolution bijvoorbeeld heel goed. Terwijl ik qua lipsticks bijvoorbeeld snel grijp naar de Liptensity lipsticks van MAC. Verder vind ik de face & cheek palettes van CATRICE heel goed en de eyeliner van HEMA. Kort samengevat: een ratjetoe van allerlei soorten merken dus eigenlijk!

Is er een make-up product waar jij niet meer zonder kan en die je (bijna) elke dag draag?

Mogen het er ook twee zijn? Ik heb van nature hele donkere kringen, waar maar weinig concealers tegen bestand zijn. De NARS Radiant Creamy Concealer wint het als een van de weinige concealers wél tegen die donkere kringen. Ik ga daarom de deur niet uit, zonder deze aangebracht te hebben. Daarnaast ben ik groot fan van de HEMA eyebrow pen. Door deze pen zitten mijn wenkbrauwen on-fleek. Ik heb trouwens nog nooit zoveel complimenten over mijn wenkbrauwen gekregen sinds dat ik dit product gebruik. Daarom is deze ook onmisbaar!

Hoeveel make-up per maand shop jij gemiddeld?

Dat ligt eraan of Douglas en Kruidvat weer shopping nights organiseren haha. Dan lukt het me niet om me in te houden. Buitenom zulke avonden, valt het de laatste tijd enorm mee qua aankopen. Ik krijg ook steeds meer, waardoor ik zat leuke producten heb om te reviewen en gebruiken.

Wat is jouw grootste make-up miskoop?

Ik heb eigenlijk niet zo heel snel miskopen, omdat ik redelijk kritisch ben over wat ik aanschaf en vaak van tevoren research doe. Ik heb trouwens onlangs wel een eyeliner pen gekocht van B.A.E., die na enkele keren gebruiken al volledig uitgedroogd was. Geen hele grote miskoop qua geld, maar wel jammer!

Hoeveel tijd per dag ben jij gemiddeld bezig met make-up (het aanbrengen, er aan denken, shoppen… )?

Ik sla deze vraag over. Dat lijkt me het beste. Anders is het veel te confronterend haha. Het is niet alleen mijn hobby, maar ook echt mijn passie en uitlaatklep.

Is er een make-up product in jouw verzameling die misschien ook een sentimentele waarde heeft?

Nee, eigenlijk niet. Heel cliché, maar ik word gewoon oprecht blij van elk make-up item in mijn kast en kan echt genieten van alle spulletjes.

Als jij uit jouw collectie één product moest kiezen die jij eigenlijk nooit gebruikt, maar toch bewaar voor bijvoorbeeld de verpakking. Welke product is dat dan?

Het Too Faced Then And Now eyeshadow palette. Het merk had dit palette uitgebracht ter ere van hun 20-jarig bestaan. Ik vind het palette een lust voor het oog en de tinten prachtig, maar toch pak ik het er eigenlijk nooit bij.

Via welke site en social media kunnen mensen jouw allemaal vinden?

Via Verdraaidmooi.com kun je een paar keer per week de nieuwste reviews, artikelen en persberichten lezen over beauty. Daarnaast schrijf ik zo nu en dan persoonlijke verhalen en tips over chronisch ziek zijn en chronische pijn hebben. Verder ben ik actief op Instagram & Facebook.

Lieve Daphne super bedankt voor het beantwoorden van deze vragen! Ik volg je nu een aantal maanden en hoop je binnenkort eens in het echt te gaan ontmoeten. Mocht jij zelf ook aan deze rubriek mee willen doen, stuur dan een e-mail naar info@pinkit.nl en wie weet komt jouw liefde voor make-up ook online op Pinkit!

Volg:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge