Nieuwe artikelen:

 • De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward

  De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward
 • Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

  Waterproof make-up aanraders voor deze zomer
 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze

BEAUTY | CALVIN KLEIN DEEP EUPHORIA EAU DE PARFUM 50ML

BEAUTY | CALVIN KLEIN DEEP EUPHORIA EAU DE PARFUM 50ML

Nieuw van Calvin Klein is de bijzondere Eau de Parfum – Deep Euphoria. Voor mij is dit de eerste échte kennismaking met Calvin Klein ( op wat samples na…), en ik ben erg benieuwd of deze geur mij gaat betoveren. De flacon is in ieder geval al heel bijzonder, echt een plaatje!

“deep euphoria betreedt een nieuw olfactief gebied als de eerste levendige, bloemige chypre in het portfolio van Calvin Klein. De geur opent met noten van cascalone en zwarte magische roos die, vervlochten, in de hele geur een humide aura creëren; waarbij zwoele druppels de zo kenmerkende sensualiteit verhogen. De top- en hartnoten geven de geur een nieuwe vrouwelijkheid en een gevoel van pure weelde. De basis met de omhullende sensuele musk brengt een zachte zinnelijke textuur, rijk en onmiskenbaar zwoel, die je diep in de geur onderdompelt en warmte en genot oproept.”

Topnoten: cascalone, witte peper, mandarijnblad
Hartnoten: zwarte magische roos, geranium, sambacjasmijn
Basisnoten: musk, patchoeli, mineraal hout

Niet alleen de flacon is mooi en bijzonder, maar zelfs achter de verpakking zit een speciale betekenis. De flacon is namelijk verpakt in een glanzend zwarte kartonnen doos met een diagonale straal neonlicht, die de suggestie geeft van een deur op een kier die je uitnodigt naar binnen te kijken….

Calvin Klein Deep Euphoria is een mooie,vrolijke & sophisticated geur. Ik vind vooral de musk & mandarijnblad erg herkenbaar, en heerlijk! Bij mij blijft deze geur ongeveer vier á vijf uur aanwezig, dat is redelijk…had voor mij persoonlijk wel iets langer gemogen,gelukkig kan ik altijd een beetje erbij sprayen. Mocht je willen layeren, dan is dat mogelijk met de bijpassende body lotion die voor €36 los te koop is.

Ik vind het best pittig om een geur te omschrijven, voor iedereen is een geur namelijk anders en persoonlijk. Wat de één lekker vind ruiken, kan voor iemand anders een échte no-go zijn. Ook kan een geur op je huid heel anders uitpakken, mijn tip is dan ook om bij de parfumerie een sample te vragen. Zo weet je zeker of je een parfum lekker vind ruiken, en bij jou past. Voor mij is Calvin Klein Deep Euphoria een mooie nieuwe ontdekking, en inmiddels zelfs al een beetje favoriet!

Calvin Klein Deep Euphoria EdP kost €53,33 (inhoud 30ml) – €74,39 (inhoud 50ml) & €97,22 (inhoud 100ml) en o.a. te koop bij de Douglas.


post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

9 Reacties

 1. Tonnia
  januari 16, 2017 / 9:35 am

  hier ben ik wel benieuwd na

 2. Nadia
  januari 16, 2017 / 2:36 pm

  Ben er erg benieuwd naar deze nieuwe versie.Ik heb de gewone Euphoria die vind ik heerlijk. Dus, op naar een parfumerie. 😊

 3. Linda
  januari 17, 2017 / 7:11 am

  Dit wil ik zeker wel eens gaan proberen ben benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge