Follow:
Beauty, Reviews

BEAUTY | BARRY M CRUSHED JEWEL CREAM EYESHADOW

Tijdens het online shoppen zag ik bij The Make Up Spot een nieuw product van Barry M en ik kreeg gelijk zo’n hebben-gevoel. Het gaat om de Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadows, het lijkt verdacht veel op de duurdere Stila variant…dus ik werd nieuwsgierig!
Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadow

Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadow €6,75 verkrijgbaar bij TheMakeUpSpot.nl

“De Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadow is een creamy vloeibare oogschaduw met een zachte, lichtgewicht formule en allemaal prachtige lichtreflecterende deeltjes. Dankzij de handige applicator kun je deze oogschaduw met gave metallic finish heel gemakkelijk op het ooglid aanbrengen”

Toen ik net begon met bloggen zag je overal wel de nagellakjes van Barry M voorbij komen, maar inmiddels lees ik er nog weinig over. Barry M heeft niet alleen mooie nagellakjes, maar ook andere make-up producten. De Crushed Jewel Cream Eyeshadow is verkrijgbaar in diverse tinten, het was dan ook lastig om ze niet allemaal in één keer te kopen. Na lang twijfelen ben ik voor de volgende vier tinten gegaan (v.l.n.r. zie bovenstaande foto): Duvet Day, Pillow Talk, Fairy Tale & Blissful.
Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadow
Het is gelijk duidelijk zichtbaar om welke kleur het gaat en de applicator is ook redelijk basic. Hou er wel rekening mee dat er gelijk veel product van de applicator af komt, ga er dus niet gelijk té enthousiast mee aan de slag.

Barry M Crushed Jewel Cream EyeshadowSwatches Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadow: Duvet Day, Pillow Talk, Fairy Tale & Blissful.

Ahh zo mooi! De pigmentatie is top en de metallic finish is zo gaaf. Je kan de kleur intenser maken door nog iets meer aan te brengen. Het is wel belangrijk om eerst een goede oogschaduwbasis aan te brengen. Je kan de Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadow op zichzelf gebruiken of over oogschaduw heen om je ooglook helemaal af te maken.

Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadow
Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadow
Steeds meer merken brengen Stila dupes uit en deze van Barry M vind ik net zo mooi en is nog een stuk goedkoper ook 😉 Als je niet te veel aanbrengt en een goede oogschaduwbasis gebruikt blijft de Barry M Crushed Jewel Cream Eyeshadow ook nog eens uren goed op zijn plek zitten. Bij de volgende bestelling gaan de overige kleuren zeker in mijn winkelmandje <3

post signature

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

5 Comments

 • Reply Tonnia

  mooi hoor dit ken ik nog niet

  augustus 6, 2018 at 7:38 am
 • Reply Mariska

  Ziet er wel goed uit inderdaad! 🙂 mooie kleuren.
  Mariska onlangs geplaatst…Jo Malone Honeysuckle & DavanaMy Profile

  augustus 6, 2018 at 9:12 am
 • Reply bychristiana

  Wat een mooie kleuren, zo shiney;-) Ik was ook erg benieuwd naar de houdbaarheid, maar zo te lezen is die ook prima in orde. Wat wil een meisje nog meer?
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Avène Couvrance foundation & mozaïekpoederMy Profile

  augustus 6, 2018 at 10:07 am
 • Reply Tessa

  wow die zijn mooi. Die komen op mijn wishlist!

  augustus 7, 2018 at 10:30 am
 • Reply Jouvence

  Wauw, wat een beauties!

  augustus 11, 2018 at 4:02 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  JE HUID LEKKER VERZORGEN EN HYDRATEREN MET KOCOSTAR & TONYMOLY

  Mijn droge huid kan het hele jaar door wel wat extra verzorging en hydratatie gebruiken, daarom ben ik ook zo...

  Sluiten