Nieuwe artikelen:

 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze
 • Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

  Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!
 • Neem mij mee – Sarra Manning

  Neem mij mee – Sarra Manning

ALESSANDRO FRESH UP YOUR HANDS HANDGEL

ALESSANDRO FRESH UP YOUR HANDS HANDGEL

Ik ben nog aan het bijkomen van de ultra schattige We Love Macarons handcrèmes, maar Alessandro komt alweer met een heel mooi nieuw product. De Alessandro Fresh Up Your Hands handgel mag niet ontbreken in je festival/strand of handtas!


“Handverzorgingsexpert Alessandro introduceert Fresh Up Your Hands, twee onweerstaanbare handgels met een zomerse smoothie look. De transparante gel trekt snel in en een klein beetje squeeze zorgt al voor direct een zijdezacht gevoel.”

Alessandro Fresh Up Your Hands is verkrijgbaar in twee varianten:
– Avocado Enchanted Lime
– Strawberry Delighted Banana


Wat natuurlijk direct opvalt is de kleurrijke verpakking, heerlijk zomers ik hou daar van! Ik moest wel even aan het soort verpakking wennen (ik dacht gelijk aan een soort knijpfruit haha), maar het is zeker weer super origineel. Een handgel gebruik ik zelf regelmatig om tussendoor mijn handen te reinigen, vooral bij plekken waar handen wassen (bijna) onmogelijk is. Daarom is dit ook een super product voor bijvoorbeeld een festival.

Avocado Enchanted Lime is een frisse variant, perfect voor een warme zomerse dag. En Strawberry Delighted Banana ruikt fruitig/zoet…ik krijg gelijk zin in een smoothie!


De handgels zijn transparant maar hebben toch wel een kleurtje, zoals op de foto hier boven te zien is. Qua hoeveelheid heb je per keer écht maar een beetje nodig. Eigenlijk is de hoeveelheid op de foto hier boven al een beetje te veel. Als je een beetje gebruik dan trekt de handgel redelijk snel in, en voelen je handen schoon aan en ruiken ze heerlijk. Maar als je te veel pakt, dan blijven je handen een beetje plakkerig aanvoelen (#ikspreekuitervaring). Niet gelijk te enthousiast er mee aan de slag gaan, het is een super zuinig product waar je dus langer van kan genieten. Normaal zeg ik wat mijn favoriet is qua product, maar bij beide geuren kan ik niet kiezen…ze ruiken beide erg lekker en doen goed hun werk.

Alessandro Fresh Up Your Hands Avocado Enchanted Lime & Strawberry Delighted Banana kosten €7,95 per stuk (inhoud 50ml per verpakking) en o.a. te koop bij Huidverzorging Mireille.

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

11 Reacties

 1. mei 24, 2017 / 10:26 pm

  Wat een super vrolijke en bijzondere verpakking! Lijken me heel handig voor een dagje weg! Daar gebruik ik op het moment de handgels van Merci Handy voor, die ruiken ook zo lekker!

 2. mei 25, 2017 / 9:45 am

  Leuke en vrolijk gekleurde verpakkingen.
  Het ziet er goed uit.

  Xoxo

 3. mei 29, 2017 / 7:41 am

  Wat een grappige verpakking. Ik ben benieuwd of kinderen er niet per abuis aan gaan sabbelen. Maar ach, schattig is het wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge