Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT

7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT

Het is al even geleden dat ik mijn favoriete beauty producten met jullie heb gedeeld. Maar de afgelopen weken heb ik vooral veel huidverzorging getest en door de warmte ook minder make-up gedragen. Toch zijn er 7 beauty favorieten die ik graag met jullie wil delen. Het zijn niet alleen de nieuwste producten, maar ook producten die ik al wat langer heb en nog steeds graag gebruik.

Mugler Alien Flora Futura EDT (review)

Mijn nieuwste parfum aanwinst mag natuurlijk niet in mijn favorieten overzicht ontbreken. Ik zou eigenlijk even geen parfum meer kopen, maar voor Mugler maak ik gewoon een uitzondering. Mugler Alien Flora Futura gebruik ik bijna dagelijks, het is een prachtige geur die goed bij de lente past.

NYX Professional Makeup Worth the hype mascara (review)

Dit is één van de beste mascara’s die ik in tijden heb getest! De naam van deze mascara klopt als een bus en ook dit product gebruik ik bijna dagelijks. Het is al bijna tijd om weer een nieuw exemplaar te bestellen en dat ga ik ook zeker doen. Ik ben nog niet zo heel bekend met de producten van NYX, maar de komende tijd ga ik mij eens wat meer verdiepen in dit merk…

Gosh Lumi Drops Vanilla (review)

Sinds enkele weken zijn de producten van Gosh ein-de-lijk weer verkrijgbaar in Nederland. Ik had wat producten ontvangen en heb zelf nog deze vloeibare highlighter gekocht. Het was een goede aankoop, want ook al ben ik normaal niet zo van de vloeibare highlighters…deze is écht mooi.

Lottie London Selfie Ready Matte Foundation (review)

Al enige tijd was ik nieuwsgierig naar de producten van Lottie London en tijdens een Kruidvat event heb ik een aantal producten kunnen swatchen. Ik was gelijk nieuwsgierig naar deze matte foundation en heb eenmaal thuis een bestelling geplaatst. Ook al heb ik last van een droge huid (dan is een matte foundation vaak niet zo heel verstandig om te gebruiken), toch gebruik ik deze foundation bijna dagelijks. Ik zorg dan wel eerst voor een goede basis, maar ik ben onder de indruk van de finish en mooi de foundation op mijn huid “zit”.

Byte-X Anti-nagelbijt pen (review)

Vaste lezeressen weten misschien wel dat ik geen nagellak review vanwege mijn korte nagels, maar door dit product zijn ze al weken langer! Ik zit er zelfs aan te denken om wat vaker over nagellak te gaan schrijven, ook al heb ik nog steeds niet de perfecte nagels…Origins Ginger Souffle Whipped Body Cream (review)

Ik hou écht van deze body cream, vooral vanwege de gember geur. Deze pot is inmiddels bijna leeg, met het laatste beetje ben ik heel zuinig omdat ik niet wil dat het op gaat. Origins is zo’n mooi merk en dit product ga ik zeker opnieuw kopen. Alleen twijfel ik om weer voor dezelfde geur te gaan of misschien voor grapefruit…die lijkt mij ook hemels!

Clarins Water Lip Stain (review)

Ook al is het de afgelopen weken wat warmer en draag ik minder make-up, de Clarins Water Lip Stain mag in dit overzicht zeker niet ontbreken. De Clarins Water Lip Stain geeft mijn lippen een mooie tint, plus het blijft uren lang goed op zijn plek zitten. Dat dit een populair product is merk ik ook aan hoevaak dit artikel wordt gelezen (dit artikel staat regelmatig in de top 5 best gelezen artikelen) en ik snap waarom…het is een toppertje! Natuurlijk ga ik ook nog naar de andere tinten kijken #loveit.

 

Wat is jouw favoriete beauty product van de afgelopen weken/maanden?

 

 

post signature

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge