Nieuwe artikelen:

 • 5 tips voor meer comfort in de woonkamer 

  5 tips voor meer comfort in de woonkamer 
 • Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs

  Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs
 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau

Nieuw Olay Hyaluronic24 + B5 Collectie

Nieuw Olay Hyaluronic24 + B5 Collectie

De dagen worden langer en de temperaturen gaan weer stijgen: ofwel het voorjaar is begonnen! Voor velen de favoriete tijd van het jaar, maar de warmte die eraan zit te komen betekent ook dat we onze huid extra goed moeten hydrateren. Olay heeft daarom hét redmiddel ontwikkeld om jouw huid te hydrateren en te versterken: Hyaluronic24 + Vitamine B5. Ik heb de afgelopen weken de drie producten uit deze nieuwe collectie getest en in dit artikel kan je daar wat meer over lezen.

De Hyaluronic24 + Vitamine B5 collectie

De productlijn bestaat uit drie zorgvuldig samengestelde producten: een serum, daggel en ooggel. De ingrediënten van de Hyaluronic lijn zorgen ervoor dat een vermoeide, strakke en droge huid wordt omgetoverd tot een gladde en stralende huid. In tegenstelling tot sommige andere Hyaluronzuur producten gaat Olay Hyaluronic24 + Vitamine B5 verder dan alleen hydratatie en biedt het totale vochtregulatie vanaf de eerste keer aanbrengen. De combinatie van Hyaluronzuur en Vitamine B5 dringt diep door in het huidoppervlak waar het vocht vasthoudt, zodat de vochtbarrière van de huid wordt versterkt na slechts één keer aanbrengen. Hierdoor zul jij een zichtbaar gezondere en gehydrateerde huid hebben vanaf de eerste dag. Het serum wordt meteen opgenomen in de huid en de daggel complementeert deze werking door te verkoelen en te verstevigen. En om het af te maken, biedt Olay een ooggel aan die speciaal is ontworpen om de kwetsbare huid rond de ogen te versterken.

De poweringrediënten

De bewezen actieve ingrediënten in de Hyaluronic24 + Vitamine B5 collectie zijn Hyaluronzuur, Vitamine B5, Glycerine en Niacinamide. Deze ingrediënten zijn deskundig gemengd en samengesteld voor een optimale werking. Samen geven ze een hydraterende boost en een zichtbaar gevoed en stralend resultaat.

 • Hyaluronzuur is een krachtig middel dat vocht aantrekt en vasthoudt. Het hyaluronzuur met een hoogmoleculair gewicht hecht zich aan het huidoppervlak en houdt het vocht onmiddellijk vast zodat jij 24 uur lang niet meer hoeft om te kijken naar de hydratatie van jouw huid!
 • Vitamine B5 dringt diep door en helpt de huid hydrateren. Het is als het ware een echte huidconditioner. Het bevordert de oppervlakkige celvernieuwing voor een gladde, gezond uitziende huid.
 • Glycerine is een ander krachtige moisturizer die diep in het huidoppervlak kan doordringen en zorgt voor langdurige hydratatie.
 • Niacinamide is super effectief in het herstellen van de lipidelaag in de hoornlaag. Het klinkt een beetje lastig, maar op deze manier wordt de natuurlijke vochtbarrière van de huid in standgehouden en versterkt. We got you!

Voor huidverzorging neem ik minstens vier weken de tijd qua testen en inmiddels heb ik deze drie Olay producten al zelfs langer in gebruik. Ik gebruik de Olay Hyaluronic24 + Vitamine B5 collectie het liefst in de ochtend maar je kan deze producten namelijk ook toevoegen aan je avondroutine. Mijn absolute product is de ooggel, maar eerlijk is eerlijk het zijn alle drie mooie en vooral fijne producten. Dit is zeker weer een mooie toevoeging aan het Olay assortiment.

Prijzen & verkrijgbaarheid

Olay Hyaluronic24 + Vitamine B5 daggel €41,99 (inhoud 50ml), Hyaluronic24 + Vitamine B5 ooggel €39,95 (inhoud 15ml) & Hyaluronic24 + Vitamine B5 serum €39,99 (inhoud 40ml). De producten van Olay zijn o.a. verkrijgbaar bij Plein.nl & Kruidvat (tip: deze week is er een 1+1 gratis actie op de producten van Olay bij Kruidvat).

Lees ook: Mijn Goodreads reading challenge 2023

Volg:

1 Reactie

 1. juni 23, 2023 / 11:44 pm

  Altijd een heel fijn merk en lang leve de 1 plus 1 acties bij Kruidvat 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge