Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

PLOG WOENSDAG 14 OKTOBER

PLOG WOENSDAG 14 OKTOBER

De komende dagen komt er regelmatig een nieuwe PLOG online, omdat wij volgende week een midweek op vakantie gaan. Zo zijn jullie ook een beetje erbij, en ik merk gewoon dat jullie dit soort artikelen graag zien/lezen. Maandag is het pas zover tot die tijd moet er “helaas” nog gewoon gewerkt worden haha!

plog1Goede morgen! Rond half 8 zitten Sterre en ik al netjes aan tafel gezellig samen te ontbijten, Roy is alweer helaas na zijn werk toe. Eerst deden wij gewoon bij de tv beetje ontbijten, maar ook dat doen we nu gewoon netjes aan tafel met de tv uit.

plog3Het is tijd om Sterre naar school te brengen (dit doe ik altijd lopend), maar wat een vies weer het regent echt héél hard. Gelukkig hebben wij beide een goede paraplu, dus merken we er weinig van. Vind het de laatste dagen wel koud buiten brrr het wordt voor een nieuwe warme winterjas.

plog4Ik ben weer thuis en begin als eerste met het huishouden, de vaatwasser was klaar dus daar begin ik dan maar als eerste mee. Stiekem zou ik niet meer zonder vaatwasser kunnen, hoezo verwend?!

plog5In huis is het ongezellig donker dus ik doe de kaarsjes aan, de Greenleaf Cashmere Kiss geurkaars ruikt heerlijk. Het was de bedoeling om product foto’s te gaan maken, maar daar was het de hele ochtend veelte donker voor…helaas pindakaas.

plog6Dan ga ik maar een video voor TheDutchASMR klaar maken en uploaden zodat die al helemaal klaar staat voor vrijdag avond 19 uur.

plog7In de koelkast stond er nog een nieuw doosje met eieren die nog maar een paar dagen houdbaar waren. Wij eten echt amper eieren, maar ik had ze gehaald voor bij een gerecht (wat niet door ging). Dus ik wilde ze koken voor bij een salade en op brood. Tijdens het openmaken zag ik dat er een aantal eieren, beetje kapot waren (alleen de schaal). Ik denk dat het is gebeurd tijdens het inpakken van de boodschappen, gelukkig waren er nog 4 helemaal goed.

plog8Sterre was om kwart over 12 uit van school en samen met een vriendinnetje (vanwege privacy niet op de foto), zijn ze een aantal producten aan het testen. Wat ze hier precies aan het doen is, laat ze zeer binnenkort zelf aan jullie zien. Ze vind het testen van speelgoed onwijs leuk om te doen <3

plog9Even een half uurtje voor mij zelf dus ik pak Youtube erbij en ga wat video’s kijken, merk dat ik dit steeds minder doe omdat ik mijzelf de tijd er amper voor gun. Ik vind Ulta shoplogs érg leuk om te zien, helaas hebben wij dat hier niet in Nederland.

plog10Na het eten komt de pakketbezorger langs, en ik dacht dat is een leuk pakketje voor mij. Maar er stond geen Bianca op de doos…nee Sterre! Op Pinkit schrijf komen er kinderonderwerpen voorbij vanaf 4 jaar en Sterre krijgt dus regelmatig speelgoed om te testen. Voor sommige producten is ze misschien een beetje te oud, maar ze kan wel uitproberen of het echt werkt enzovoort. Dit hondje is onwijs schattig *smelt* en het leukste is…binnenkort mogen wij er één weg geven.

plog11Lekker gedoucht en de Kruidvat Spa Screts Shower Foam is op! Dus die gaat de bekende empties bak in. Ik probeer wat meer producten op te gaan maken (ja nog meer haha) voor dat we nieuwe/andere producten erbij gaan pakken. De badkamer staat zo vol, dat het gewoon abnormaal begint te worden…dus lekker opmaken.

plog12Eenmaal beneden zit Sterre lekker lui op de stoel, en ze is druk bezig met testen (jaja zelfs in de avonduren haha). Ze heeft namelijk de Kurio Telekids tablet in bruikleen voor een artikel, en aangezien die einde van de week weer terug gaat geniet ze er nu nog even er van.

Ik ben verder in de avond nog een beetje aan het bloggen en een planning aan het maken voor volgende week. Wij zijn dan op vakantie (iemand blijft wel in ons huis), maar op Pinkit wil ik natuurlijk wel dat alles zo goed mogelijk door blijft gaan. Alleen wil ik niet tijdens mijn vakantie uren achter de laptop door brengen, dus ik probeer zoveel mogelijk vooruit te werken.Hopelijk vinden jullie het leuk als ik volgende week wat vaker een PLOG upload van onze vakantie avonturen (lekker luieren op vakantie haha).
post signature

Volg:

9 Reacties

 1. oktober 15, 2015 / 7:12 am

  Wat is jouw Sterre een mooi meisje zeg! Ik krijg nu gelijk zin om zo zelf eitjes te koken.

 2. oktober 15, 2015 / 7:36 am

  Heerlijk straks even een weekje weg! Wat wennen hè, dat het nu zoveel donkerder en kouder is. Mijn nieuwe winterjas is in elk geval perfect, dat scheelt 🙂

 3. oktober 15, 2015 / 11:27 am

  Leuk om te zien! Super dat Sterre zoveel speelgoed krijgt om te testen. Hier is het ook donker en koud, maar wel gezellig met geurkaarsen erbij. En ja, een vaatwasser lijkt me zo handig. Wij moeten elke dag met de hand afwassen, pff. Alvast veel plezier op vakantie en ik kijk uit naar je plogs! X

 4. oktober 15, 2015 / 1:33 pm

  Leuke plog, leuk dat Sterre verwend word met al het speelgoed 🙂
  X

 5. Manon
  oktober 15, 2015 / 2:21 pm

  Wat lekker een weekje weg. Ik krijg nou al een beetje en dip door het weer

 6. Dewi
  oktober 15, 2015 / 2:34 pm

  gezellig dit soort artikelen vind ik zelf het leukste wens je vast veel plezier op vakantie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge