Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

IK BEN ONZEKER OVER MIJN BORSTEN…

IK BEN ONZEKER OVER MIJN BORSTEN…

Nou ik denk dat de titel van dit artikel wel duidelijk is…toch? Eigen ben ik over bijna mijn hele lichaam onzeker, maar mijn borsten hoorde nooit tot die categorie, ik noemde ze altijd mijn twee sterkste punten. Maar nu ik richting de dertig ga, kijk ik daar toch inmiddels anders tegen aan.

Waar ik eerst zo trots was op mijn twee sterkste punten, een mooie volle B-cup…ben ik dat nu niet echt meer. Ik heb nog steeds een B-cup, alleen dan minder vol en stevig. Ik ga ook echt niet de deur uit zonder een push-up bh, anders lijkt het net helemaal of ik niks meer heb. En daar kan ik dan nog onzekerder over worden, dan dat ik eigenlijk al ben. Door mijn zwangerschap, het jojo-en van aankomen/afvallen…zijn mijn borsten gewoon niet meer zo als ik ze graag zou willen dat ze zijn.

Ik heb er wel eens over nagedacht om mijn borsten te laten vergroten d.m.v. een operatie, maar dat durf ik gewoon niet en het kostenplaatje is voor mij te hoog boven mijn budget. De afgelopen weken zie ik bij mijn blogcollega’s een product voorbij komen, een product wat mijn theezakjes eventueel zonder operatie een boost zou kunnen geven. Nou was ik daar eerst heel sceptisch over, maar als iedereen zo positief is…dan moet het toch wel werken?


De aankomende maanden ga ik de voedingssupplementen van BreastGro uitproberen. Na alle positieve verhalen, mag ik het zelf ook gaan testen…en ik ben vooral erg benieuwd naar het eindresultaat. Ik ga jullie mee nemen tijdens het testen, zo komt er over een aantal weken een update online. In deze update vertel ik wat meer over BreastGro en hoe het nou precies allemaal gaat, en nog belangrijker of ik er al iets van merk. De voedingssupplement van BreastGro zouden er namelijk voor moeten zorgen dat mijn borsten voller worden op een 100% natuurlijke manier. Dat klinkt natuurlijk veelbelovend en ook minder pijnlijk dan een operatie.

Tijdens de BreastGro capsulekuur slik je 4 capsules per dag. Voor versteviging van de borsten volg je de kuur 3 maanden en voor een borstvergroting 6 tot 8 maanden. Daarna stap je over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag. Ik ben net zelf een paar dagen begonnen, te kort om er al wat over te zeggen…dat doe ik dus tijdens het update artikel. BreastGro heeft trouwens het beste effect vanaf een B-cup.

Ik vind het best spannend, maar tegelijkertijd ben ik ook erg enthousiast…wat nou als BreastGro super goed werkt? Hopelijk heeft het bij mij net zo’n mooi en positief resultaat, maar dat ga ik dus de komende maanden voor jullie (en mijzelf haha) testen.

Mochten jullie alvast nieuwsgierig zijn geworden op de website van BreastGro kan je alvast meer informatie er over vinden. De producten van BreastGro zijn o.a. te koop bij Holland & Barrett en Bol.com. De prijs voor een doos met 128 capsules is €59,99 en een doos met 256 capsules kost €109.

Als BreastGro écht werkt…dan is de prijs natuurlijk een stuk goedkoper dan een operatie, maar dat is iets wat ik gaan testen en ondervinden. Natuurlijk hou ik jullie zo goed mogelijk op de hoogte in dit proces…dus tot de volgende update!

Hebben jullie al ervaring met de producten van BreastGro?

post signature

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

32 Reacties

 1. Tonnia
  augustus 28, 2017 / 7:08 am

  dit ken ik niet zou wel fijn zijn als het werkt

 2. augustus 28, 2017 / 7:19 am

  Ik ben niet onzeker over mijn lijf. Het is wat het is. En je moet trots zijn op wie je bent.
  Ik hoop dat dit gaat werken, alhoewel ik er niet zo in geloof. Ik zou er ook borstspier oefeningen bij doen. Jij bent nog jong en heb je nog kans op succes!
  YuSt onlangs geplaatst…DD Daily Defense Concealer Roll-on | Sans SoucisMy Profile

 3. Linda
  augustus 28, 2017 / 7:22 am

  Net zoals jij heb ik de laatste maanden veel over dat product gelezen en ben nu wel nieuwsgierig of het werkt ga dat zeker bij jou in de gaten houden succes met testen.

 4. augustus 28, 2017 / 7:48 am

  Hier ben ik zo benieuwd naar.
  Wat vervelend voor je dat jij er zo onzeker over bent.
  Veel succes…..

  Xoxo

 5. augustus 28, 2017 / 9:10 am

  Wat naar dat je zo onzeker bent over je borsten. Ik ben benieuwd of dit werkt. I zou zelf eerder een verkleining met lift overwegen. Mijn borsten zijn na borstvoeding flink minder stevig en nog steeds erg groot.

 6. augustus 28, 2017 / 9:34 am

  Eerlijk dat je dit deelt en ik ben meer van het: baadt het niet, dan schaadt het niet. Heb er positieve verhalen over gelezen en vooral: gezien, dus ik hoop dat het brengt wat je wilt!
  Hennie onlangs geplaatst…Pupa | Body Care TreatmentMy Profile

 7. augustus 28, 2017 / 10:03 am

  ik hoop voor de dat het werkt. ik ben zelf 23 en door mijn gewicht en jojo effect merk ik ook dat ze niet zo stevig meer zijn, maar ik heb dan het geluk als je het zo kan noemen dat ik een grote cup maat heb waar ik ook niet altijd blij mee ben maar dat de stevigheid er af is vind ik zelf wel het erger. hopelijk werkt het
  Anne-Wil Kraan onlangs geplaatst…Foto shoplog Back to school en meer Action augustus 2017My Profile

 8. Irene
  augustus 28, 2017 / 10:20 am

  2x per week een les Bodypump volgen werkt ook. Heb ik jaren gedaan en kan ik goed zien aan mijn voorgevel. Ik ben 35, succes met dit product, groetjes Irene

 9. Nicky
  augustus 28, 2017 / 10:24 am

  Ik heb begrepen dat dit product wel werkt maar dat wanneer je ermee stopt het resultaat ook weer afneemt. Je zou dus voor altijd dit spul moeten slikken wil je dat het resultaat blijven is. Succes, ben benieuwd naar jouw ervaring hierin.
  Nicky onlangs geplaatst…Mommy Talk | Iets met ouder worden en auto theorie halenMy Profile

 10. Nikita
  augustus 28, 2017 / 10:28 am

  Je onzekerheid snap ik helemaal, na 30 kilo afvallen hangt al mijn huid en ook mijn borsten.

  Helaas geloof ik de beloftes van dit soort middeltjes niet, net zo min als al die magische pillen voor afvallen.

  Zelf ben ik driftig aan het sparen om borsten, armen, buik, benen te laten liften.

  Ben heel benieuwd naar je ervaringen

 11. augustus 28, 2017 / 10:43 am

  Het zou leuk zijn als het werkt! Maar ik heb persoonlijk nooit zo veel vertrouwen in zulke producten die ervoor zorgen dat iets groter word. Maar ik ben benieuwd naar de updates!
  Liefs,
  Elles

 12. Marion
  augustus 28, 2017 / 2:22 pm

  Wat fijn dat je dit product mag testen! Ik hoop voor je dat het werkt, al zou het nog mooier zijn als je er niet onzeker over bent, maar ja, ik weet als geen ander dat dat niet zo makkelijk is. Ik heb zelf een kleine B-cup. Het voordeel daarvan is dat je niet per se een bh aan hoeft. Ik draag er dan ook zelden één en het gevolg is dat mijn borstspieren meer ontwikkeld zijn dan bij vrouwen die wel een bh dragen. Onderzoeken hebben aangetoond dat het ook werkt, maar dan moet je minimaal een jaar lang geen bh dragen. Dat is in deze maatschappij eigenlijk niet te doen. Men verwacht van je dat je er ‘fatsoenlijk’ bij loopt. Ik hoop echt dat het werkt. Zou superfijn zijn voor je. Liefs. X
  Marion onlangs geplaatst…Storytel, Harry Potter en Stephen FryMy Profile

 13. augustus 28, 2017 / 3:21 pm

  Bij mij werkten ze heel goed, alleen kon ik niet goed tegen de pillen helaas. Jammer want fantastisch!

 14. augustus 28, 2017 / 6:40 pm

  Ik vertrouw dit soort producten niet echt. Kan het geen schade aan je gezondheid brengen? Ik ben dus heel benieuwd naar get resultaat. Ik zou er heel verbaasd in zijn, want stevigheid daar zal toch wat sport moeten aan te pas komen denk ik
  Babs onlangs geplaatst…De 5 van Babs: back to school-webshopsMy Profile

 15. augustus 28, 2017 / 9:46 pm

  Wat balen dat je je onzeker voelt, dat is nooit leuk 🙁 En ik ken het gevoel. Ik ben benieuwd of de tabletten wat gaan doen 🙂

 16. augustus 28, 2017 / 11:40 pm

  Veel succes – onzeker zijn is niet leuk en als je der iets aan kan doen op die manier – waarom dan niet 🙂

 17. september 22, 2017 / 11:28 am

  Lijkt me heel moeilijk als je onzeker bent over je eigen lichaam, en al helemaal op wat je vrouw maakt. Succes met BreastGro!

 18. september 23, 2017 / 12:35 pm

  Ik ben benieuwd naar je ervaringen. ik heb altijd ene beetje mijn twijfels bij het nemen van capsules Met mooi lingerie kom je ook al heel ver. En ik had altijd kleine borsten en na het krijgen van kids 2 cups groter, dat is ook een goede manier 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge