Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

The Body Shop White Musk Fragrance Layering Topper

The Body Shop White Musk Fragrance Layering Topper

Volgens mij is iedereen wel bekend met de White Musk Eau de Parfum van The Body Shop, dit parfum is namelijk al ruim 40 jaar een enorm succes. Dit jaar heeft de flacon van White Musk een nieuwe look gekregen en om de geur nog unieker te maken, lanceert The Body Shop White Musk Fragrance Layering Topper in diverse varianten.

White Musk Eau de Parfum €36 (inhoud 30ml)

Musk is een frisse, lichte geur met een krachtig effect. Delicaat, kalmerend en betoverend. Express yourself met de bloemige, sensuele en frisse noten van onze White Musk® Eau De Parfum. Dit krachtige kleine flesje bevat een mix van iconische White Musk® – een prachtige symfonie van sprankelende aldehyden, rustgevende jasmijn en onze sensuele, cruelty-free musk.


De flacon heeft een nieuwe look gekregen en zit vanaf heden in een recyclebare verpakking die voor 42% uit gerecycled glas bestaat. Wel zo fris voor het milieu! Verwijder het pompje voordat je de fles en dop inlevert.

White Musk Fragrance Layering Topper

Om de White Musk Eau de Parfum nog unieker te maken, kan je dit parfum combineren met een Fragrance Layering Topper (dit werkt overigens ook bij sommige andere parfums). Zo kan je d.m.v. het combineren van twee geuren, je “eigen” geur samenstellen.

White Musk® Lover Fragrance Layering Topper €15 (inhoud 15ml)

Express yourself met deze warme en bloemige geur, speciaal bedoeld voor parfum-layering. Kruidige roze peper, poederige orris en houtachtige ambrette vormen een harmonieuze aanvulling op onze iconische White Musk®-geur. Met deze geurencombinatie staat niets je meer in de weg. Je bepaalt zelf de geurintensiteit.

White Musk® Radical Fragrance Layering Topper €15 (inhoud 15ml)

Express yourself met deze groene en aardse geur, speciaal bedoeld voor parfum-layering. Aromatische basilicum, frisse petitgrain en groene vetiver vormen een harmonieuze aanvulling op onze iconische White Musk®-geur.

White Musk® Free Fragrance Layering Topper €15 (inhoud 15ml)

“Aromatische elemihars, madeliefjes en sandelhout vormen een frisse, sensuele aanvulling op onze iconische White Musk®-geur.”

Mijn favoriete combinatie is de White Musk gecombineerd met de Lover Fragrance Layering Topper, die gebruik ik op het moment regelmatig. Deze producten zijn momenteel al verkrijgbaar bij de The Body Shop winkels en op TheBodyShop.nl.

Lees ook: Talika Eye Love You Giftset & Eye Therapy The Collector

Volg:

1 Reactie

 1. augustus 9, 2021 / 8:52 am

  Ik zal wel onder een steen leven want ik heb de white musk van TBS nog nooit geprobeerd (wel over gehoord uiteraard) hihi 😂. Bij musk denk ik gelijk aan wat zwaardere geuren. Dus weet niet of dit een geur is voor mij. Ik vind het wel leuk bedacht met de toppers. Ik zou net als jij ook voor de Lover Fragrance Layering Topper gaan.
  Deb onlangs geplaatst…Lancôme Idôle Aura eau de parfumMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge