Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

NIEUW | LANCÔME IDÔLE L’INTENSE

NIEUW | LANCÔME IDÔLE L’INTENSE

Persbericht | Lancôme is altijd geïnspireerd door vrouwen. In 2019 heeft Lancôme Idôle gecreëerd, een baanbrekend parfum, geïnspireerd op moderne vrouwelijk pioniers, een generatie vrouwen die de uitdaging aangaat met de maatschappelijke normen en hun eigen regels voor succes herschrijven. Een jaar verder en de indrukwekkende essence van Idôle keert weer terug – dit keer meer uitgesproken: Lancôme Idôle L’Intense.

De vrouwelijk leiders van deze moderne tijd weten hun boodschap wereldwijd luid en duidelijk te verkondigen, en stimuleren op deze manier een beweging om andere vrouwen ook succes te laten behalen – het succes dat zij onder eigen voorwaarden weten te behalen.

Idôle l’Intense is een symbool – net als een fakkel die van de ene vrouw naar de andere vrouw wordt overgedragen – die hun dromen voedt en een gevoel van een gezamenlijke positiviteit teweegbrengt. Lancôme weet dat onze overwinningen zoveel meer zijn dan slechts datgene wat we individueel bereikt hebben; Idôle l’Intense staat symbool voor een simpele boodschap: Together we can, together we will: I can, we will.

Een trio van jasmijn voegt een fluwelige textuur toe, evenals subtiele fruitige accenten. Het muskusachtige ‘Clean & Glow’ akkoord omringt het weelderige bloemenboeket van de geur, en voorziet de compositie van een intense en evengoed pure helderheid.

Tenslotte versterkt de witte chypre-basis de elegante houtachtige geurnoten. Twee uitzonderlijk patchoeli-aroma’s zijn bij elkaar gebracht met sprankelende verbuigingen van cederhout en de romige rijkheid van een sandelhout akkoord om een modern en sprankelend parfumspoor te creëren, verzacht met een amberachtig accent van een Madagaskar Bourbon-vanille infusie.

Zowel puur, sensueel, krachtig als geruststellend, zendt Idôle l’Intense een boodschap naar vrouwen overal ter wereld: samen kunnen we de wereld
veroveren.

Over de flacon

De Idôle flacon staat voor het lef en de nieuwsgierigheid om een nieuwe toekomst te vormen – met elkaar. Met slechts een doorsnee van 15 mm dikte is het de dunste parfumflacon van de wereld tot nu toe. Voor het ontwerp zijn uitzonderlijke technische vaardigheden met een vooruitziende benadering gecombineerd, waardoor zowel de flacon als de inhoud direct herkenbaar is. Ongelooflijk licht en altijd travel-friendly, is de flacon ook speciaal zo vormgegeven als een voortdurende herinnering aan de eindeloze mogelijkheden die elke vrouw heeft, waarbij ze altijd moet blijven dromen en ook meer zal bereiken.

Prijzen & verkrijgbaarheid

Idôle L’Intense 25ml € 66,00 / 50ml € 104,50 / 100ml € 121,00

Lancôme Idôle L’Intense is vanaf heden o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is handtek2_zps05359d6b.png

Misschien ook interessant om te lezen:
Sola Look Charmed Eyeshadow Palette
Urban Decay UltraViolet Eyeshadow Palette
Pink Gellac Island Wave Collectie swatches

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge