Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

WEEKLY DIARY | EEN RUSTIGE WEEK

WEEKLY DIARY | EEN RUSTIGE WEEK

Goedemorgen, hopelijk heeft iedereen een leuk weekend gehad? Ik heb de afgelopen (rustige) week weer foto’s gemaakt voor een nieuwe Weekly Diary. Het was wel een vrij rustige week, maar dat is ook wel eens lekker toch?!

Maandag

In de ochtend fiets ik naar de sportschool en neem ik gelijk ook wat oud papier mee, dat ligt toch op de route. Na het sporten ga ik aan de slag voor Pinkit.nl en fotograaf ik mijn opgemaakte producten voor Instagram. Zo maakte ik o.a. Teaology Black Rose Tea EdP op en heel wat douchegels 🙂

Dinsdag

In het vorige overzicht vertelde ik al dat Roy de slaapkamer van Sterre gaat verbouwen (ik probeer zoveel mogelijk mee te helpen, maar hij gaat liever alleen aan de slag). Haar hele slaapkamer is gestript en nu kan het opbouwen weer beginnen. Richting de zomer komt er ook dubbele beglazing, dan is haar kamer weer goed geïsoleerd.

Er liggen heel veel nieuwe lanceringen te wachten om getest te worden, ik probeer wekelijks een keuze te maken van welke producten ik laat zien. In de middag ga ik aan de slag met swatches maken van de Orly Dreamscape collectie.

Woensdag

Deze dag staat in het teken van héél veel foto’s maken, tussendoor neem ik even pauze met mijn té gekke mok 🙂 In de avond zitten Roy en ik weer klaar voor een nieuwe Ajax wedstrijd, helaas hebben ze weer verloren…

Donderdag

Onze eetkamerstoelen waren al ruim één jaar aan vervanging toe (kapot, verzakt en niet mooi weer), maar toch stelde we dit project steeds uit. Tot Roy bij Leenbakker online mooie stoelen zag staan en direct (in gezamenlijk overleg haha) bestelde. En op donderdag kwamen de vier nieuwe stoelen binnen, wat een grote dozen! Het was sowieso pakketjes dag, want er kwamen nog meer nieuwe lanceringen binnen. Zoals de nieuwe Collistar make-up collectie (#heelblijmee), waar ik binnenkort wat meer over vertel.

Ook komt de nieuwe Lookfantastic Beauty Box binnen, de unboxing heb ik via Instastories gedeeld. Ik heb over deze box al een paar artikelen op Pinkit.nl geplaatst en probeer het zo steeds een beetje af te wisselen. En na alles te unboxen is het ook tijd om op te gaan ruimen…

Vrijdag

Dit zijn de nieuwe eetkamerstoelen, ik heb geen idee welk model dit is (kan het zo 123 niet vinden op de website). Soms snap ik niet dat wij dit soort projecten zolang uitstellen, want deze stoelen zitten 10x beter en het ziet er gelijk weer een stuk netter uit.

Verder ben ik weer aan het werk, al heb ik deze dag wel een beetje moeite met opgang te komen. In de middag staat de pakketbezorger weer op de stoep met o.a. het eerste Kruidvat Squad pakket met daarin drie producten uit de Retinol 24 lijn. In de avond is het tijd voor Flikken Maastricht (serieus Wolfs wanneer ga je Eva eens ten huwelijk vragen?!) en lig ik redelijk tijd op bed #oma.

Zaterdag

De avond er voor lag ik op tijd in bed, omdat deze ochtend onze wekker weer lekker vroeg ging. Roy en ik zijn eerst een rondje bouwmarkten geweest, zodat hij voorlopig al het materiaal heeft om te klussen. Omdat het al middag was en het geen nut had om verder te gaan met de slaapkamer, zijn we naar Duitsland gereden voor de boodschappen en daarna nog even naar de Jumbo.

In de avond was het weer tijd voor Ajax, dit keer hebben ze gewonnen! Ondertussen hadden we een schaaltje ijs: Jumbo Roomijs Mango Passievrucht, dit smaakt dus precies naar een Solero <3

Mijn parfum collectie

Zondag

De laatste dag van de week was ook mega spannend: wassen, poetsen en opruimen haha. Ondertussen krijg ik het idee om mijn parfum collectie op de foto te zetten, dit artikel zet ik ook direct online 🙂 Sterre komt in de middag weer thuis (ze was bij haar vader) en Roy was druk aan het klussen. In de avond kijken we nog met zijn drieën een film en dan is de rustige week weer voorbij…

Ik wens jullie allemaal een mooie/gezellige week toe!

Misschien ook interessant om te lezen:
Dr. Hauschka Blush Duo 04
7 Beauty favorieten van dit moment #11
Deze items neem ik mee naar een event

Volg:

4 Reacties

 1. Anneleen Geukens
  maart 9, 2020 / 12:22 pm

  Een rustige week is ook altijd een fijn!
  En dat ijs van de Jumbo moet ik zeker eens proberen als dat smaakt gelijk Solero want dat is zo yumm!!

 2. Rachel Kromdijk
  maart 9, 2020 / 2:41 pm

  hmm mango passievrucht die smaak combinatie moet wel enorm lekker zijn en een droge worst vinden wij ook altijd fijn om op te smikkelen!

 3. chucky1012
  maart 9, 2020 / 4:38 pm

  Prachtige stoelen voor de eetkamer 👌🏽
  Fijn dat de slaapkamer van je dochter verbouwd wordt.
  Heerlijk om een keer een rustige week te hebben.
  Mooie foto van jou parfum collectie.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge