Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

WEEKLY DIARY | DE LAATSTE WEEK SCHOOLVAKANTIE

WEEKLY DIARY | DE LAATSTE WEEK SCHOOLVAKANTIE

Goedemorgen! Hopelijk hebben jullie een fijn weekend gehad? Vandaag is Sterre weer begonnen met school en is mijn vakantierooster op Pinkit.nl ook voorbij. Vorige week heb ik natuurlijk weer foto’s gemaakt voor de Weekly Diary van de laatste week schoolvakantie…

Maandag

In de ochtend ben ik al vroeg aan het opruimen en schoonmaken i.v.m. de hittegolf. Tussendoor komt er een perspakket binnen met daarin de nieuwe Abercrombie & Fitch Authentic Night, binnenkort volgt daar nog een review over online.

Op deze foto laat Fee zien hoe wij ons allemaal voelen tijdens de warmte 🙂

Dinsdag

Vanwege de warmte haal ik liever elke dag wat boodschappen, zo blijft alles vers en kan ik ook gelijk weer nieuwe ijsjes inslaan haha!

Sterre en ik zijn een stuk wezen wandelen en daarna was het tijd om te genieten, binnen voor de ventilator. Als avondeten maak ik voor iedereen snel wat makkelijks klaar, ik ga zelf voor een salade…niet te moeilijk doen 🙂

Donderdag

Omdat het de laatste week van Sterre haar schoolvakantie was, mocht ze nog iets leuks kiezen om te gaan doen. Eigenlijk wist ze het antwoord gelijk al wel, namelijk wokken bij Eastern Plaza in Bentelo.

Eenmaal thuis begint het te onweren en Fee vind dat best wel eng (Sterre stiekem ook), dus ging ze bij Fee zitten om haar gezelschap te houden.

Vrijdag

Ondanks de warmte en vakantie probeer ik tussendoor nog wel een klein beetje te werken. Er komen ook weer leuke pakketjes binnen met daarin o.a. deze producten van Max Factor.

En er komt ook een pakketje binnen met Koreaanse huidverzorging, van het merk Jumiso.

Zaterdag

In de ochtend was het nog niet zo warm dus begon ik de dag al redelijk vroeg met het huishouden. Daarna was het tijd voor de wekelijkse boodschappen en haalde ik ook gelijk een visje voor iedereen. Ik stuurde deze foto naar Sterre met de tekst “dek maar alvast de tafel”. Later in de avond zijn we nog naar Roy zijn ouders geweest, want zijn moeder was jarig.

Zondag

En de laatste dag van het weekend en de schoolvakantie, was ook niet zo heel spannend. In de middag mocht ik Sterre haar nagels wel even lenen voor wat nagellak swatches, haar nagels zijn namelijk mooier en langer dan die van mij 🙂 Helaas zit de schoolvakantie er weer op al is het voor Sterre ook wel fijn om weer lekker naar school te gaan, zo ziet ze haar vrienden ook weer.

Ik wens jullie allemaal een mooie week toe en pas allemaal goed op jezelf en elkaar <3

Misschien ook interessant om te lezen:
De makeover van mijn beautykamer
The Body Shop Fragrance Dome review
Goldfield & Banks Bohemian Lime

Volg:

2 Reacties

 1. augustus 17, 2020 / 10:31 am

  Jeetje, wat gaat zo’n vakantie dan snel hè? Ik kan me nog herinneren dat die lockdown begobn en opeens was het toen volop zomer, en toen vakantie, en nu is ook dat weer voorbij voor een heleboel mensen. Ik ben deze week jarig en ik weet nog dat dat vroeger altijd zo gek was; aan de ene kant keek ik altijd heeeeel erg uit naar mijn verjaardag, maar ik wist ook dat zodra ik jarig geweest was, de school weer zou beginnen;-) Hopelijk heeft ze een fijn schooljaar! Voor nu een fijne week, en ach, die Fee, helemaal uitgeblust, zo heeft Sketch er ook heel wat keertjes bijgelegen afgelopen week;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Je salontafel langer mooi houden, tips voor alle materialen tafelsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge