Nieuwe artikelen:

 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

GEBRUIK IK MIJN IPHONE 11 NOG STEEDS ZO GRAAG?

GEBRUIK IK MIJN IPHONE 11 NOG STEEDS ZO GRAAG?

Inmiddels heb ik mijn iPhone 11 alweer bijna een jaar in gebruik en vooral via Instagram krijg ik regelmatig de vraag of ik nog steeds zo blij ben met deze mobiel. Het is namelijk best een uitgave en daarom dacht ik, laat ik eens een update schrijven.

Wij zijn gek op Apple

Mocht je mij al wat langer volgen dan weet je misschien wel dat mijn vriend een écht Apple fan is en mij lichtelijk heeft aangestoken. Ik was toe aan een andere mobiel en de iPhone 11 was net gelanceerd, de keuze was voor mij dus niet zo heel moeilijk 😉 Natuurlijk kan je met elke mobiel bellen en/of smsen, maar ik merk toch zeker wel verschil in kwaliteit en dan bedoel ik vooral qua fotografie, geen storingen of vastlopen en diverse handige functie’s (die ik soms te weinig gebruik haha).

Ik kocht een mobiel vanwege de camera’s

Tegenwoordig zijn de fotocamera’s op een mobiel zo goed en dat is vooral bij de iPhone 11 (ook de Pro en Max) het geval. Sterker nog sinds ik foto’s maak met deze mobiel, zijn de foto’s voor social media heel erg verbeterd. Dat merk niet alleen ik, maar ook bedrijven aangezien mijn foto’s op Instagram vaak ge-repost worden, meer likes krijgen en ook op Pinterest doen de foto’s het goed. Mijn “gewone” fotocamera gebruik ik nog zelden, zo zie je maar dat een mobiel tegenwoordig niet meer voor alleen bellen noodzakelijk is.

Deze foto’s gebruik ik even als voorbeeld, alles is gemaakt met de iPhone 11 en ik er qua bewerken weinig aan. Ik maak de foto’s alleen een klein beetje lichter, omdat het in onze woning soms nog al donker kan zijn. De scherpte enzovoort komt allemaal door de goede camera op mijn iPhone 11. Je hebt dan eigenlijk voor je blog of social media helemaal geen aparte en vooral duurdere fotocamera nodig #tip. Met de iPhone 11 kan je overigens ook filmen voor Youtube of Instastories/TV.

Facetime

Met elke mobiel van Apple, maar ook tablet, laptop enzovoort kan je Facetimen. Deze app gebruik ik gemiddeld 5-6 dagen in de week, zo kan ik mijn ouders van een afstandje toch nog even zien en spreken. Wij wonen 1.5 uur van elkaar vandaan en omdat mijn ouders beide al op leeftijd zijn…is het toch wel fijn om elkaar zo nog te kunnen zien. Ik weet dat er ook andere apps zijn waarmee je kan beeldbellen, maar toch kies ik eigenlijk altijd wel voor Facetime…dan weet ik tenminste zelf ook hoe alles werkt 😉

De batterij gaat langer mee

Mijn vorige iPhone was gewoon helemaal op en dat kon ik vooral merken aan de batterij…deze was zo leeg! Ik zit continue op mijn mobiel en niet alleen voor werk dingen, maar ook voor Netflix en het kijken van Youtube #verslaafd. En op een gewone dag gaat mijn mobiel van 07.00 uur tot 16.00 uur wel mee (dit is een schatting). Dan heeft Netflix ondertussen aangestaan en doe ik van alles en nog wat. Mijn vriend heeft ook een iPhone 11 en hij hoeft zijn mobiel maar één keer in de twee dagen op te laden (hij gebruikt amper Youtube of Netflix). Als ik naar Amsterdam ga voor een event zorg ik wel voor een powerbank in mijn handtas, maar dat is puur voor nood. Ik wil natuurlijk niet in Amsterdam zijn en dat mijn batterij ineens leeg is.

Helaas kan ik niet zoveel vertellen over de software of andere technische details, want tja daar heb ik gewoon geen verstand van. Het enige wat ik kan zeggen is dat het design mooi is, snel en makkelijk in gebruik en het is tegenwoordig veel meer dan alleen maar een mobiel. Dankzij de iPhone 11 heb ik meer plezier gekregen in productfotografie en social media. Er is zelfs een foto van een NYX primer ge-repost op bijna alle NYX Instagram accounts wereldwijd…hoe tof is dat?!

Dus ja ik kan met 100% zekerheid zeggen dat ik onwijs blij ben met de iPhone 11, al blijf ik natuurlijk wel de nieuwe lanceringen van Apple goed in de gaten houden 😉

Volg:

2 Reacties

 1. augustus 17, 2020 / 10:33 am

  Ik heb nu ook een iPhone 11 en daar kun je inderdaad heel mooie foto’s mee maken! Maar ik moet wel zeggen dat ik hem zelf niet gekocht zou hebben, dit is namelijk het ‘oude’ toestel van Andre die een nieuwe telefoon wilde hebben. Ik ben dus helemaaaaal niet van de gadgets, en als ik kan bellen met een telefoon ben ik al tevreden;-) Maar nu ik hem heb, ja, ben ik er wel erg blij mee natuurlijk!
  bychristiana onlangs geplaatst…Je salontafel langer mooi houden, tips voor alle materialen tafelsMy Profile

 2. augustus 19, 2020 / 9:27 am

  Leuk om te lezen, ik heb zelf ook de 11 en ben er heel blij mee. Merk inderdaad dat de foto’s soms niet onder doen voor een ‘professionele’ grote camera. En je foto’s zijn super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge