Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

DE MAKEOVER VAN MIJN BEAUTYKAMER

DE MAKEOVER VAN MIJN BEAUTYKAMER

Een paar jaar geleden heeft mijn vriend onze derde slaapkamer (die leeg stond), omgedoopt tot mijn beautykamer/werkkamer. In deze kamer bewaar ik alle make-up, parfum, huidverzorging en inmiddels ook de was, heel veel rommel en dingen die er niet thuishoren. Hoevaak zit ik daar om te werken? Niet… Daarom wil ik de komende maanden mijn beautykamer een makeover geven…

Wat is de planning?

Onze vakantie zit er helaas net op en ik heb nou eenmaal twee linker handen als het aankomt op klussen. Het gaat dus wel een project worden van een aantal maanden, aangezien er ook gewerkt moet worden en er andere dingen rondom huis moeten gebeuren. Ik heb al wel een aantal producten gekocht en op het oog om te gaan beginnen zoals de Sikkens Alpha Rezisto Mat (vlekafstotende en makkelijk te reinigen binnenmuurverf), gordijnen en ik twijfel nog tussen een kaptafel of een bureau.

Hoe ziet mijn beautykamer/werkkamer er nu uit?

Normaal zou ik een foto toevoegen in een artikel, over het onderwerp waar ik over schrijf. Dat heb ik nu bewust niet gedaan, omdat er een berg (vakantie)was lig. Er zijn de laatste tijd ook heel wat mooie producten binnengekomen en die moeten allemaal nog opgeruimd en uitgezocht worden…Het is écht een rommeltje, maar ik weet gewoon niet zo goed waar ik moet beginnen. ik mis ook opbergruimte, dat is iets waar ik tijdens de makeover rekening mee wil houden. Ik heb wel al een deel van de producten uitgezocht en daar ga ik binnenkort een winactie mee houden 😉

Het is een vrij eenvoudige kamer, niet mega groot maar ik ben er blij mee. Alleen zit ik meer aan de keukentafel of op de bank met mijn laptop op schoot en dat was juist niet de bedoeling. De laatste maanden kan ik mij wat slechter concentreren en ik hoop dat de makeover juist gaat zorgen voor meer rust. Zodat ik daarna weer een “eigen” plek heb, waar ik rustig kan werken. En alle producten gewoon meteen netjes kan opruimen in plaats van dat alles door het huis ligt zoals nu het geval is met onze woonkamer (het lijkt serieus wel een opslagruimte op dit moment).

Het hoeft niet Pinterest perfect te zijn

Online zie ik vaak hele mooie kamers voorbijkomen, spierwit met prachtige kaptafels en heel veel opbergruimte. En ook al ziet dat er prachtig uit, voor mij hoeft het niet zo Pinterest perfect te zijn. Ik ga daarom ook een aantal meubelen die ik nu al jaren gebruik, gewoon weer opnieuw gebruiken. Dat scheelt weer wat geld en als wij over een jaar of twee toch besluiten te verhuizen, dan kijk ik wel wat ik dan doe met de nieuwe beautykamer/werkkamer.

Het gaat mij er voornamelijk om dat ik wat meer rust ga creëren voor mezelf, dat de woonkamer geen opslagruimte meer is en dat mijn mooie producten een plekje krijgen en weet wat ik heb.

Mochten jullie het leuk vinden dan kan ik over een tijdje een nieuwe update geven via Pinkit.nl of via Instastories?

Misschien ook interessant om te lezen >> DKNY Be Delicious Summer Squeeze

Volg:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge