Nieuwe artikelen:

 • Daglichtlamp voor je make-up tafel

  Daglichtlamp voor je make-up tafel
 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

TIP | DINGEN OM TE DOEN WANNEER JE JE VERVEELT

TIP | DINGEN OM TE DOEN WANNEER JE JE VERVEELT

We hebben allemaal weleens een moment waarop we ons vervelen. Je kunt nog zoveel te doen hebben, af en toe kun je je er gewoon niet toe zetten. Verveling is leuk voor een paar minuten, daarna wil je toch eigenlijk wel wat gaan doen. Verveel je je regelmatig en heb je geen idee wat je kunt doen? Dan hebben ik hier een lijstje met dingen die je kunt doen wanneer je je écht verveelt.

Richt het huis opnieuw in!

Aan de slag met het interieur van je huis is een manier om lekker bezig te zijn en de inrichting eens grondig aan te pakken. Trek de meubels van de muur, pak de stofzuiger of verfkwast erbij en verander de uitstraling van je woning. Wil je het helemaal rigoureus aanpakken? Haal dan meubels weg of voeg nieuwe meubels toe – of pas de huidige meubels aan!

Ontdek de Masterchef in jezelf!

Je hebt ongetwijfeld een heel aantal kookprogramma’s gezien. Leuk om inspiratie op te doen – en nu je je verveelt, is het tijd om de keuken in te duiken. Haal die kruiden eens naar voren die je nooit gebruikt, combineer smaken en proef hoe het eten steeds beter wordt. Daag jezelf uit en nodig een stel vrienden uit voor volgend weekend zodat zij jouw creaties kunnen proeven!

Aan de wandel door de eigen buurt

Nieuwe ontdekkingen en nieuwe gebieden verkennen zijn een manier om de verveling te doden en zorgen er direct voor dat je jouw horizon verbreedt. Daarvoor hoef je niet direct naar het buitenland. Trek de wandelschoenen aan en maak een wandeling bij jou in de buurt. Wanneer je door de nabije omgeving loopt, zie je vaak veel meer dan wanneer je op de fiets of in de auto rondrijdt in de buurt.

Verkoop de pruttel op zolder

Woon je al lang in hetzelfde huis? Dan is de kans groot dat je een flinke verzameling aan bezittingen op zolder hebt liggen, in de schuur of achter de schotten. Trek de handschoenen aan en haal die spullen eens naar voren. Zitten er dingen bij die je kunt verkopen via Marktplaats? Zijn er dingen die je eigenlijk al lang miste? Grote kans dat je een verloren hobby terugvindt wanneer je een ezel met verf of een gitaar vindt tussen de zooi ook!

Ga aan de slag met een moestuin

Ben je ook fan van gezond eten en wil je hier eigenlijk meer mee doen? Een moestuin aanleggen is een manier om je nooit meer te vervelen. Begin met het poten van zaadjes op een warme plek en begin alvast met het spitten in de tuin om de moestuin aan te leggen wanneer het tijd is om de plantjes uit te zaaien.

Aan de slag met een nieuwe taal

Ga je volgend jaar op vakantie naar Italië? Vind je Frans een bijzonder sexy taal? Heb je een vreemde taal die jou bijzonder intrigeert? Waarom begin je niet met een taalcursus? Er zijn veel websites en applicaties waarmee je gratis kunt beginnen. Wil je de taal echt leren, dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een echte cursus waar je je in vast kunt bijten.

Speel een spelletje!

Op het internet zijn tal van spellen te vinden. Je kunt kiezen voor online browsergames, maar je kunt ook spellen spelen op Facebook. Op zoek naar een beetje meer spanning? Dan is het casino een leuk alternatief. Online gokken kan gewoon op de computer of mobiele apparaten, dus je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Zoek je creatieve kant op!

Geen zin in spelletjes spelen en wil je niet stilzitten? Zoek dan je creatieve kant eens op. Schilderen, tekenen, schrijven, breien – het zijn allemaal manieren om creatief aan de slag te gaan en iets te creëren. Misschien wordt het wel een geweldig stukje kunst, misschien wordt het helemaal niets – als je er maar plezier bij hebt.

Maak een einde aan de verveling

Met deze lijst heb je meer dan genoeg te doen wanneer je je verveelt. Zit er niets voor jou bij, dan is de kans groot dat je alsnog genoeg inspiratie gevonden hebt om zelf toevoegingen te doen. Laat vooral in de reacties weten wat jij doet als je je verveelt.

Volg:

3 Reacties

 1. januari 23, 2019 / 7:43 am

  Gelukkig verveel ik me niet zo snel, integendeel; ik bedenk en heb altijd genoeg dingen om te doen. Zo rommel ik sowieso altijd graag in huis en met een blog hoef je je eigenlijk helemaal nooit te vervelen;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Aesop Moisture facial hydrosolMy Profile

 2. Thea
  januari 26, 2019 / 7:33 am

  Het komt bij mij praktisch nooit voor dat ik me ergens niet toe kan zetten, maar als dat gebeurd dan laat ik het gewoon toe. Ik ga dus niet iets zoeken maar laat het gebeuren en dan is het vaak met een half uurtje ook over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge