Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

SMILE MAKERS, DE ULTIEME VORM VAN SELF CARE

SMILE MAKERS, DE ULTIEME VORM VAN SELF CARE

Persbericht | Smile Makers is hét vibrator merk dat de ultieme vorm van self-care op de kaart zet en het seksuele welzijn van iedereen met een vagina wil normaliseren. Smile Makers gaat verder dan alleen het bieden van kwalitatief hoge vibrators, Smile Makers informeert, inspireert en normaliseert. Het doel: communiceren op een manier zodat je alles zonder enige gêne ook met je moeder, vriendin of collega durft te bespreken.

Smile Makers is een waar FemTech Brand met een missie. Het idee is simpel. De vraag naar seksueel welzijn is overal en is het afgelopen jaar alleen maar gegroeid.Toch lijkt het kopen van een vibrator nog steeds een stigmatiserende ervaring. Is het je daarnaast ook opgevallen dat vibrators vaak verkocht worden door merken of bij shops die met name gericht zijn op mannen? Gek, want velen shoppen het juist graag bij een parfumerie, warenhuis en (luxe) drogisterij. Wij gaan voor informatief, classy én out in the open, zo kan het ook!

Meer dan 50% van de vrouwen wil het liefst een vibrator kunnen kopen bij reguliere beauty retailers en gezondheidswinkels. 94% van de vrouwen kijkt positief naar andere vrouwen die een vibrator bezitten. Het wordt gezien als openstaan voor nieuwe ervaringen, leuk & spontaan.

Let’s meet them all!

THE BALLERINA €179,95

The Balleria is de meest luxueuze vibrator binnen de Smile Makers collectie. Een handzame first-class vibrator die de gehele vulva omarmt en kussenzacht en als een tweede huid aanvoelt. Handsfree, tijdens intimiteit met een partner of alleen, The Ballerina zorgt voor een geheel nieuwe dimensie en deze Dancing Queen is niet voor niets de best beoordeelde vibrator uit de collectie. 

THE BILLIONAIR €49,95

The Billionaire is een chique vibrator voor de “first-timers” die nog niet kunnen of willen kiezen tussen externe en interne stimulatie. Helemaal niet erg, deze is namelijk voor allebei! Experimenteer erop los en varieer (samen) in lichaamsdeel, snelheid en pulsatie-stand. Lees je eventueel verder in en ontdek gemakkelijk wat voor jou wel of juist niet werkt. De keuze is geheel aan jou!

THE FIREFIGHTER €49,95

The Firefighter is een uniek gevormde clitorisvibrator (voor uitwendig gebruik) die uit te breiden is naar de schaamlippen voor nog meer stimulatie. Het heeft een ronde neus voor de stimulatie van de clitoris en de “vlamvorm” masseert de schaamlippen rondom. Fun fact: wist je dat de clitoris werkelijk waar het enige deel van het menselijk lichaam is dat er puur en alleen voor het plezier is?! 

THE FRENCH LOVER €49,95

The French Lover is de perfecte accessoire om alle erogene zones mee te ontdekken en te stimuleren tijdens zowel solo sessies als samenspel. Deze vibrator heeft een gladde en flexibele vibrerende “tong” voor een zachte beweging op het lichaam. Wist je dat: elk lichaam vol met erogene zones zit en dat deze per lichaam verschillen? Een ware BodyTreasure Hunt (alleen of samen) is dus helemaal geen gek idee!

THE ROMANTIC €79,95

The Romantic is net als The Tennis Pro een vibrator voor het stimuleren van de G-Spot, maar gaat net een stapje verder. In simpele termen: een vibrator voor gevorderden. The Romantic reikt dieper in de vagina waardoor ook de gevoelige zwellichamen dieper in de vagina, net voor de baarmoedermond, worden gestimuleerd.

THE SURFER €29,95

The Surfer is speciaal ontwikkeld om gerichte clitorisstimulatie te geven. De ronde kop en de kleine bolletjes hierop zorgen voor de perfecte aanraking op het meest gevoelige deel. Klein en dus discreet en gemakkelijk mee te nemen.

Good to know: 70% van de vrouwen heeft clitorisstimulatie nodig om tot een climax te komen. Het is dus helemaal niet “raar” om de clitoris ook tijdens seks met een partner extra aandacht te geven. 

THE TENNIS PRO €49,95

The Tennis Pro van Smile Makers is een ergonomische G-spot vibrator voor inwendig gebruik en ontworpen voor precieze stimulatie. Het ronde gebogen hoofd (die voor de fun wat weg heeft van een tennisbal) zorgt voor een gerichte massage van de erogene zone. 

Just in case: de G-spot is in heel simpele termen het “binnenwerk” van de clitoris. Om de G-spot te stimuleren, is een ietwat gebogen vorm dus perfect!

THE GENEROUS GEL €19,95

Omdat veiligheid en kwaliteit ook voor de intieme verzorging van belang is, gaat Smile Makers een stapje verder dan andere. The Generous Gel bevat ingrediënten die worden gebruikt door luxe huidverzorgingsmerken, is vrij van parabenen en parfum en is gemaakt op basis van farmaceutische ingrediënten. Verder gaat het wondermiddel dikaliumglycyrrhizaat, een extract uit zoethoutwortel, irritatie tegen die wordt veroorzaakt door de wrijving tijdens seks. Deze vegan gel is lief voor je intieme zone, je favoriete siliconen vibrator en eventuele voorbehoedsmiddelen. 

De producten van Smile Makers zijn o.a. te koop bij Beautytasting.com en met de kortingscode PINKIT20, ontvang je maar liefst 20% korting op alle merken en producten.

Misschien ook interessant om te lezen:
Geshopt Protest dames streetwear
Mijn tips om het bloggen ook echt vol te houden
FYD Aroma Diffuser (Action)

Volg:

1 Reactie

 1. Tessa
  april 1, 2021 / 4:54 pm

  Wat heerlijk dat je ook over (solo)seks schrijft! Er ligt vaak nog een taboe op ervaar ik. Zeker onder vrouwen en dat is zo niet nodig.

  Dankjewel voor dit artikel en jouw bijdrage aan een stukje minder taboe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge