Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

HET PINKIT NETFLIX NIEUWS #1

HET PINKIT NETFLIX NIEUWS #1

Wat klinkt de titel toch serieus! Je zou bijna denken dat ik het RTL nieuws ga voorlezen, maar ik heb allerlei Netflix nieuwtjes die ik graag met jullie wil delen. Sommige lezers weten het al, maar ik zit sinds een aantal maanden in het Nederlandse Netflix Streamteam, en daar door krijg ik nog wel eens wat leuke nieuwtjes en persberichten. Dit wil ik voortaan met jullie delen in een soort Netflix overzicht.

bighero6*Bron afbeelding

Big Hero 6
Op Netflix staan héél veel mooie Disney films zoals Big Hero 6, maar deze topper gaat tijdelijk even verdwijnen. Vanaf 23 oktober gaat Big Hero 6 even van Netflix af, want op 24 november is deze topper weer beschikbaar om te gaan kijken!

skylandersSkylanders Academy

Het aftellen is begonnen… In het uitgestrekte Skylands-universum worden de jonge krijgers Spyro, Eruptor, Stealth Elf, Jet-Vac en Pop Fizz opgeleid om het rijk tegen het kwaad te beschermen. Volg al hun avonturen in Skylanders Academy, de nieuwste originele tekenfilmserie van Netflix gebaseerd op de recordbrekende videogame-reeks van Activision Blizzard. Mocht je alvast de officiële trailer willen bekijken, dan kan dat hier. Vanaf 28 oktober verschijnt seizoen 1 exclusief op Netflix, voor seizoen 2 moet je wat langer wachten…de datum staat nu op eind 2017.

lc-2Nieuw op Netflix Marvel’s Luke Cage

Marvel’s Luke Cage is de derde Marvel-release in een reeks van vier epische live-action series die exclusief debuteert op Netflix. Marvel’s Daredevil S1 en 2 en Marvel’s Jessica Jones S1 zijn nu al te zien, en Marvel’s Iron Fist volgt in 2017. Deze series zullen leiden naar de samensmelting van alle personages in Marvel’s The Defenders, ook beschikbaar op Netflix vanaf 2017.

In Marvel’s Luke Cage zien we de evolutie van Luke Cage (eerder te zien in Marvel’s Jessica Jones) nadat hij naar Harlem verhuist is om zijn gefaalde relatie met Jessica te verwerken. In het verleden heeft een gesaboteerd experiment Luke tegen zijn wil in opgezadeld met superkracht en een ontastbare huid, en mede daarom spendeert hij zijn tijd nu in de schaduwen van zijn geliefde stadsdeel. Helaas escaleert het geweld in Harlem zo erg dat hij uit de duisternis moet komen om te vechten voor het hart van zijn stad.

netflixjtJustin Timberlake World Tour

Can’t stop the feeling! Fans van Justin Timberlake opgelet…exclusief op Netflix is de World  Tour samen met The Tennessee Kids. Dat is toch super gaaf en echt een feestje om naar te kijken?! Ik hoop dat op deze manier nog meer concerten van andere artiesten toegevoegd gaan worden aan het assortiment. Maar met deze Netflix Original gaan de voetjes van de vloer 😉

Mocht jij nog leuke Netflix nieuwtjes hebben of weten, laat mij dat dan vooral even weten wie weet komt het als tip in het volgende Netflix overzicht.

 

Volg:

9 Reacties

 1. oktober 18, 2016 / 8:05 am

  Leuk nieuws!
  Fijn dat je artikelen gaat plaatsen van deze televisiezender.

  Xoxo

  • Bianca
   Auteur
   oktober 18, 2016 / 8:35 am

   Is zeker leuk, maar al redelijk veel gedeeld overal 🙂 Dit is een kleine selectie uit allemaal leuke nieuwtjes xxx

 2. Linda
  oktober 18, 2016 / 8:36 am

  Me vriend en ik zijn erg blij met Luke cage

 3. Nikita
  oktober 18, 2016 / 9:04 am

  Luke Cage gaan we hier zeker kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge