Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

Kleding basics die in elke kledingkast horen

Kleding basics die in elke kledingkast horen

Heb je soms ook het dilemma dat je geen idee hebt wat je gaat aantrekken? Ga je voor een casual outfit met een gilet dames of juist voor een cozy en comfort outfit met een fijn wikkelvest? Daarnaast is het altijd handig om een aantal goede basics in je kledingkast te hebben, zo kan je weer met andere items combineren. In dit artikel deel ik een aantal kleding basics die elke kledingkast compleet maken.

Neutrale kleding

Of het nou gaat om een t-shirt, broek, bodywarmer dames of bijvoorbeeld sokken. De kleuren wit, zwart, bruin en beige zijn mega makkelijk om met elkaar te combineren. Denk aan een (little) black dress en een kleurrije blazer met matchende pumps. Of een jeans met een witte t-shirt en sneakers. Juist door de neutrale basics met elkaar of kleurrijke items te combiren, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Goede jeans

Een goede jeans is tijdloos, maar wat is nou een “goede” jeans? Dat is een model dat het beste bij jou past en die jij het lekkerste vind zitten. Of dat nou gaat om een skinny of mom jeans, dat is natuurlijk helemaal aan jezelf. Naast een blauw paar in de kast te hebben liggen kan je ook gaan voor een witte en/of zwart model.

Ondergoed

Fijn zittend ondergoed is mega belangrijk. Naast de neutrale kleuren, zijn er ook diverse modellen, met-of zonder kant enzovoort verkrijgbaar. Mijn tip is om ondergoed vooral in de winkel te kopen, zo kan je een BH qua maat laten opmeten en gelijk passen. Andere basics op om huis te hebben zijn sokken & panty’s.


Natuurlijk ziet elke kledingkast er van binnen anders uit en moet je lekker dragen wat jezelf wil en fijn in voel. Het is ook altijd wel handig om een mooi pak of jurkje in huis te hebben in een neutrale kleur. Dit kan van pas komen belangrijke gelegenheden zoals een sollicitatie & bruiloft.

Lees ook: Esse Sunscreen SPF 30

Volg: