Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

HOME | ONS VOLGENDE PROJECT…DE TRAP VERVEN!

HOME | ONS VOLGENDE PROJECT…DE TRAP VERVEN!

Dat een mens qua mening en smaak kan veranderen, dat heb ik de laatste maanden wel gemerkt! Ik wilde nooit wat van klussen weten en zag het eigenlijk meer als een soort verplichting, maar tegenwoordig begin ik het steeds leuker te vinden. Dit komt natuurlijk omdat onze woning zo echt helemaal van “ons” wordt. En ook al zijn mijn vriend en ik nog volop plannen aan het maken (en aan het sparen), ons volgende project staat alweer op het lijstje…

En wat gaat ons volgende klus project worden? Wij gaan onze trap verven! Tenminste dat hebben we voor nu bedacht en hopelijk veranderen we niet nog 10x van gedachten. Onze trap is niet zo heel geliefd, omdat het simpelweg best een gevaarlijk onding is (als er visite naar boven gaat hoor ik ze vaak beetje mopperen en zie ik ze voorzichtig lopen). Onze huidige trap is ook best glad, daarom wil ik ook kijken naar iets wat zorgt voor anti-slip. Wij zijn inmiddels aan deze trap gewend, maar het is ook fijn als andere zich er veilig en goed op voelen (ik wil natuurlijk eventuele ongelukjes wel voorkomen).

Hoe ziet onze trap er uit? Ja dat is lastig te omschrijven, het is een donker houten trap en je ziet er echt alles op (elk stofje…). Ik zoek vaak op internet naar leuke/mooie inspiratie en de trappen waar ik een wauw-gevoel bij krijg zijn eigenlijk allemaal wit. Mijn vriend zag dat eerst alleen niet zo zitten, maar inmiddels is hij ook enthousiast. Dus de simpele oplossing is dat wij onze trap gaan verven. Er zijn ook andere opties om een trap op te knappen, maar wij denken zelf dat verven de beste en snelste oplossing gaat zijn.

Of ik zelf aan de slag ga met dit nieuwe project? Ik ga het met mijn twee linker handen zeker proberen, maar ik denk dat mijn vriend het grootste gedeelte zelf gaat doen. Hij heeft al een aantal tips opgezocht, maar mochten jullie nog goede ideeën hebben dan staan wij daar natuurlijk ook voor open. Omdat wij het liefst alles zelf doen, gaan we niemand voor onze klus projecten inhuren (alleen als het echt niet anders kan).

Zijn jullie momenteel ook aan het klussen? En hebben jullie ook wel eens een trap geverfd?

PS: De header foto is niet van onze eigen woonkamer, maar hopelijk krijgen wij ooit zo’n mooie witte trap (#toekomstplannen).

post signature

Volg:

9 Reacties

 1. Tonnia
  november 8, 2017 / 7:19 am

  succes met klussen

 2. november 8, 2017 / 7:25 am

  Ja, wij hadden vloerbedekking op de trap zooo ontzettend lelijk! Dat moest er natuurlijk af ! Mijn man heeft de trap geschilderd (9001). Wel erg lastig, want de hond sprong erop oeps… een lichte kleur heeft ook nadelen want je ziet er echt alles op. Hij moet hen nog steeds een keer over schilderen (maar dat ken ik wel). Het liefst zou ik ga voor een iets donkere kleur en dan van die platen erop (soort laminaat?). Succes met klussen!
  Krystle/Batboy onlangs geplaatst…De leukste speelgoed dierenMy Profile

 3. november 8, 2017 / 4:12 pm

  Wij zijn ook aan het klussen. De vloer word vrijdag in mijn slaapkamer gezet en dan zijn we klaar…. en dan beginnen we met badkamer en slaapkamer beneden en woonkamer hahaah, genoeg dus nog.
  Manon onlangs geplaatst…Dierproefvrije High End Merken – Make-up #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge