Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

WEEKLY DIARY | EEN SOORT VAN RUSTIGE WEEK

WEEKLY DIARY | EEN SOORT VAN RUSTIGE WEEK

De eerste week na de vakantie zit er alweer op! Het was best een rustige week, maar natuurlijk heb ik tussendoor wel wat foto’s gemaakt voor een nieuwe Weekly Diary…

Maandag

Ik dacht de week goed te beginnen, maar daar dacht de sportschool even anders over. Helaas had ik de notitie van de sluiting gemist, maar gelukkig kan ik de komende dagen nog een paar pogingen wagen 😉

Wat later in de middag fiets ik nog even naar de Lidl om wat kleine boodschappen te halen. Bij binnenkomst ruik ik gelijk de heerlijk verse broodjes, maar ik loop snel door…

Dinsdag

Blijkbaar heb ik op deze dag helemaal geen foto’s gemaakt, ik heb ook bijna de hele dag alleen maar achter mijn laptop gezeten. Achter de schermen van Pinkit.nl ben ik namelijk bezig wat dingen beter te optimaliseren.

Woensdag

In de ochtend ga ik sporten en nog even een paar uurtjes werken tot Sterre thuis komt van school. Wat later in de middag komen er een aantal perspakketjes binnen o.a. van het merk Australian Gold & Make up Factory. Natuurlijk ga ik deze producten eerst even goed testen, binnenkort lezen jullie hier wat meer over.

Donderdag

Het begint misschien een beetje saai te worden (voor de Weekly Diary haha), maar ik ben weer in de sportschool. De afgelopen maanden heb ik dit een beetje laten versloffen, omdat ik totaal niet lekker in mijn vel zat…tijd om daar weer verandering in te brengen 🙂

Terwijl ik van de sportschool naar huis fiets, ga ik ook nog even langs Bakker Bart. Roy heeft het steeds over de super saucijzenbroodjes, dus die neem ik voor hem mee.

Vrijdag

Sterre heeft in het weekend een kinderfeestje en daar moest ik nog een cadeaukaart voor halen. De hele week is het redelijk lekker weer geweest en nu kwam ik zeiknat aan…

Bij Notino had ik begin deze week een bestelling geplaatst en die kwam vrijdag al binnen! Ik bestelde o.a. een Dior parfum voor Roy, Ziaja Bubblegum douchegel voor Sterre en wat make-up producten die jullie binnenkort op Pinkit voorbij zien komen.

Zaterdag

Sterre heeft een kinderfeestje en ze zit er al vroeg klaar voor. Het valt mij trouwens op dat er tegenwoordig veel minder kinderfeestjes gegeven worden.

Nadat we Sterre hebben afgezet bij het Kinderfeestje, gaat Roy weer verder met klussen. Het plafond zit er inmiddels in en jeetje wat maakt dat al een verschil! De verbouwing duurt misschien wat langer dan ik gedacht had, maar dit is het wachten meer dan waard.

Rond 18.30 is Sterre weer thuis, tijdens het kinderfeestje hebben ze zelf zeepjes gemaakt en ze kreeg een soort van goodiebag meer naar huis.

Zondag

Na lekker lang uitslapen (blijkbaar hadden we dit alledrie even nodig) is het tijd om nog even een paar uurtjes aan het werk te gaan. Ik moet wat product foto’s en pak nog wat pakketjes uit. In één van de pakketjes zitten mijn nieuwe schoenen van Sacha. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe Chelsea boots, de hakhoogte is iets hoger dan ik gewend ben maar ze lopen super comfy. Binnenkort ga ik een aantal outfit foto’s maken en daar laat ik deze nieuwe schoenen nog wat beter zien.

Tijdens het fotograferen komt Fee mij ook even gezelschap houden <3

En verder geniet ik van een kop koffie uit mijn té leuke mok en kijk ik met Sterre nog een aantal afleveringen van The Vampire Diaries. Deze serie hebben we inmiddels al zo vaak gezien, maar het blijft leuk.

Later op de avond duik ik nog even achter de laptop, maar verder was het een rustige dag of eigenlijk week. Ik ben best wel een huismus en deze rust vind ik juist heerlijk, juist bij drukke dagen raak ik in een soort van stress-modus. Voor aankomende week heb ik nog niks speciaals op de planning staan, maar dat kan zomaar weer veranderen 😉


Ik wens iedereen een mooie, gezellige week toe!


Misschien ook interessant om te lezen:
Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
Mijn Netflix & Videoland aanraders van dit moment
Bodyboom Coffee Scrub Grapefruit

Volg:

3 Reacties

 1. Tonnia
  maart 4, 2019 / 10:03 pm

  mooie schoenen en wat een grappige mok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge