Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

SKINCARE | DR. JART+ SHAKE & SHOT RUBBER HYDRO MASK

SKINCARE | DR. JART+ SHAKE & SHOT RUBBER HYDRO MASK

De maskers van Dr. Jart+ zijn onder veel skincarejunkies ontzettend populair, vooral ook vanwege de te gekke verpakkingen en het rubberen-effect. Tijdens het online shoppen kwam ik het Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask tegen en die moest ik gewoon proberen. Mijn huid kan wel een hydratatie boost gebruiken en hopelijk gaat dit masker daar voor zorgen…
Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro MaskDr. Jart+ Shake & Shot Hydro Mask €8,95 (inhoud 37ml) o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop.nl

“This Hydro Mask moisturizes and revitalizes the complexion with a cocktail of Vitamin B5 (panthenol) and Expert Moist Complex, which is rich in amino acids, to help strengthen skin’s moisture barrier. Just shake it up and give skin a hydrating shot.”

Het is een DIY masker en binnen enkele seconden kan je er eigenlijk al mee aan de slag. Er zijn nog meer varianten verkrijgbaar:

– Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Brightening Mask
– Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Soothing Mask
– Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Firming Mask

Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
De verpakking ziet er fun kleurrijk uit en doet mij een beetje denken aan een milkshake/ijskoffie. Al vind ik de deksel toch een beetje creepy er uit zien, dit moet het rubber-effect weergeven.

Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
In de beker zitten twee zakjes die genummerd zijn 01 & 02 plus een knal gele spatel, handig dat de spatel erbij zit!

Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
Op de beker staat duidelijk aangegeven hoe je het Dr. Jart+ Shake & Shot Hydro Mask moet gebruiken. Hou er wel rekening mee dat als het masker “klaar” is, je de substantie binnen 2-3 op je gezicht moet aanbrengen. Het is dus wel een beetje snel werken, maar daarna kan je 15-20 minuten lekker ontspannen.

Je mengt zakje 01 en 02 met elkaar in de beker, daarna klik je de deksel er op en begin je te schudden (hou wel je vinger op het gaatje anders gaat het mis…). Tijdens het schudden merk je dat de vloeibare substantie veranderd naar iets vollers zoals rubber! Het masker breng je aan op een gereinigde huid en dit doe je dus binnen 2-3 minuten, dit doe je met de bijgeleverde spatel. Daarna is het tijd om 15-20 minuten lekker te gaan ontspannen. Je merkt dan ook dat het masker je huid een beetje stakker gaat trekken, maar totaal niet op een vervelende manier.

Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
Op de bovenstaande foto heb ik net het Dr. Jart+ Shake & Shot Hydro Mask aangebracht. Ik merk wel dat het best lastig is om met een spatel alles zo goed en netjes mogelijk te verdelen. Hou er rekening mee dat je het masker niet aanbrengt dichtbij je ogen en mond, sla dus een stukje over zoals ik heb gedaan.

Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
Na ongeveer 20 minuten heb ik het Dr. Jart+ Shake & Shot Hydro Mask verwijderd en wat voelt dit gek aan! Het masker is veranderd in een soort van rubber en is heel makkelijk van je huid te verwijderen. Helaas niet in één stuk, maar dit komt mede omdat ik het zelf niet overal even netjes heb aangebracht.

Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask

Natuurlijk is zo’n DIY masker eens anders om te proberen, maar heeft het Dr. Jart+ Shake & Shot Hydro Mask ook echt wat gedaan voor mijn huid? Na gebruik had mijn huid een mooie glow en voelde heerlijk zacht aan. Dit effect is natuurlijk tijdelijk, voor een blijvend resultaat zou je dit product dus vaker moeten gebruiken (zoals bij elk masker). Ik ben zeer tevreden over het resultaat, de leuke verpakking en het rubber/DIY effect en ik ga het masker zeker nog eens kopen.


Zijn jullie al bekend met de nieuwe Shake & Shot maskers van Dr. Jart+?

post signature

Volg:

2 Reacties

 1. Tonnia
  oktober 15, 2018 / 7:43 am

  dit wil ik wel eens proberen

 2. Beautycutiestyle
  oktober 15, 2018 / 8:30 am

  ㋡ Vroeg me al af hoe dit nou eigenlijk zat met de verpakking… Ik dacht namelijk dat het masker er uit gelepeld moest worden, haha ♥.^_^. ♥ Liefs H ღ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge