NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Jimmy Choo
Guerlain
Narciso
NYX
Charlotte Tilbury
Lancome
Flowerbomb
Clarins
BE Creative
Smashbox
Jimmy Choo
Guerlain
Narciso
NYX
Charlotte Tilbury
Lancome
Flowerbomb
Clarins
BE Creative
Smashbox

Nieuwe artikelen:

 • WIN TED BAKER SWEET TREATS POLLY

  WIN TED BAKER SWEET TREATS POLLY
 • WEEKLY DIARY WEEK 9 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 9 2021
 • HEMA SPRING SUMMER BODYCARE COLLECTIE 2021

  HEMA SPRING SUMMER BODYCARE COLLECTIE 2021
 • MARIA NILA PURE VOLUME SET

  MARIA NILA PURE VOLUME SET
 • 4711 REMIX COLOGNE LEMON

  4711 REMIX COLOGNE LEMON
 • NIEUW | KRUIDVAT SKIN SCIENCE HUIDVERZORGING

  NIEUW | KRUIDVAT SKIN SCIENCE HUIDVERZORGING
 • HET REINIGEN VAN JE HUID

  HET REINIGEN VAN JE HUID
 • VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN

  VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN
 • MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW

  MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW
 • 100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE

  100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE

NIEUW | FOREO LUNA FOFO

NIEUW | FOREO LUNA FOFO

Het Zweedse merk voor beautytechnologie FOREO, lanceert de slimste en kleinste schoonheidsspecialist ter wereld de – LUNA fofo – een gezichtsreinigingsapparaat bestuurd door kunstmatige intelligentie. Ik heb de FOREO LUNA fofo al een aantal weken in gebruik en in dit artikel vertel ik wat meer over deze beauty tool.
FOREO LUNA fofo

FOREO LUNA fofo €89 o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

“De LUNA fofo verwerkt voor de huidverzorgingsbehandeling informatie over vochtbalans en combineert dat met informatie uit de huidverzorgingsenquête die op de FOREO For You app wordt verkregen. Dit is om de frequentie, de kracht en de duur van de T-Sonic pulsaties op de huid aan te passen. Op deze manier krijgt iedereen een geoptimaliseerde behandeling die wordt aangepast op de conditie van zijn of haar huid.”

De FOREO LUNA fofo is verkrijgbaar in zeven tinten: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, en Sunflower Yellow. In dit artikel laat ik de FOREO LUNA fofo in de kleur Fuchsia zien.

Ik ben inmiddels al een tijdje bekend met de producten van FOREO en ik ben ook erg blij dat ik deze nieuwe variant mocht uitproberen. Vooral ook omdat je met de LUNA fofo alles via een app kan bijhouden, de FOREO For You-app is gratis te downloaden en beschikbaar voor IOS en Androis.

FOREO LUNA fofo
Het design van de FOREO LUNA fofo is net weer even anders in vergelijking met de FOREO LUNA Play & FOREO LUNA 2. Mijn voorkeur gaat uit naar de fofo, maar dit kan ook een beetje komen door mijn favoriete knal roze kleur 😉 Het gebruik van de FOREO LUNA fofo spreekt redelijk voor zich en tijdens het reinigen (je gebruikt de fofo in combinatie met je favoriete reiniger) kan je via de app alles bijhouden.

De LUNA fofo verwerkt voor de huidverzorgingsbehandeling informatie over vochtbalans en combineert dat met informatie uit de huidverzorgingsenquête die op de FOREO For You app wordt verkregen. Dit is om de frequentie, de kracht en de duur van de T-Sonic pulsaties op de huid aan te passen. Op deze manier krijgt iedereen een geoptimaliseerde behandeling die wordt aangepast op de conditie van zijn of haar huid

“De gepersonaliseerde functies die het apparaat heeft, maakt het ook steeds slimmer. LUNA fofo is zo ontwikkeld dat iedere gebruiker een huidcijfer krijgt, die wordt gegeven op een schaal van 1 tot 100. De vochtbalans van de huid wordt gemeten en op basis daarvan krijgt de gebruiker een reinigingsroutine die zo is afgestemd dat de kwaliteit van de huid wordt verbeterd. Bezitters van de LUNA fofo worden geadviseerd om de analyse eens in de twee weken te doen om de voortgang te controleren en zodra de gegevens zijn opgeslagen wordt de LUNA fofo opnieuw aangepast. Het einddoel is natuurlijk om na verloop van tijd de felbegeerde score van 100/100 te behalen.”

FOREO LUNA fofo
Op de achterkant zitten bovenaan twee sensors, dit hou je tegen je huid en de informatie komt dan in de FOREO For You-App. De FOREO LUNA fofo is zeer makkelijk in gebruik en zorgt er ondertussen wel voor een goede, grondige reiniging van je huid.

FOREO LUNA fofo
Kortom ik ben weer erg enthousiast over de nieuwe FOREO lancering! Ik heb de afgelopen jaren al diverse beauty tools geprobeerd en ik blijf toch steeds de producten van dit mooie merk gebruiken #loveit.

Zijn jullie al bekend met de nieuwe FOREO LUNA fofo?


post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  oktober 15, 2018 / 1:26 pm

  dit merk ken ik nog niet wil dit wel eens proberen

 2. chucky1012
  oktober 15, 2018 / 2:57 pm

  Fijne en zeer goede review 👌
  Duidelijke foto’s.

  Xoxo

 3. oktober 16, 2018 / 7:23 am

  wauw, wat innovatief zeg! Ik had hier natuurlijk al wel eens van gehoord maar ik dacht eigenlijk stiekem dat het ‘gewoon’ een reinigende tool was, maar blijkbaar is het veel geavanceerder dan dat.
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Avène Oogmake-up removerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
SKINCARE | DR. JART+ SHAKE & SHOT RUBBER HYDRO MASK

De maskers van Dr. Jart+ zijn onder veel skincarejunkies ontzettend populair, vooral ook vanwege de te gekke verpakkingen en het...

Close