Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

Accessoires benadrukken je stijl, smaak en voorkeuren. Kleding neemt meer fysieke ruimte in beslag in je kast, maar accessoires zijn essentiële details die elke look afmaken. Een rugzak, sjaal of hoofdband maakt op zichzelf misschien niet veel indruk. In combinatie met kleding zorgen accessoires voor een krachtige look. Accessoires zijn net zo belangrijk als kleding en bieden een geheel nieuwe manier om jezelf uit te drukken. Met accessoires creëer je een vloeiende stijl, van top tot teen.

Handgemaakte sieraden

In massa geproduceerde items zien er duidelijk allemaal hetzelfde uit en hebben normaal gesproken een eenvoudiger ontwerp dan iets wat met de hand is gemaakt, zoals handgemaakte oorbellen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand anders hetzelfde sieraad draagt ​​als jij als je een handgemaakt sieraad hebt. Er zullen ook veel uitgebreidere ontwerpen zijn die het echte vakmanschap achter de sieraden demonstreren.

Zonnebril

Het mooiste aan het hebben van de hete zomerzon op je gezicht is dat je het kunt blokkeren. Als je gevoelig bent voor fel licht, heb je een goede zonnebril nodig. Een modieuze zonnebril kan ook een grote bijdrage leveren je stijl. Bij het zoeken naar een zonnebril moet je een ​​vorm kiezen die contrasteert met de contouren van je gezicht. Een ovaal gezicht is een van de meest veelzijdige op het gebied van zonnebril mode. Als je een ovaal gezicht hebt, kun je zowel een vierkante/rechthoekige als een ronde zonnebril dragen. Aviator- en cat-eye-brillen zijn erg vleiend. Je moet er echter voor zorgen dat de proportie van je zonnebril geen afbreuk doet aan de natuurlijke symmetrie van je gezicht.

Een klassiek horloge

Het horloge is niet alleen een functioneel accessoire dat je kan vertellen hoe laat het is. Het is ook elegant en voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Je horloge moet bij je garderobe passen en deze aanvullen. Dit betekent dat als je een kantoorbaan hebt, je een professioneel ogend horloge moet aanschaffen met klassieke designelementen zoals leren bandjes of gouden accenten. Als je meer een casual dressoir bent, kies dan voor iets eenvoudigers zoals metalen of plastic banden.

Een riem

Een riem kan je go-to-accessoire zijn voor een groot aantal outfits. Het is een gemakkelijke manier om kleur, textuur en stijl aan je look toe te voegen. Riemgespen zijn er in verschillende soorten en maten. Er is vast een riem die past bij jouw persoonlijke stijl. Ze kunnen eenvoudig of chique, eenvoudig of sierlijk zijn en de keuze van het soort riem hangt af van je persoonlijke stijl.

Lees ook: Happy Hygge Autumn

Volg: