Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers

Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers

Gisteren was ik onze hal aan het opruimen en dan voornamelijk de collectie sneakers van mij en mijn dochter, dat bracht mij op het idee voor dit artikel. Want naast een redelijke collectie handtassen ben ik ook gek op mooie dames schoenen en dan vooral sneakers. Helaas kan ik niet zolang op hakken lopen en hoge hakken sla ik helemaal graag over, ik loop dan zo moeilijk en het doet gewoon pijn aan mijn voeten haha!

Mijn liefde voor sneakers is vroeger in de puberteit al begonnen en ik weet nog dat ik van mijn eerste echte loon (ik was een jaar of 16), gelijk vier paar schoenen kocht. En toen ik jonger was spaarde ik voor de bekende Spice Girls sneakers met die hoge plateauzolen.

Het is dus eigenlijk niet zo gek dat mijn puberende dochter ook gek is op trendy dames sneakers, vooral van het merk Nike. Inmiddels heeft zij ook 6 paar staan, al heeft zij het tegenwoordig ook vaker over enkellaarsjes en over hakken. Tja kleine meisjes worden groot 🙂 En er is momenteel een leuk voordeel, wij hebben beide maat 39…dus lenen we af en toe ook elkaars sneakers.

Zo waren we laatst op vakantie en haar schoenen zaten niet zo lekker (waren nieuw en moest nog ingelopen worden), dus heeft ze een paar van mij aangetrokken. En ik had een tijdje terug een event en wilde graag een jurk aan, maar omdat ik de hele dag in Amsterdam moest lopen waren enkellaarsjes geen optie. Sterre heeft nette, zwarte sneakers en die heb ik dus gedragen.

Sinds mijn eerste paar New Balance sneakers (zie bovenstaande foto), ben ik fan! Inmiddels heb ik drie paar en heb ik ook mijn vriend enthousiast gemaakt. Hij heeft in juli zijn eerste paar gekocht en zit nu ook steeds naar andere modellen te kijken, omdat ze mega fijn lopen.

Omdat wij dus eigenlijk alle drie zo gek zijn op sneakers, heb ik even geteld hoeveel paar er in huis staat. Ik was gewoon nieuwsgierig…je moet wat te doen hebben hé 😉 In totaal hebben wij 26 paar sneakers, daarnaast zijn er ook nog andere schoenen maar ik denk dat het tijd gaat worden om alles even uit te zoeken, want hebben we echt zoveel schoenen nodig?!

Ik probeer trouwens wel eens om wat vaker op hakken te lopen, maar ik ben nog niet de perfecte schoen tegengekomen die en lekker loopt plus waar ik geen pijnlijke voeten van krijg (tips zijn zeker welkom).

Lees ook: Ardell Aqua Lashes

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge