Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

XXL BEAUTY EMPTIES

XXL BEAUTY EMPTIES

Het is alweer een paar weken geleden, en dat was wel te merken aan mijn empties bak…die zat prop vol! In dit artikel laat ik zien wat wij hier thuis zoal hebben opgemaakt, het zijn nog meer items alleen heb ik sommige dingen weggelaten (wattenschijfjes enzovoort). Ook vertel ik er gelijk een korte review/mening bij, en kan je eventueel op de naam klikken om naar de review over het product te gaan.


Qua hoeveelheid shampoo’s vind ik dat we best zuinig aan hebben gedaan, normaal zijn het veel meer flacons. De Moroccan Argan Oil shampoo van de Kruidvat is een goede budgettopper, en de Andrélon Kokos Boost ruikt goddelijk. Mijn ultieme favoriet is de Aussie Miracle Moist Shampoo, hier ga ik zeker nog wat flacons van inslaan.


Er zijn ook een aantal conditioners opgegaan, ik probeer een shampoo vaak met dezelfde conditioner te matchen…gewoon omdat het in mijn beleving dan beter werkt. De Coconut Care conditioner is een leuke Action aanrader, Andrélon Kokos Boost conditioner is net zo heerlijk qua geur als de shampoo. En de Aussie Miracle Moist conditioner & treatment, zijn ook weer goede aanraders.


Ook al staan er drie flessen deodorant op de foto, het waren er in totaal vijf. Ik blijf het elke keer zeggen, maar de Nivea Protect & Care en Odorex Natuurlijk Fris blijven favoriet.


Steeds vaker gebruik ik liever een douche foam, dit is zo lekker zacht voor je huid! Ik vind de Treets Traditions en Douglas zeker een aanrader. De douchegel van Balea was gewoon basic (de geur was een beetje chemisch), en de douche foam van Balea was lekker fris qua geur. Alleen is die flacon niet helemaal leeg, omdat ik het laatste beetje er echt niet uit krijgt….zonde!


Ik heb ook mijn parfum collectie onder handen genomen, en helaas zijn deze vier parfums van Katy Perry, Esprit, philosophy en Pupa niet meer goed. Ze ruiken puur naar alcohol, en vooral bij Amazing Grace van philosophy vind ik dat heel erg. Zo zie je maar dat je beter eerst wat items kan opmaken, voor dat je iets nieuws gaat kopen. Het is namelijk super zonde dat ik vier van deze toppers weg moet gooien.


Deze drie items gaan ondanks dat ze nog helemaal niet op zijn weg. De Palmolive Chocolate Passion douchegel is sinds een paar maanden nieuw aan het assortiment toegevoegd, en veel mensen waren super enthousiast. Ik snap het echt niet, de geur is zo niet prettig en ook een tikkeltje té chemisch. Van Treets Tradition gaat er een scrub weg, dit product is mega fijn alleen de verpakking is knudde. Het is een dikkere scrub en die krijg je er amper uit, de verpakking is zelfs “gesprongen” dus ik neem er afscheid van. En over de gezichtsreinigingsdoekjes van de Jumbo kan ik heel kort zijn, ze drogen mega snel uit (ook al bewaar je ze op de juiste manier).


Nog een aantal random items die wel netjes zijn opgemaakt. De philosophy The Microdelivery Exfoliating Facial Wash, is zo’n mooi en fijn product. Ik merk dat ik dit product echt mis in mijn routine, hier komt dus zeker een nieuw exemplaar voor terug. Van Catrice heb ik mijn favoriete oogschaduwsbasis opgemaakt, en van Chanel een mini mascara. In de empties bak zag ik maar één tube tandpasta (ik denk dat de andere tubes door Roy zijn weggegooid), en deze is van Oral B…werkt prima gewoon tandpasta…


Sterre heeft van Zwitsal Frozen een zeep opgemaakt en van Balea een douchegel/shampoo in één (die geur is lekker zoet). En Roy heeft drie keer een Schwarzkopf Power Gel opgemaakt, en een mini Douglas douchegel (komt uit de adventskalender).

Zo dit zijn weer bijna alle producten die wij hier in huis de afgelopen weken hebben opgemaakt, of die weggaan vanwege een andere reden. Hopelijk vinden jullie dit soort artikelen nog steeds leuk om te lezen.

Wat voor items hebben jullie de afgelopen tijd zoal opgemaakt?

post signature

Volg:

11 Reacties

 1. Britt
  februari 3, 2017 / 7:14 am

  Leuk artikel! Ik vind zulke artikelena ltijd leuk om te lezen om zo te zien welke producten nu echt goed gebruikt worden. Die Balea doucheproducten vind ik geweldig, die moet ik snel maar weer eens gaan inslaan! Ik heb de laatste tijd een parfum, concealer, en douchespullen opgemaakt, altijd leuk!

 2. Elly Jilesen
  februari 3, 2017 / 7:15 am

  Ja ik blijf dit altijd met veel plezier lezen! 😊 Als je vraagt waarom ik dit leuk vind, geen idee maar het blijft gewoon leuk!

 3. Beautycutiestyle
  februari 3, 2017 / 8:07 am

  Ja, die viel mij ook zo tegen! Palmolive met geen echte chocolade-geur :-{ Jammer van de parfum… Alvast een goed weekend Liefs H ღ

 4. Yvonne
  februari 3, 2017 / 12:42 pm

  ZO wat een berg zeg! Goed bezig. Ik heb toevallig ook oude producten die nog niet op zijn weggedaan.
  Yvonne onlangs geplaatst…Januari EmptiesMy Profile

 5. februari 3, 2017 / 4:26 pm

  Shampoo en conditioner van hetzelfde gamma combineren geeft ook effectief een beter resultaat omdat ze op elkaar afgestemd zijn! 😉 Ik vind het wel altijd leuk om te zien welke producten anderen zoal gebruiken! 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Friday Nails #122 – Purple RainMy Profile

 6. februari 3, 2017 / 5:41 pm

  Ik had zelf ook echt een enorme doos vol deze maand helaas ook mijn favo parfum opgemaakt.
  Annette onlangs geplaatst…BleziMy Profile

 7. februari 5, 2017 / 12:11 pm

  Die Aussie shampoo voor droog haar en dat 3 minuten masker gebruik ik ook op dit moment. Echt heerlijke producten!
  Mariska onlangs geplaatst…LOreal ColoristaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge