Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

WEEKLY DIARY | THE BODY SHOP CHRISTMAS EVENT, PANNENKOEKEN BAKKEN & HANDIGE SLAAPTIPS

WEEKLY DIARY | THE BODY SHOP CHRISTMAS EVENT, PANNENKOEKEN BAKKEN & HANDIGE SLAAPTIPS

Goedemorgen! Er is weer een nieuwe week begonnen, dus het is ook weer tijd voor een nieuwe Weekly Diary. Vorige week ben ik thuis aan het rommelen geweest en naar een The Body Shop Christmas event geweest…

Maandag

Na het rondje schoonmaken en de was wegwerken, begin ik met het maken van productfoto’s. Er zijn momenteel veel nieuwe beauty lanceringen en voor het fotograferen neem ik tegenwoordig graag goed de tijd. Op de bovenstaande foto ben ik bezig met het essence Disney Princess Ariel Eyeshadow Palette.

Dinsdag

In mijn vorige Weekly Diary had ik het er al over, dat wij hier in huis dol zijn op de Starbucks koffie cups (voor de Dolce Gusto). Ik heb gelijk hier een flinke bestelling geplaatst zodat we de komende tijd weer vooruit kunnen.

Woensdag

In het weekend had ik de belofte gemaakt ” woensdag bak ik wel pannenkoeken”, maar eigenlijk had ik daar helemaal geen zin in. In plaats van later in de middag te gaan bakken, doe ik dit direct in de ochtend rond 08.30 uur. Na ongeveer een uurtje bakken (twee pakken) was ik alweer klaar 🙂

Donderdag

Ik ben al een tijdje niet meer naar Amsterdam geweest, maar donderdag heb ik de stap weer durven te nemen. En wat een heerlijk zonnetje had ik er bij tijdens het wachten. Trouwens ik zat enorm te stressen, maar de hele treinreis stelde geen reet voor en alles ging top…

Rond 14.30 uur ben ik in Amsterdam en loop ik naar Julia’s, daar heb ik namelijk met Mariska afgesproken. Daar hebben we lekker gegeten, veel gekletst en elkaar toch weer even gezien.

Daarna stap ik de taxi in en ga ik naar de Hallen voor het The Body Shop Christmas event. Dit was mijn eerste The Body Shop event en ik had geen idee wie er nog meer maren, dus dat was ook weer een beetje spannend. Gelukkig zag ik diverse bekende gezichten, het was onwijs gezellig en wat een prachtige producten komen er aan!

Binnenkort zijn de giftsets verkrijgbaar, zoveel leuks! De The Body Shop Adventskalenders zijn al te koop (lees ook>> Unboxing The Body Shop Deluxe Adventskalender). The Body Shop is ook een samenwerking met Plan Nederland aangegaan en tijdens het event was er ook een girlboss talk. Het hele event zag er super uit en alles wat top geregeld, het was een ontzettend leuke avond #dankbaar.

Vrijdag

Omdat ik donderdagavond pas rond 23.30 uur thuis was, had ik vrijdag een dag vrij genomen en dat had ik ook echt even nodig. Ik moet ook toegeven dat ik de laatste dagen of eigenlijk weken minder goed slaap. Gelukkig heb ik een aantal tips toegepast zoals een Pillow Mist met lavendel, minder mobiel gebruik voor het slapen gaan en proberen meer te ontspannen.

Tip: In dit gratis e-book staan handige informatie en tips om de dag goed te beginnen. Ook lees je hierin meer informatie over inslaap vallen, doorslapen, slaapfasen en slapeloosheid. Daarnaast is het een aanrader wanneer je tips zoekt voor het kiezen van de juiste inrichting van jouw slaapkamer, omdat het o.a. tips bevat voor het kiezen van een goed matras en beddengoed. Deze informatie en tips zijn niet alleen erg interessant om te lezen, het heeft mij afgelopen tijd ook een stukje geholpen. Mijn favoriete tips zijn die voor een rustige nacht. O.a. goed ventileren, voor stilte zorgen, uitschakelen (telefoon & tv), ontspannen (met bv. lavendelgeuren) en slaaprituelen kunnen zorgen voor een wereld van verschil. Ik probeer vooral de laatste tijd meer te ontspannen, maar dat blijft soms toch wel lastig.

In de middag kwam er o.a. een perspakket binnen van het merk Cute Nutrition, dit ziet er toch al geweldig uit? Cute Nutrition heeft diverse maaltijdshakes in het assortiment en is vanaf nu exclusief bij Kruidvat te koop. En wat fijne nieuwe producten van Louis Widmer.

Zaterdag

Zoals elk weekend doen Roy en ik op zaterdag boodschappen (Sterre was bij haar vader) en daarna rijden we nog even naar Tuincentrum Borghuis. Ik kocht diverse geurkaarsen, wax melts en geurstokjes. En net voor de uitgang zit een restaurant, daar eten en drinken we nog wat lekkers.

Zondag

Na een nacht amper geslapen te hebben, start ik de dag rustig op met een serie, bloggen en een kop thee. Daarna ga ik aan de slag met het schoonmaken van de oven en haal ik een pakket op bij de Jumbo. Mijn Otto bestelling is daar namelijk bezorgd, binnenkort laat ik zien wat er in deze zak zit. De rest van de middag ben ik weer bezig met het maken van productfoto’s en komt Sterre weer thuis.


Volg:

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge