Nieuwe artikelen:

 • Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!

  Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!
 • Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

  Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig
 • Notino.nl Black Friday 2022

  Notino.nl Black Friday 2022
 • Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

  Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?
 • Madison Kate by Tate James

  Madison Kate by Tate James
 • Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

  Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben
 • Kylie Cosmetics Kylie Holiday Collection

  Kylie Cosmetics Kylie Holiday Collection
 • Fashion Inspiratie | Protest Sportswear fall/winter 2022 + Kortingscode

  Fashion Inspiratie | Protest Sportswear fall/winter 2022 + Kortingscode
 • Cadeau inspiratie voor de feestdagen

  Cadeau inspiratie voor de feestdagen
 • Beauty favorieten van dit moment #20

  Beauty favorieten van dit moment #20

TIP: Hoe vraag je gratis samples aan?!

TIP: Hoe vraag je gratis samples aan?!
Ik heb gemerkt bij een paar video’s van mij dat er een aantal mensen graag uitleg willen hebben hoe je gratis samples kan bestellen. Eerst wilde ik dit in een video gaan uitleggen, maar eigenlijk lijkt mij dit in een artikel veel handiger (je kan het lekker op je gemak lezen, en alles staat er duidelijk).

Om te beginnen moet je bijna bij alles site’s 16 of 18 jaar en ouder zijn, ben je dit niet vraag dan toestemming of hulp aan je vader/moeder/broer/zus enzovoort. Daarnaast is het belangrijk om altijd even de kleine lettertjes te checken. Zo dat ik vorige week dat ik iets heel gaafs gratis kon ontvangen (ik heb geen idee meer wat het was), maar er kwamen nog €4,95,- verzendkosten bij. Ik ben dan zo eigenwijs dat ik het niet heb gedaan, maar als waarschuwing controleer het altijd! De meeste site’s geven trouwens gewoon gratis samples!

Tip 1:

Op de website van HetTestpanel.nl kan je elke dag verschillende aanbiedingen zien waar je aan mee kan doen (soms staan er wel een paar dagen dezelfde producten op). Het zijn een soort enquete producten je doet er aan mee (net zoals vele andere) en soms heb je de kans dat het product gratis word thuis gestuurd om het te testen. De site stuurt dan ongeveer een week of twee er na een e-mail met de vraag wat je er van vond, en dat zeg je dan eerlijk. Dit is dan wel geen sample, maar zo maak je ook kans op gratis producten om te reviewen voor je blog!

Tip 2:

De site gratisvoorvrouwen.nl heeft heel veel verschillende actie’s veel zijn enquete’s en prijsvragen, maar soms staat er ook een aanvraag voor een gratis sample. Het is soms even zoeken en naar beneden scrollen, maar vaak staat er wel iets leuks bij. Hier vind je ook vaak producten uit de supermarkt die je kan kopen en waar van je dan het geld terug krijgt, en dat is voor iedereen handig toch?

Tip 3:

Ook op de site gratisproefmonster.nl worden vaak verschillende producten aangeboden als sample of win actie. Op de pagina met beauty samples staan er nu als ik dit artikel schrijf meer dan 10 gratis samples die je zo aan kan vragen!

Tip 4:

Gebruik Google of een andere zoekmachine en typ eens in “gratis samples” je vind genoeg pagina’s, maar de pagina’s die hier boven staan zijn denk ik wel het bekendste.

Tip 5:

Elke dag worden de site’s bijna wel veranderd mocht je net zoals mij gek zijn op samples (ik spaarde ze vroeger al) neem dan regelmatig een kijkje.

Samples zijn gewoon leuk om producten uit te proberen en als het gratis is, maakt dat het stiekem nog leuker….tenminste dat is mijn mening. Vroeger spaarde ik echt van alles ik had tassen vol samples, maar ik gebruikte ze nooit. Omdat ik dat natuurlijk zonde vind gebruik ik nu alle samples die ik krijg en mocht ik een product helemaal top vinden dan koop ik het.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze informatie, ik wens jullie veel plezier met de “sample-jacht”.

Maken jullie zelf wel eens gebruik van een sample?

Liefs Bianca.

Volg:
Share:

16 Reacties

 1. agneta
  juli 24, 2014 / 1:11 pm

  Ik heb ook al een aantal samples binnen 🙂 erg blij mee want vooral voor mee op vakantie zijn die kleine verpakkingen best handig.

 2. Jenn
  juli 24, 2014 / 2:52 pm

  Handig artikel, ik kende de sites al 🙂

 3. juli 24, 2014 / 1:21 pm

  Ik vraag nooit gratis samples (meer) aan, want 9 van de 10 keer krijg je er helaas óf een irritante nieuwsbrief bij, of je geeft ’toestemming’ voor telefoon-spam. Ik houd het dus bij de gratis samples die ik bij aankopen krijg 😉

 4. juli 24, 2014 / 2:01 pm

  Wat een handig artikeltje, ik ga zeker eens een kijkje nemen op deze sites!

 5. Nicole
  juli 24, 2014 / 4:38 pm

  Ik heb een aantal samples juist thuis liggen waar ik niks mee doe..

 6. Patoir
  juli 24, 2014 / 5:31 pm

  Handige tips! Ik twijfelde om mee te doen aan zo’n site’s..

 7. juli 24, 2014 / 4:35 pm

  Ik heb ook een sample bakje waar ik al mij samples in bewaar en dat zijn er best veel inmiddels, ik hou van samples haha. Ik vraag ze ook graag aan via verschillende websites die jij ook hierboven hebt gepaatst :).

 8. juli 24, 2014 / 6:35 pm

  Leuk, ik vraag zelf ook altijd samples aan , maar net als jij lees ik wel goed de voorwaarden…ook het bellen wat sommige bedrijven willen doen, is voor mij een reden om bv niet iets aan te vragen…goed lezen is echt een must!

 9. teasistars
  juli 25, 2014 / 8:46 am

  dit is inderdaad ene zeer handig artikeltje hoor! 🙂

 10. juli 29, 2014 / 6:24 pm

  Wat en handig artikel, gelijk ff screenshot van gemaakt. 🙂 altijd handig hifi

 11. Melissa
  januari 7, 2016 / 12:31 am

  Leuk! Ik doe het al jaren. Ook geld terug acties etc. Schrijf hier ook elke woensdag een blog over wat ik gevonden heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge