Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

Nieuw Wishful Honey Whip Peptide Moisturizer

Nieuw Wishful Honey Whip Peptide Moisturizer

Persbericht | Huda Kattan, wereldwijd beauty-onderneemster en oprichtster van WISHFUL, lanceert Honey Whip Peptide Moisturizer. Een verstevigende, liftende en herstellende crème die de huid voorziet van 30 uur hydratatie. De unieke lightweight formule met onder andere manuka honing, peptiden, collageen en cica, zorgt voor direct resultaat. 

Huda Kattan, wereldwijd beauty-onderneemster en oprichtster van WISHFUL, lanceert Honey Whip Peptide Moisturizer. Een verstevigende, liftende en herstellende crème die de huid voorziet van 30 uur hydratatie. De unieke lightweight formule met onder andere manuka honing, peptiden, collageen en cica, zorgt voor direct resultaat.

De formule

De rijke maar lichte crème, met zowel hydraterende als herstellende eigenschappen, zit boordevol krachtige, natuurlijke extracten en krachtige werkstoffen. Cica en manuka honing hydrateren en kalmeren de huid, terwijl het krachtige ingrediënt peptiden (die op natuurlijke wijze de aanmaak van collageen en elastine stimuleren) de huid verder verstevigen en liften. Tenslotte heeft Huda met haar team ook collageen toegevoegd om de huidbarrière te versterken en te helpen de huid voller en steviger te maken. Het resultaat is een lightweight, universele crème die zelfs de meest vermoeide en doffe teint zal verjongen.

De ingrediënten

 • Manuka Honey – Geliefd om zijn hydraterende eigenschappen. Manuka honing heeft zijn reputatie als superfood meer dan verdient. Deze mega-hydraterende held helpt bij het kalmeren en egaliseren van de huid.
 • Cica – Een bijnaam voor de wetenschappelijke naam Centella asiatica, een bekend ingrediënt voor huidverzorging in Zuid-Korea, is al eeuwenlang een hoofdbestanddeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Het bladgroene kruid staat bekend om zijn huidverzachtende eigenschappen en helpt bij het verminderen van roodheid.
 • Peptiden – Korte reeksen aminozuren die van nature in de huid voorkomen, peptiden hebben het krachtige vermogen om de huid te verstevigen, te liften en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze werken door een signaal naar de huidcellen te sturen om in de ‘herstelmodus’ te gaan en nieuw, vers collageen aan te maken, waardoor de huid gladder en voller wordt.
 • Collageen – Collageen is het meest prominente en waarschijnlijk belangrijkste huideiwit, en vormt de sleutel tot een jeugdig ogende, stevige en vollere huid. Een gebrek aan dit belangrijke structurele ingrediënt kan leiden tot de ontwikkeling van rimpels en verlies van elasticiteit.
Huda Kattan, wereldwijd beauty-onderneemster en oprichtster van WISHFUL, lanceert Honey Whip Peptide Moisturizer. Een verstevigende, liftende en herstellende crème die de huid voorziet van 30 uur hydratatie. De unieke lightweight formule met onder andere manuka honing, peptiden, collageen en cica, zorgt voor direct resultaat.

De inspiratie

Honing is altijd één van Huda’s favoriete ingrediënten geweest als het gaat om haar favoriete huidverzorgings DIY’s en beauty hacks. Huda wilde daarom een revolutionaire moisturizer creëren met dit krachtige ingrediënt. Bij gebrek aan een dagcrème met krachtige, verstevigende eigenschappen, doken Huda en haar team bij WISHFUL diep in de huidverzorgingsmarkt en ontdekten tijdens het onderzoek dat zelfs als een product collageen bevatte, dit niet direct een verbeterde teint betekende. In plaats daarvan is de sleutel tot een stevige, egale huidskleur, om collageen te combineren met strategische huidverzorgingsingrediënten, zoals peptiden en natuurlijke vocht inbrengende ingrediënten. Huda en haar team werkten dag en nacht om Honey Whip Peptide Moisturizer te creëren, een extra-zoete huidverzorgingsmix boordevol herstellende ingrediënten voor een vollere, jeugdige gloed.

Prijs & verkrijgbaarheid

De Honey Whip Peptide Moisturizer is vanaf heden verkrijgbaar bij Ici Paris XL en The Beauty Editior.

Lees ook: Win diverse producten van Clarins

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge