Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

NIEUW | KARINE JACKSON 100% NATURAL HAIR CARE

NIEUW | KARINE JACKSON 100% NATURAL HAIR CARE

Persbericht – Beauty Kitchen introduceert in samenwerking met award-winning topkapper Karine Jackson een 100% natuurlijke, innovatieve haarverzorgingslijn met fantastische producten die het haar effectief verzorgen, herstellen en beschermen.

VOOR ‘FUTURE PROOF’ HAAR

Vrouwen kiezen steeds meer voor natuurlijke merken als het gaat om huid- en haarverzorging. Uit cijfers van afgelopen jaar blijkt niet alleen de vraag naar ‘clean & green’ producten enorm te stijgen (met 33% in Engeland), maar tegelijkertijd ook de behoefte aan effectiviteit en kwaliteit van deze producten. De vriendinnen Jo Chidley, oprichtster van Beauty Kitchen, en Karine Jackson, award-winning kapper en hoofd van The Fellowship for British Hairdressing, besloten dat dit het moment was om hun droom uit te laten komen. Samen ontwikkelden ze een 100% natuurlijke, duurzame én professionele haarverzorgingslijn voor dagelijks gebruik.

De producten uit de Karine Jackson haarverzorgingslijn zijn verrijkt met het innovatieve Protec7™ complex met Abyssinian Oil, fytosterolen en sapote-olie, dat een gezonde haargroei stimuleert en zorgt voor glanzend, mooi en veerkrachtig haar. Dankzij Beauty Kitchen’s duurzame visie heeft de complete haarverzorginglijn gepre-cyclede verpakkingen en duurzame etiketten, bedrukt met milieuvriendelijke inkt.

Jo en Karine hebben, gedreven door hun passie om natuurlijke innovaties te ontwikkelen die écht werken, een productlijn ontwikkeld die zeven klinisch bewezen effecten voor haar en hoofdhuid biedt, waaronder UV-bescherming, hittebescherming, glans, herstel en bescherming tegen milieustress.

THE BALANCER – PRE-WASH HAIR VINEGAR (€13,50 150ML) – Deze diep reinigende en pH-neutrale pre-wash voor elk haartype is gebaseerd op natuurlijke appelciderazijn die een combinatie van goede bacteriën, fruitzuren en azijnzuren bevat. De pre-wash herstelt de pH-waarde van de hoofdhuid en verwijdert overtollige talg waardoor het perfecte milieu voor een gezonde haargroei ontstaat. De toevoeging van het mineraalrijke paardenstaartextract versterkt de haarvezels en stimuleert de haargroei. Gebruik een maal per week voor het wassen op nat haar.

THE CLEANSER – SHAMPOO (€13,50 250ML) – Een echte must-have voor het effectief reinigen, herstellen en verfrissen van je haar en hoofdhuid, ongeacht je haartype. Het belangrijkste ingrediënt van deze shampoo is het Protec7™ complex. Dit beschermt het haar tegen milieu-invloeden, herstelt de haarstructuur, biedt kleurbescherming en stoot vuil af. De licht schuimende formule is mild voor het haar en de hoofdhuid en tast de natuurlijke vetbalans niet aan.

THE MOISTURISER – CONDITIONER (€13,50, 250ML) – Deze voedende conditioner biedt vochtverzorging voor het haar en de hoofdhuid na het wassen waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. De formule verzwaart het haar niet.

THE PROTECTOR – PRIMING TREATMENT (€15,75, 50ML) – Deze pre-styling primer is ideaal voor iedereen die een stijltang of föhn gebruikt. Masseer de formule na het wassen in het natte haar en voorkom zo dat je haar door hitte wordt beschadigd. De primer is verrijkt met zoete amandelolie, kokosolie en shea butter.

THE NOURISHER – HAIR OIL (€15,75 30 ml) – Pep je futloze haar op met deze krachtige herstellende behandeling. Abessinian oil, sapote olie, ylang-ylang- en lavendelolie voeden het haar intensief en geven het een gezonde glans. Masseer in handdoekdroog haar voor perfectie van de wortels tot de haarpunten.

THE VOLUMISER – DRY SHAMPOO (€13,50 30 GR) – Sprenkel een kleine hoeveelheid van de poeder bij de haarwortels en masseer in voor een opgefriste coupe met volume!

THE FINISHER – TOP COAT SPRITZ (€ 11,50 150 ml) – De perfecte finishing touch! Deze topcoat spray is verrijkt met het unieke Protec7™ complex en biedt effectieve bescherming tegen luchtvervuiling.

Karine Jackson – 100% Natural Professional Haircare blended by Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett, via www.hollandandbarrett.nl en www.hollandandbarrett.be. Alle genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen.

Volg:

1 Reactie

 1. chucky1012
  oktober 6, 2018 / 5:54 pm

  Prachtige verpakkingen!
  Klinkt heel goed 👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge