Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

NIEUW | HEMA LIP KIT & OOGSCHADUW PALETTE NUDE

NIEUW | HEMA LIP KIT & OOGSCHADUW PALETTE NUDE

Hema heeft weer diverse nieuwe beauty producten aan het assortiment toegevoegd en dat kon ik natuurlijk niet weerstaan. De producten die mij het meest aanspreken is de nieuwe Hema Lip Kit en het oogschaduw palette Nude, dus hoppaaa beide producten zijn mijn winkelmandje in gegaan.

Hema Beauty

Hema Lip Kit €6,50

Het idee van een Lip Kit is duidelijk geïnspireerd op de bekende setjes van Kylie Jenner. Steeds meer merken brengen hun eigen versie van een Lip Kit uit, leuk dat Hema hier ook aan meedoet. De producten van Hema zijn makkelijker verkrijgbaar en een stuk beter betaalbaar 😉 Er zijn in totaal vijf kleuren Hema Lip Kits verkrijgbaar, alleen zie ik nergens een kleur opstaan (qua naam). Ik ben gegaan voor het nude/roze setje, de andere kleuren spreken mij niet echt aan. Een Hema Lip Kit bestaat uit een liquid lipstick met een matchende Lipliner.

Hema Beauty
Zoals op de bovenstaande foto duidelijk zichtbaar is, zijn dit dus geen matchende kleuren. De linker swatch is van de liquid lipstick en rechts van de lipliner. Beide producten zijn goed gepigmenteerd, maar niet echt een match. De combinatie met elkaar kan heel mooi zijn, maar toch had ik het fijner gevonden als de Hema Lip Kit qua kleuren wel een goede match zou zijn.

Hema Beauty

Hema Oogschaduw Palette Nude €8,50

Hema brengt ook twee oogschaduw paletten uit en ik ben gegaan voor de Nude-variant. Het oogschaduw palette bevat 12 tinten, matte oogschaduws en shimmers. Zo op het eerste gezicht zijn dit precies mijn favoriete kleuren en ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit. Het palette ziet er verder vrij basic uit en bevat een dubbelzijdige sponsapplicator.

Hema BeautySwatches bovenste rij

Hema BeautySwatches middelste rij

Hema BeautySwatches onderste rij

Hema Beauty
Hema Beauty
De oogschaduws uit het Nude palette zijn mooi gepigmenteerd, maar wel een beetje poederig. Ik merk dat de matte oogschaduws iets minder gepigmenteerd zijn, maar ze zijn wel goed op te bouwen en hallooo de shimmer kleuren maken alles goed. Ik gebruik dit oogschaduw palette inmiddels al vaker dan mijn Urban Decay Naked 3 palette.

Over de Hema Lip Kit ben ik ook redelijk tevreden, mooie kleuren en goede pigmentatie. Het eindresultaat ziet er goed uit, al had ik verwacht dat de kleur iets meer nude zou zijn zoals de liquid lipstick. Als de lipliner een goede match zou zijn, had ik de combinatie net iets mooier gevonden. Door deze lip kit krijgen je lippen wel een juicy effect (komt door de glans), hou er wel rekening mee dat het blijft afgeven en na een grotere maaltijd bijwerken een must is.

Zijn jullie al bekend met deze nieuwe Hema beauty producten?

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. oktober 2, 2018 / 10:22 pm

  Mooie lipstick! Maar wat goed dat je laat zien dat ze niet matchen. Het leek mij zo ideaal om zo een setje samen te kopen… Niet handig van Hema.

 2. chucky1012
  oktober 4, 2018 / 8:11 pm

  Prachtige kleuren eyeshadow en goed gepigmenteerd ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge