Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

IN THE MIX | HAARACCESSOIRES VAN INVISIBOBBLE

IN THE MIX | HAARACCESSOIRES VAN INVISIBOBBLE

Vorige week kwam er een pakketje binnen met daarin diverse (nieuwe) haaraccessoires van het merk Invisibobble. Er zat o.a. een Sprunchie in, diverse Wavers en de populaire Invisibobble haarelastieken.

Invisibobble haarelastiek kleur ST. Taupez & Pinkerbell €4,95 per doosje (inhoud 3 stuks)

“Invisibobble Original Haarelastiek moet je in je stash hebben! Zeg dag tegen die vervelende knik in je haar na het dragen van een haarelastiek. Door de revolutionaire vorm van de Invisibobble wordt de druk verdeeld, waardoor je minder vlug last van hoofdpijn krijgt. Ook gespleten punten of beschadigt haar zijn verleden tijd, doordat de invisibobble geen metalen stukje heeft.”

Deze haarelastieken lijken een beetje op een ouderwetse telefoonsnoer, maar sinds ik dit merk heb ontdekt gebruik ik geen “gewone” elastieken meer. Ik krijg namelijk snel hoofdpijn als een elastiek te strak zit of ze zakken juist enorm snel uit, beide gebeurt dus niet met Invisibobble. Er zijn diverse varianten te koop ST. Taupez & Pinkerbell zijn de nieuwste toevoegingen.

Invisibobble Marblelous WAVER I Lava You €3,95 (inhoud 3 stuks)

“Het haaraccessoire 2.0, The Next Generation, The Hair Game Changer! Het unieke ontwerp en het speciale materiaal maken de invisibobble WAVER echt uitzonderlijk. De WAVER biedt een comfortabele, zachte en, net als de andere invisibobble producten, een traceless alternatief voor de gebruikelijke haarclips en pins.

Vorm en materiaal maken het verschil met de invisibobble® WAVER. De WAVER is zacht voor het haar en heeft geen metaal of scherpe randen. De gebogen onderkant van de WAVER is aangepast aan de vorm van het hoofd. Het kan dus gemakkelijk in het haar worden gepositioneerd en biedt op zijn beurt een bijzonder hoog comfortniveau.”

Invisibobble Waver Plus I Lava You More €5,95 (inhoud 3 stuks)

Weg met de gewone schuifspeldjes! De Waver van Invisibobble ziet er niet alleen leuker uit, maar blijft in mijn haar ook nog eens beter zitten. Er zijn twee formaten, wat kleiner en juist lekker groot (die zijn vooral ook fijner voor wat dikker haar).

Invisibobble Sprunchie My Precious €5,95

“Dankzij Invisibobble is de beroemde scrunchie een comeback aan het maken! Met een nieuw design en verbeterd draagcomfort presenteert Invisibobble het nieuwe fashion accessoire: SPRUNCHIE. Onder de luxe velvet stof van de SPRUNCHIE zit een Invisibobble® ORIGINAL verborgen. De scrunchie draag je dus met hetzelfde comfort als het klassieke haarelastiek. Dankzij de unieke spiraalvorm is de scrunchie gemakkelijk uit het haar te verwijderen zonder het haar te beschadigen.”

Ik ben een groot fan van de Sprunchie, inmiddels heb ik er ook een aantal in mijn collectie. Sterker nog ik gebruik de Sprunchie elke dag en daar is geen woord over gelogen. Als mijn haar in een staart zit of een rommelige knot, als ik naar bed ga en het vast moet (met los haar kan ik niet slapen) of als ik even snel onder de douche spring en mijn haar niet hoef te wassen. My Precious heeft een mooie girly design en deze ga ik de komende tijd natuurlijk ook met plezier gebruiken!


De haaraccessoires van Invisibobble zijn o.a. te koop bij Boozyshop & Douglas.

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
DÉCAAR Oxygen Scrub
Tangle Teezer Compact Styler Pearlescent Matte Chrome
Viseart Petit Pro Chou Chou Eyeshadow Palette

Volg:

5 Reacties

 1. Daphne - verdraaidmooi
  juli 13, 2020 / 8:48 am

  Ik heb die schuifspeldjes al vanaf december in de kast liggen en heb ze nog steeds niet gebruikt. Ik ga ze er toch eens echt bij pakken! De haarelastieken gebruik ik al erg lang met veel liefde!
  Daphne – verdraaidmooi onlangs geplaatst…ProNails Longwear Colour review nail polishMy Profile

 2. juli 13, 2020 / 5:04 pm

  Ik heb nog nooit een echte invisiboble gebruikt (alleen die hele kleine nano) en ik vraag me toch af of er veel verschil in zit. Die scrunchie variant heb ik al een paar keer bij gestaan maar steeds laten liggen, lijkt me wel super handig. Gewone scrunchies houden mijn staart of knot 3 min op zijn plek en dan is het weer klaar

 3. Wies | Nature of Happiness
  juli 15, 2020 / 5:53 pm

  Ik weet niet of die schuifspeldjes wat voor mij zijn, maar zo’n Invisibobble Scrunchie heb ik ook en gebruik deze ook dagelijks!
  Wies | Nature of Happiness onlangs geplaatst…Duurzaam ondergoed van Organic BasicsMy Profile

 4. juli 16, 2020 / 8:39 pm

  De elastiekjes ken ik wel. Maar de schuifspeldjes nog niet. Zien er handig uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge