Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

IK VERZAMEL | DE THIERRY MUGLER VERZAMELING VAN SONJA

IK VERZAMEL | DE THIERRY MUGLER VERZAMELING VAN SONJA

In dit derde deel van Ik verzamel… laat Sonja haar Thierry Mugler verzameling zien. Aangezien ik zelf ook gek ben op de geuren van Thierry Mugler gaat mijn parfum-hartje hier héél snel van kloppen, wat een prachtige verzameling!
Mijn eerste geur die ik kocht van Thierry Mugler was Eau de Star. Eau de Star van Thierry Mugler is een Oriëntaalse geur voor dames. Eau de Star werd uitgebracht in 2007. De Parfumeur achter dit parfum is Louise Turner. Het parfum bevat Patchouli, Vanille, Water noten, Mimosa, Honing en Watermeloen (bron Franatica). Wanneer ik deze kocht weet ik niet meer, maar dat ik toen verkocht was, dat weet ik wel. Wat een heerlijke geur! Daarna kwam al snel Alien. Deze geur kocht ik nadat ik een sample geroken had bij de drogist.


En tja, wat doe je na twee geuren? Je koopt of krijgt er nog meer! Mijn vriendinnetje Fabienne gaf mij mijn eerste Womanity cadeau. Een tweede kreeg ik later van een kennis uit de Polished Beauties club (nagellak addicts). En de rest volgde natuurlijk vanzelf! Eenmaal een #Muglerfan dan blijf je een #Thierrymuglerfan. En dan zie je dat er ook nog LE’s worden uitgebracht…ai ai ai dat is zo slecht van mij, maar ik moest ze hebben (nu heb ik ze niet allemaal kunnen kopen…best dure hobby!).


Ik was zo blij, dat bij deze LE je bij de ICI Paris XL een armbandje cadeau kreeg met miniatuurtjes van reeds eerder uitgebrachte flesjes! En omdat ik Womanity tot dan toe de lekkerste geur vind, kon ik de aanbieding destijds bij de Bijenkorf niet weerstaan en deze prachtige LE moest mee naar huis.Mijn man moest er ook aan geloven echter hij blijft liever hangen op zijn favoriete geur en dus kreeg ik Thierry Mugler Ice*Man terug. Nu staat die dus te pronken in mijn eigen kast.

Een tijdje heb ik niets gekocht, totdat ik op het blog bij Curvacious een Thierry Mugler geur voorbij zag komen (linker foto hier boven) . Helaas op dat moment niet genoeg centen en dus werd deze koop uitgesteld…en dat heb ik geweten! In Rotterdam anno 2015 vond ik pas de geur.

Mijn man, hij vraagt wel eens wat kan ik jou geven? Ik zeg dan altijd niks, maar als je iets zoekt kijk dan even wat ik nog niet heb van Thierry Mugler! En dus heb ik recent in een korte tijd twee geuren (rechter foto hier boven) van hem gehad! Als eerste mocht ik Innocent in ontvangst nemen! Nou ja gillend van geluk! Als ik eerlijk ben vind ik Innocent lekkerder dan Angel! En dat is ook de reden dat ik Angel nooit zal kopen, het is mij te zwaar. Gelukkig kreeg ik een miniatuur cadeau in een prachtige setting! Kijk die ontbreekt dus niet in mijn collectie!


Ik heb ook enkele miniaturen , van eentje weet ik niet zeker of het de officiële geur heeft (ruikt nogal heel goedkoop!). In 2016 heb ik trouwens nog meer aan mijn collectie toegevoegd. Eerst kwam daar Muse…ik moest en zou…ja echt ik werd gek! Want ja er moest toch weer een duit in het zakje gedaan worden. En al googlend vond ik de scherpste prijs. Yes, come to mama…

Naast heerlijke parfums maken met beroemde parfumeurs is Thierry Mugler natuurlijk ook modeontwerper. Om mijn verhaal niet te lang te maken kan ik ook heel trots zijn op twee (vorig jaar is mijn andere tas blijven hangen aan iets en totaal gescheurd) items van hem. Twee tassen heb ik inmiddels en die gebruik ik afwisselend dagelijks. Nee die hoeven niet in watjes gelegd te worden!


A*Men, Pure Tonka…en ja mijn man heeft nu ook echt zijn favoriet gevonden! Deze heerlijke geur met Tonkabonen is hemels. Topnoot is Munt; Hartnoot is Lavendel; Basisnoten zijn Tonkaboon, Koffie, Vanille, Patchouli, Zoethout en Cacao.

En als laatste kwam er een al wat oudere geur in mijn collectie, namelijk Alien Eau Extraordinaire. Omdat ik die niet heel erg lekker vond na een proefje, echter ik heb mij dus wel vergist.

De mooiste stukken in mijn collectie? Dat is toch wel het kersje op deze Mugler taart! En het kleine sterretje in dit tasje (hier boven op de foto), zo schattig. En als laatste een prachtige Angel in een stolpje! Ik heb natuurlijk nog niet alles, en als je iets kwijt wilt wat ik nog niet heb neem dan gerust contact met mij op via mijn website YustSoMe.nl.

Lieve Sonja bedankt voor het delen van jouw prachtige Thierry Mugler verzameling, wat een mooie exemplaren! Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op haar website YustSoMe.nl.

Heb jij ook een mooie/leuke/bijzondere verzameling? Denk aan bijvoorbeeld: mokken, jurken, nagellak, merchandise, poppen…enzovoort! En wil jij die ook graag delen, stuur dan een e-mail naar info@pinkit.nl en wie weet komt jouw verzameling ook op Pinkit.nl te staan.

post signature

Volg:

3 Reacties

 1. april 13, 2017 / 7:54 am

  Prachtige flacons!
  Zo een mooie verzameling 😉
  Ik heb een mini flacon.

  Xoxo

 2. Tonnia
  april 13, 2017 / 5:16 pm

  leuk om te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge