Nieuwe artikelen:

 • Daglichtlamp voor je make-up tafel

  Daglichtlamp voor je make-up tafel
 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

HAIRCARE | GARNIER LOVING BLENDS KOKOSMELK & MACADAMIA

HAIRCARE | GARNIER LOVING BLENDS KOKOSMELK & MACADAMIA

Tijdens het shoppen zag ik de nieuwe Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia lijn en die moest ik natuurlijk wel mee nemen. Bij ons vliegt er namelijk genoeg shampoo/conditioner door heen, dus af en toe wat nieuws uitproberen is dan wel leuk en vooral deze combinatie lijkt mij heerlijk qua geur.
Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia lijn

Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia Shampoo €3,29 (inhoud 250ml) o.a. te koop bij Kruidvat

“Deze voedende en verzachtende shampoo, combineert Kokosmelk en Macadamianoot Olie, heeft een volle textuur zonder het haar te verzwaren.De rijke verzorging versoepelt en voedt het haar intens en hult het in een tropische kokosgeur. Als resultaat voelt het haar zachter en heeft het een schitterende glans.”

Ik weet dat het slecht is maar ik was mijn haar bijna elke dag, dit omdat ik sport en snel last heb van vet haar. Het is voor mij een must dat een shampoo mijn haar goed reinigt, maar wel op een milde manier en een lekkere geur vind ik ook een must. Gelukkig doet deze shampoo dat allemaal en vooral de geur is ontzettend lekker…ik krijg gelijk zin in de zomer!

Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia lijn

Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia Conditioner €3,49 (inhoud 200ml) o.a. te koop bij Kruidvat

“Deze voedende en ontwarrende conditioner, combineert Kokosmelk en Macadamianoot olie, heeft een lichte textuur zonder het haar te verzwaren. Het versoepelt en verzacht het haar en geeft het een tropische kokosgeur. Als resultaat voelt het haar zachter en heeft het een schitterende glans.”

Na het gebruik van een shampoo verzorg ik mijn haar altijd met conditioner (en soms wissel ik dat af met een haarmasker). Als ik geen conditioner gebruik kom ik amper met een borstel door mijn haar, het is dus een stap die ik niet snel over zal slaan (of de conditioner moet op zijn haha). Net zoals de shampoo, doet deze conditioner ook gewoon goed zijn werk. Na gebruik is mijn haar zacht, heeft het een mooie glans en de geur is weer subtiel aanwezig.

Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia lijn

Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia 3-in-1 Haarmasker €6,49 o.a. te koop bij Kruidvat

“Dit romige 3-in-1 masker is verrijkt met kokoscrème, kokosolie en kokosmelk om het haar te voeden en te verzachten. De Macadamianoot olie voedt het haar rijkelijk. Het resultaat is intens gevoed haar dat weer soepel en zacht aanvoelt, zonder het te verzwaren en heeft een schitterende glans.”

Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia lijn
Het 3-in-1 haarmasker is de ster uit deze lijn, wat een heerlijk product! Ik gebruik het haarmasker twee keer per week, als vervanging voor de conditioner. Ik focus mij dan vooral op mijn haarpunten, die kunnen namelijk wel wat extra liefde en verzorging gebruiken. De substantie is romig en je hebt per keer maar een beetje nodig, ga dus niet gelijk té enthousiast met dit product aan de slag dat is zonde 😉

Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia lijn
Ik ben sowieso een liefhebber van de Garnier Loving Blends lijnen en ook de nieuwe Kokosmelk & Macadamia lijn is weer een succes. Dit komt niet alleen door de lekkere -subtiele- kokosnootgeur, maar ook door de fijne werking van de producten (dat is natuurlijk het belangrijkste). En het leuke is dat je deze producten bijna altijd wel kan scoren met een leuke aanbieding 😉

Zijn jullie al bekend met de nieuwe Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia lijn?

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. maart 30, 2018 / 7:34 pm

  Ik zag deze een maand geleden al bij de DM, echter ik had net een nieuw product voor mijn haren gekregen en wilde niet weer de halve badkamer volstouwen met mijn ‘troep’ 😉 Qua geur is het wel mijn ding!
  Sonja onlangs geplaatst…A new box in town | GOODIEBOXMy Profile

 2. april 2, 2018 / 8:13 am

  Ik ben nu wel benieuwd naar de geur. Op de zomer moeten we natuurlijk sowieso nog even wachten, en zo halen we op deze manier gewoon zelf de zomer in huis;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Dove showermousseMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge