Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2020

DE 10 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2020

Inmiddels is de laatste maand van 2020 begonnen, wat een gek jaar was dit! Ik hoef niet te benoemen waarom, maar ik hoop dat 2021 een beter en vooral een leuker jaar gaat worden. In dit artikel deel ik de 10 best gelezen artikelen van 2020.

Dit jaar doe ik het wel een beetje anders, net zoals altijd neem ik de winacties niet mee in dit overzicht. Maar ik kijk ook alleen naar de statistieken van artikelen die ook écht in 2020 online zijn gekomen. Anders zou het overzicht bijna hetzelfde zijn als vorig jaar omdat de Nivea Hyaluron Cellular Filler 3 in 1 Care Cushion en het Slowcooker recept gehakt balletjes in zoetzure saus nog steeds in de top 3 staan.

Nivea Fresh Blends

1 | NIVEA Fresh Blends (lees hier)

Ook dit jaar staat NIVEA op de eerste plek, dit keer met de nieuwe Fresh Blends shower gel. Ik heb dit artikel gedeeld op Pinterest en daar is het viral gegaan. Met een bereik van inmiddels meer dan 1,5 miljoen en heel veel klikken naar het artikel.

Estée Lauder Blockbuster 2020

2 | Unboxing Estée Lauder Blockbuster 2020 (lees hier)

Elk jaar schrijf ik over de Estée Lauder Blockbuster en ook dit jaar is het weer een hit! De unboxing staat nog helemaal niet zo lang online, maar vanwege de populariteit staat het artikel gelijk op de tweede plaats.

Mijn parfum collectie

3 | Mijn parfum collectie 2020 (lees hier)

Omdat ik zo gek ben op parfum dacht ik “laat ik eens mijn parfum collectie delen in een artikel”. Hier had ik ook al vaker vragen over gekregen, dus daar ben ik mee aan de slag gegaan. Dit jaar ben ik sowieso meer met parfum bezig geweest en er staan nog veel meer reviews op de planning.

Aldi Living Art geurkaars met houten lont

4 | Aldi Living Art geurkaarsen met houten lont (lees hier)

Tijdens het boodschappen doen zag ik deze Living Art geurkaarsen bij de Aldi, een budget Woodwick dupe! Ik deelde deze tip hier op Pinkit.nl en op Instastories en kreeg ontzettend veel berichtjes van mensen die ook gelijk deze kaarsen gingen kopen. Inmiddels zijn deze geurkaarsen niet meer te koop, maar ik krijg nog steeds elke dag heel veel bezoekers door dit artikel (dat had ik eigenlijk totaal niet verwacht).

Coach Dreams Eau de Parfum

5 | Coach Dreams Eau de Parfum (lees hier)

Begin dit jaar was ik bij een parfum event en daar kreeg ik o.a. de nieuwe Coach Dreams Eau de Parfum mee. Over deze nieuwe lancering heb ik gekregen en weer dankzij o.a. Pinterest was dit meteen een hit.

Catrice True Skin Hydrating Foundation & High Cover Concealer

6 | Catrice True Skin Hydrating Foundation & True Skin High Cover Concealer (lees hier)

De nieuwe updates van Catrice zijn altijd populair, vooral deze nieuwe foundation en concealer zijn een échte hype. Ook ik ben enthousiast over beide producten, gebruik ze nog steeds bijna dagelijks. Ik ben ontzettend benieuwd welke producten Catrice in 2021 aan het assortiment gaat toevoegen.

Action FYD Aroma Diffuser

7 | FYD Aroma Diffuser (lees hier)

Al een tijdje was ik opzoek naar een mooie aroma diffuser, die niet gelijk mega duur is. Bij de Action zag ik de FYD Aroma Diffuser en daar heb ik ook heel spontaan een artikel over geschreven (dat was eigenlijk eerst totaal niet de bedoeling). Ook deze tip werd weer goed opgepakt en ik ben nog steeds heel blij met deze budget aankoop.

Charlotte Tilbury Bejewelled Eyes To Hypnotise Instant Eye Palette

8 | Charlotte Tilbury Bejewelled Eyes To Hypnotise Instant Eye Palette (lees hier)

Gelukkig zit één van mijn favorieten merken ook in dit overzicht, namelijk Charlotte Tilbury. Ook dit jaar zijn er weer diverse mooie lanceringen geweest zoals het Bejewelled Eyes To Hypnotise Instant Eye Palette. Omdat dit oogschaduw palette behoort tot de Holiday collectie, maakt Charlotte Tilbury veel reclame voor o.a. dit product en zoeken veel meer mensen naar reviews.

Max Factor Crème Puff Blush Matte

9 | Max Factor Crème Puff Blush Matte (lees hier)

Begin 2020 schreef ik over deze nieuwe Max Factor blushes en ik gebruik ze nog met veel plezier! Het gekke is alleen dat ik bijna niemand over deze nieuwe lancering heb gehoord of reviews er over heb voorbij zien komen…zonde!

Therme Zen White Lotus Eau de Parfum

10 | Therme Zen White Lotus Eau de Parfum (lees hier)

De Zen White Lotus lijn van Therme is ontzettend populair, vooral vanwege de lekkere zachte geur. Daar heeft Therme dit jaar mooi op ingespeeld, met de lancering van een Eau de Parfum! Hopelijk worden er in 2021 nog meer geuren van Therme uitgebracht als parfum.


En dit zijn weer de 10 best gelezen van 2020! Het is weer een mooie combinatie van budget en luxe. Ook dit jaar is de kracht van social media en dan voornamelijk Pinterest duidelijk zichtbaar qua statistieken. Wat mijn planning is voor 2021? Gewoon hetzelfde als altijd, producten reviewen en nieuwtjes delen. Dit doe ik al jaren met héél veel plezier en dat blijf ik ook in 2021 gewoon gezellig doen 🙂

Misschien ook interessant om te lezen:
Weekly Diary week 49 2020
ESCADA Candy Love limited edition
M.A.C Frosted Firework Holiday Collection 2020

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. december 8, 2020 / 8:32 am

  Leuk is dat altijd hè, om de favorieten te zien! Ik heb dit artikel toevallig ook al klaarstaan, net als jij kies ik er voor om echt alleen de artikelen te noemen die ik dit jaar gepubliceerd heb, anders zou die top 10 er inderdaad bijna elk jaar grotendeels hetzelfde uitzien;-) Ik vind parfum en skincare reviews altijd het leukst om te lezen bij anderen.
  bychristiana onlangs geplaatst…CBD Natural glow skincare setMy Profile

 2. december 10, 2020 / 10:43 pm

  Heel leuk om dit overzicht te zien 😀 Wat is het jaar wel snel voorbij gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge