Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

CLARINS EVERLASTING FOUNDATION & EVERLASTING CONCEALER

CLARINS EVERLASTING FOUNDATION & EVERLASTING CONCEALER

Eind vorig jaar lanceerde Clarins een nieuw duo, namelijk de Everlasting Foundation & Everlasting Concealer. Inmiddels heb ik beide producten al een tijdje in gebruik en kan ik er in dit artikel ook wat meer over vertellen.

Clarins Everlasting Foundation €45 (inhoud 30ml) o.a. te koop bij Douglas.nl

“Een ‘masker’ effect op de huid is verleden tijd na het aanbrengen van de Everlasting Foundation. Oneffenheden worden gladgemaakt en geminimaliseerd, overtollig talg wordt geabsorbeerd en de teint ziet er mat en natuurlijk egaal uit.”

Clarins Everlasting Foundation is verkrijgbaar in maar liefst 35 kleuren, onderverdeeld in 3 ondertonen: Cool, Warm & Neutral.

Wat mij gelijk opvalt is de mooie elegante verpakking, dit past natuurlijk goed bij Clarins. De foundation breng ik het liefst aan met een make-up kwast, maar je kan ook een vochtige make-up spons gebruiken. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en binnen no-time heb ik de foundation geblend met mijn huid.

De dekking is medium tot volledige dekkend, als je een vochtige make-up spons gebruik is de dekking net wat minder (dat is bij elke foundation zo). Daarom gebruik ik liever een make-up kwast dan heb ik met een paar druppeltjes foundation in een mum van tijd een volledige dekking, zonder dat het cakey aanvoelt op de huid.

Clarins Everlasting Concealer €29 (inhoud 12ml) o.a. te koop bij Douglas.nl

“De concealer wordt je nieuwe beste vriend, vooral als je (super) actief bent. Korte nachten (hallo feestgangers!), ’s nachts wakker worden (hallo baby!) en stress (hallo veeleisende baan!) kunnen de oogcontour een vermoeide uitstraling geven. Daarom heeft Clarins de escine van paardenkastanje in de langhoudende formule opgenomen die wallen helpt verminderen. De textuur maakt de oogcontour onmiddellijk glad en egaal en zal de lijntjes niet accentueren. Donkere kringen worden gecamoufleerd en de gehele oogcontour wordt verlicht. Dankzij het SKIN TONE OPTIMIZING complex blijft de teint egaal en stralend.”

Het nieuwe duo is compleet met de Clarins Everlasting Concealer, deze is verkrijgbaar in 6 kleuren. De concealer zit in een tube en per keer heb je maar een klein dotje nodig, voor een mooi resultaat. Door het gebruik van concealer ziet mijn blik er net wat frisser uit en vallen mijn vermoeide oogcontouren een stuk minder op.

Van de Everlasting Foundation heb ik de kleur 105N Nude (linker swatch) en de Everlasting Concealer in de kleur 01 Light (rechter swatch).

Zoals ik al zei heb ik beide producten al enkele weken in gebruik. Bij alle looks vanaf december gebruik ik de Clarins Everlasting Foundation & Concealer. Op de bovenstaande look heb ik dit duo aangebracht met een vochtige make-up spons, dit zorgt er voor dat de dekking meer medium is (je kan dit alsnog naar volledig dekkend opbouwen). Als ik een wat meer intensere look maak of een avondje ga (wat momenteel helaas niet aan de orde is), pak ik mijn foundation kwast erbij en ga ik voor de volledige dekking.

Ik ben met beide producten ontzettend blij, gebruik ze bijna dagelijks met veel plezier. Het fijne is dat het resultaat mooi is en er geen sprake is van een masker en/of cakey-effect.

Zijn jullie al bekend met de nieuwe Clarins Everlasting Foundation & Everlasting Concealer?

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.


Misschien ook interessant om te lezen >> Clarins Joli Blush

Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge