Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

BEAUTY | MAC 239 EYE SHADING & 217 BLENDING BRUSH

BEAUTY | MAC 239 EYE SHADING & 217 BLENDING BRUSH

De basis voor een make-up look is erg belangrijk, en daar horen ook goede kwasten bij. Nou zijn er diverse kwasten verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, maar ik ben al een hele tijd nieuwsgierig naar de kwasten van MAC. Ze zijn wel een stuk duurder dan wat ik normaal voor een kwast zou uitgeven, maar misschien is dat het ook wel waard? Ik heb natuurlijk de twee meest gehypte kwasten gekocht, namelijk 238 Eye Shading & 217 Blending Brush.

mackwasten1
Dit gehypte MAC duo ziet er natuurlijk prachtig uit, en voelt wat zwaarder aan dan mijn goedkopere kwasten. De MAC 239 is een platte kwast met korte witte haren (geitenhaar), en MAC 217 is een fluffy kwast die perfect zou zijn om oogschaduw mooi te blenden. Zo op het oog zien beide kwasten natuurlijk hartstikke mooi eruit.

mackwasten2

Beide kwasten voelen ook heerlijk zacht aan, en ik vind witte haren altijd een bepaalde voorkeur hebben (ik gebruik sneller een kwast met witte haren dan bijvoorbeeld zwarte). Alleen na gebruik zien de witte haren er natuurlijk niet meer zo mooi eruit, daarom was ik ze wel regelmatig. Na het wassen van de kwasten, is de kwaliteit nog steeds even mooi en goed…alleen zijn de haren minder wit dan toen ik ze net binnen kreeg 😉

mackwasten4
Inmiddels heb ik beide kwasten al super vaak gebruikt, en liggen mijn andere blenden en shading kwasten eigenlijk stof te happen in het spreekwoordelijke hoekje. Wel vind ik de kwaliteit vergelijk met Zoeva, mocht je dus niet zoveel willen betalen dan is dat een betaalbare opties. Vooral het blenden met de MAC kwast 217 gaat veel makkelijker, dit is echt wel een aanrader om te hebben. MAC 239 Eye Shading brengt oogschaduw fijn aan, maar is in mijn eigen niet per definitief een musthave om te hebben.

mackwasten5
Ik snap de hype wel van deze twee kwasten, maar ik begrijp ook dat er mensen zijn die deze kwasten echt te prijzig vinden. Zoals ik al zei is vooral MAC 217 een aanrader, geloof mij het blenden is dan echt appeltje-eitje! Ook al zijn de kwasten van MAC best prijzig, ik ben ook aan het kijken naar andere kwasten. Mochten jullie nog aanraders hebben, let me know!

MAC 238 Eye Shading Brush kost €27  & MAC 217 Blending Brush €22 en o.a. verkrijgbaar bij de Douglas.

post signature

Volg:

10 Reacties

 1. september 11, 2016 / 9:08 am

  Deze kwasten klinken ontzettend goed en ik weet zeker dat ik ze ooit nog eens ga aanschaffen. Toch blijft inderdaad de prijs mij tegen zitten. Misschien dan maar eens voor mijn verjaardag vragen..

 2. Melike
  september 11, 2016 / 11:24 am

  De 239 wil ik nog heel graag.

 3. september 11, 2016 / 1:53 pm

  Ze zien er heel mooi uit en ze lijken me ook erg fijn! Maar voor nu vind ik de kwasten van Zoeva ook prima, want deze vind ik wel erg prijzig.

 4. september 11, 2016 / 6:11 pm

  Ik heb de 217 zelf ook en vind hem zo fijn!

 5. Yvonne
  september 11, 2016 / 6:55 pm

  Ik heb nog steeds geen MAC kwast maar wil er nog steeds eens een proberen. Ben heel tevreden met RT en heb net Zoeva kwasten gekocht. Maar ooit….

 6. september 11, 2016 / 8:04 pm

  Ik vind ze idd best nog prijzig. En heb nog RT kwasten en Ebelin van de DM en ik moet zeggen dat ik daar erg tevreden over ben.

 7. september 11, 2016 / 9:34 pm

  Ik wil ze ooit weleens hebben, al is het alleen maar om hoe mooi ze eruit zien. Ik heb zelf nu verschillende merken door elkaar. Maar er kan altijd meer bij. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge