Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

BEAUTY | L’ORÉAL ELVIVE EXTRAORDINARY CLAY

BEAUTY | L’ORÉAL ELVIVE EXTRAORDINARY CLAY

Droog haar, normaal haar, vet haar… Iedere hoofdhuid beschermt het haar met langzaam vrijkomend talg. Wanneer er echter teveel talg op het haar zit, oogt het snel vet, zwaar en/of dof. Ook stress, vuil en een haarroutine die niet past bij jouw haartype kunnen ervoor zorgen dat je haar sneller vet wordt, en dat wilt natuurlijk niemand! De nieuwe L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay lijn met drie soorten klei gaat voor een fris en licht resultaat dankzij de reinigende werking van klei. Tijd voor een hair-detox!


loreal1
De L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay bestaat uit een shampoo, conditioner en een droogshampoo. L’Oréal heeft diverse lijnen, en qua verpakkingen past dit er weer netjes bij. Door dat er drie verschillende klei soorten erin verwerkt zit, verwacht ik wel dat mijn haar een flinke boost krijgt. Ik kan wel wat goede haarverzorging gebruiken! Deze lijn is bedoeld voor normaal haar, dat neigt vet te worden (dat is bij mij vaak al op dag 2).

“Klei staat al eeuwenlang bekend om haar reinigende werking, wat we ook vaak terugzien in huidverzorgingsproducten. In de nieuwe Elvive haarverzorging vinden we drie soorten klei; Kaoliniet, een lichte, witte klei die glad aanvoelt en makkelijk smeert, Montmorilloniet, een water absorberende klei en Argile, kleine, glibberige microscopische balletjes met een sterke reinigende en water absorberende werking, gebaseerd op Saponiet, waar ook traditionele zeep van wordt gemaakt. Deze mix van klei reinigt zowel het haar als de hoofdhuid. Het resultaat? Schoon, verfrist en verzorgd haar tot wel 72 uur*.”

loreal3L’Oréal Elvive Extraordinary Clay Shampoo €4,49,-

“Een rijkelijk schuimende shampoo zonder siliconen met sterk reinigende werking.”

Ik had verwacht dat deze lijn misschien een aparte geur zou hebben, maar het ruikt gewoon normaal en fris. De shampoo maakt mijn haren goed schoon, maar ik merk wel dat ik daarna een conditioner moet gebruiken om mijn haar ook zacht en doorkambaar te maken. Deze shampoo is wel zuinig in gebruik, ik heb maar een klein beetje nodig en dat terwijl ik lang/dikker haar heb.
loreal4L’Oréal Elvive Extraordinary Clay Conditioner €4,49,-

“Een fijne glanzende emulsie die het haar ontwart en verzorgd zonder het te verzwaren. Een luchtige, stralend zachte haarbos is het resultaat.”

De conditioner uit deze lijn vind ik het top product, mijn haar voelt na gebruik lekker zacht en doorkambaar aan. Ook de conditioner heeft weer de normale/frisse geur. Heb hier weinig op aan te merken, behalve dat ik altijd door de flacons met conditioner heen vlieg. Wie herkent dit nog meer?
loreal5L’Oréal Elvive Extraordinary Clay Droogshampoo €5,99,-

Jouw redder in nood! Deze droogshampoo geeft instant frisheid; het haar wordt onmiddellijk gezuiverd, voelt lichter aan en het volume wordt hersteld in slechts enkele minuten.”

Ik heb een soort haat-liefde verhouding met deze droogshampoo. De werking is is prettig, net zoals deze, daar ligt het niet aan! Maar ik heb wat donkerder haar (Mahonie), en ik hou gewoon een soort witte/grijzige waas die ik niet weg gewerkt krijg. Hoe ver ik er ook vanaf spray of het inwrijf met mijn vingers, die waas blijft helaas. Omdat ik toch nieuwsgierig was hoe droogshampoo werkt op bijvoorbeeld blond haar, heb ik dat ook getest (Sterre was even de proefpersoon). En op blond haar zie je geen waas! Dus heb je donker gekleurd haar, dan zou ik toch nog even opzoek gaan naar een andere variant.

Al met al een prima nieuwe lijn van L’Oréal, vooral de shampoo en conditioner gecombineerd met elkaar zijn prettig en fijn in gebruik. De droogshampoo is helaas niks voor mij, maar dat ligt niet aan de werking dat komt door de waas die zichtbaar blijft op mijn donkere haren.

De nieuwe L’Oréal Elvive Extraordinary Clay lijn is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

4 Reacties

 1. mei 28, 2016 / 8:23 am

  Lijkt me een heeeel fijn product!! Ik had ook altijd snel vet haar. Maar sinds ik conditioner alleen in de punten gebruik valt het mee. Ohja en ik ben mijn haar veel minder gaan wassen. Het is wel even een vetkuif fase waar je doorheen moet, maar het helpt wel!

 2. mei 28, 2016 / 9:14 am

  Deze producten lijken me echt super fijn. Ik ben alleen niet zo’n fan van de droogshampoos!

 3. Aarti
  mei 28, 2016 / 7:09 pm

  Nou dan moet ik deze zeker gaan proberen. Want heb wel last van vet haar. En ik heb wel hetzelfde conditioner is bij mij ook altijd eerder op dam shampoo. Liefs Aarti fijn weekend.

 4. mei 28, 2016 / 9:08 pm

  Het ziet er fris uit. Ik gebruikte vroeger vaak Elvive.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge